• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۹۲۷۲۹
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۶

تضعیف مقاومت اسلامی با فتنه ‌افروزی مذهبی

تضعیف مقاومت اسلامی از طریق فتنه‌افروزی مذهبی و مرزبندی کشور‌های اسلامی بر اساس اصول مذهبی در دستور کار محافل سیاسی و رسانه‌ای بیگانه قرار گرفته است.

تضعیف مقاومت اسلامی با فتنه ‌افروزی مذهبی
تضعیف مقاومت اسلامی از طریق فتنه‌افروزی مذهبی و تجزیه و مرزبندی کشور‌های اسلامی بر اساس اصول مذهبی در دستور کار محافل سیاسی و رسانه‌ای بیگانه قرار گرفته است.
از زمانی که مقاومت اسلامی در لبنان به رهبری حزب الله در برابر رژیم صهیونیستی به پیروزی رسید و هزاران موشک به عمق اراضی اشغالی شلیک کرد، موازنه قوا در این منطقه تغییر کرد و افسانه برتری نظامی رژیم صهیونیستی و توانمندی و هیمنه آن در هم شکسته شد.
عبدالباری عطوان تحلیل‌گر برجسته مسائل خاورمیانه در بررسی ابعاد این مطلب تأکید کرد که پس از آن دوران، اتاق عملیات‌های سیاه غرب با برگزاری نشست و انجام تحقیق و پژوهش‌های علمی در پی طرحی بودند تا بتوانند چنین پدیده ای را محاصره و چنین پیروزی‌هایی را کم کنند و ارتش‌های عربی کشورهای مقاومت را از بین ببرند و به این ترتیب ایدئولوژی مقاومت را ریشه کن کنند که گام نخست‌آن قرار دادن نام حزب‌الله در لیست سیاه اتحادیه عرب بود.
وی با اشاره به گزارش کمیته «وینوگراد» که برای بررسی عوامل و ارزیابی آن شکست تشکیل شده بود به موارد زیر اشاره کرد:
نخست؛ شیمون پرز نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی اقرار کرد که اگر به گذشته بازگردد، دیگر چنین جنگی را آغاز نخواهد کرد؛ زیرا طرف مقابل (حزب الله) کاملا آماده بود و ارتش رژیم صهیونیستی نیز آمادگی نداشت.
دوم؛ دان حالوس رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی در آن زمان عوامل شکست نیروهایش را معلول دو عامل زیر دانست:
 الف) عدم توانایی توقف بارش موشک‌های کاتیوشا بر شهرکهای الجلیل و مناطق شمالی (شلیک 5 هزار موشک توسط حزب الله).
ب) طولانی شدن جنگ به مدت 33 روز و ناتوانی نیروی هوایی (رژیم) اسرائیل برای پایان دادن به آن ظرف چند روز.
سوم؛ دفاع ایهود اولمرت نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی در برابر انتقادهایی که از او و کابینه اش صورت گرفت. مهمترین انتقادها عدم اتخاذ تصمیم وی برای نفوذ زمینی ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان بود زیرا که وی گفته بود «اگر ارتشمان را وارد لبنان کنیم نمی‌دانیم چگونه باید خارج شود».
چهارم؛ ژنرال‌ها و مسئولان رژیم صهیونیستی به این نتیجه رسیده بودند که نمی‌توان عقیده و ایدئولوژی را شکست داد که منظورش حزب الله بود. این افراد اعتراف کردند که ارتش رژیم صهیونیستی در این جنگ به «کیسه بوکس» تبدیل شده بود.
عطوان در ادامه گزارش خود در وبگاه خبری رای الیوم می‌نویسد، از بین بردن ایدئولوژی اسلامی از طریق فتنه‌افروزی مذهبی و تجزیه منطقه و تقسیم آن بر اساس اصول مذهبی از رهگذر تحریک رسانه‌ای حساب شده‌ای از سوی برخی از کارشناسان صورت گرفت که در این زمینه تخصص داشتند؛ این مسئله در واقع واکنشی سریع برای عدم تکرار شکست رژیم صهیونیستی و ناکام کردن پیروزی کشورهای عربی- اسلامی بود و نخستین گامی که در این زمینه برداشته شد توسط اتحادیه عرب صورت گرفت به این ترتیب که این اتحادیه حزب الله را در لیست تروریسم قرار داد و محاصره ظالمانه را به جنبش‌های مقاومت فلسطین از جمله حماس و جهاد اسلامی تحمیل کرد تا بتواند به زعم خود فرهنگ مقاومت را ریشه کن کرده و پایگاه مردمی و عقیدتی آن را نیز از بین ببرد.
هرتسی هالیوی رئیس بخش سرویس جاسوسی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در کنفرانس «هرتزلیا» که اخیرا برگزار شد اذعان کرد که جنگ آینده [حزب الله و رژیم صهیونیستی] آسان نیست؛ زیرا حزب الله مقادیر زیادی موشک در ابعاد مختلف دریافت کرده و تجربه جنگی جدیدی در سوریه به دست آورده است.
در این زمینه نبیل قاووق نائب رئیس شورای اجرایی حزب الله با اشاره به تلاش‌های بی فایده ریاض و تل آویو برای ضربه زدن به محور مقاومت، تأکید کرد که سیاست‌های عربستان همچنان بار سنگینی بر دوش ملتهای منطقه است و رژیم صهیونیستی و عربستان توانایی مقاومت در برابر حزب‌الله و تضعیف آن را ندارند.
به گزارش وبگاه، نائب رئیس شورای اجرایی حزب الله با اشاره به اینکه مقاومت مجد، پیروزی و کرامت را برای کشورهای عربی به ارمغان می‌آورد، اظهار کرد که دلاورمردان مقاومت امروز تاج سر و حامیان کرامت عرب‌ها هستند و اگر مقاومت نبود، عرب بودن به معنای شکست، خواری و خیانت در برابر رژیم صهیونیستی بود همانطوری که عربستان نیز با  وجود استفاده از همه برگه های سیاسی، اقتصادی، رسانه ای و امنیتی باز هم نمی‌تواند مقاومت را ضعیف کند.
وی افزود: مقاومت امروز پس از تبلیغات عربستان علیه آن، گنجاندن حزب الله در لیست تروریسم و تحریم‌های بانکی آمریکا علیه آن، فقط از نظر سیاسی، ملی و نظامی قدرتمندتر شده است و در مقابل فقط بر حسرت و ناامیدی آنان افزوده شد.
نائب رئیس شورای اجرایی حزب الله با بیان اینکه این جنبش موضع خود را در قبال سوریه تغییر نمی‌دهد، همچنین تأکید کرد: از مقابله با خطر تکفیری تحت حمایت عربستان و رژیم صهیونیستی عقب نخواهیم نشست، این جنگ را کامل خواهیم کرد، هر آنچه را که باید برای پیروزی انجام دهیم، انجام خواهیم داد و به آینده ای چشم دوخته ایم که در آن پیروزی جدیدی را رقم بزنیم که حامی لبنان، سوریه و مقدسات باشد و در مقابل می‌بینیم که زشت ترین اقدام عربستان این است که تکفیر را به کشورهای مختلف دنیا صادر می‌کند.

-----------------------------------
بررسی و تحلیل/ امین نجار
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال روزانه حدود ۲۰۰ میلیون لیتر نفت خام از طریق خطوط لوله در سراسر کشور
اجرای پویش «سلام محله» در استان همدان
پنجاه و سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین
بررسی یکی از شاخص‌ترین نسخه‌های خطی در کاخ گلستان
بارش برف و باران در محور‌های مواصلاتی استان البرز
جام اتحادیه انگلیس، آرسنال اولین فینالیست شد
 پیام رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان (عج)
هوای برفی شهرکرد
بسته شدن راه ارتباطی همه روستاهای الیگودرز بر اثر بارش برف
اعلام نتایج سه آزمون استخدامی
لایحه بودجه ۱۴۰۵ از هفته آینده در جلسات علنی بررسی می‌شود
پیام تسلیت نماینده مردم یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
آغاز و افتتاح طرح‌های عمرانی در سفر استاندار به دره‌شهر
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی هرمزگان ۱۵ بهمن
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
فراخوان جشنواره رسانه ای مساجد استان اردبیل منتشر شد
آغاز پویش سلام محله در لنجان اصفهان
رقابت ۱۷۴ شرکت‌کننده در جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان
کشف ۴ قلم کوزه سفالی در تپه انذر طارم زنجان
جشن مردمی نیمه شعبان در ساری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
رزمایش اقتدار ورزش ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)