مسمومیت دست کم هفت تن بر اثر نشت گاز کلر در ویرجینیای آمریکا
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، مقامات محلی اعلام کردند بر اثر نشت گاز سمی کلر در داخل یک کارخانه مواد شیمیایی در ایالت ویرجینیای غربی آمریکا، دست کم هفت تن مسموم شدند.
در بیانیه شرکت شیمیایی آکسیال ناتریوم مالک این کارخانه شیمیایی آمده است صبح روز شنبه به وقت محلی، مقادیر زیادی کلر مایع از یک مخزن سیار در کارخانه به بیرون نشت کرد.
این بیانیه می افزاید بلافاصله پس از این حادثه کارخانه تخلیه شد ولی دست کم هفت تن بر اثر استنشاق گاز سمی مسموم شده اند و کارخانه همچنان تعطیل است.
در پی نشت گاز سمی از این کارخانه، مقامات ایالتی چندین منطقه در ایالت های اوهایو و ویرجینیای غربی را تخلیه کردند. گزارشها همچنین از مسدود شدن جاده های منتهی به این منطقه و نیز جلوگیری از تردد با کشتی در رودخانه به علت برخاستن ابری از گاز سمی در منطقه حکایت دارد.