• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۹۹۱۵۹
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۲
اجتماعی » حقوقی و قضایی
آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی؛

خنثی کردن تهدیدهای دشمن با حضور در راهپیمایی 22 بهمن

رئیس قوه قضائیه رمز بقای انقلاب اسلامی را حضور مردم در صحنه و استقامت بر آرمان های انقلاب دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، به نقل از روابط عمومی قوه قضاییه، آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی با دعوت از مردم برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن گفت: هر بار که حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن گسترده تر و با شکوهتر بوده، تهدیدهای دشمن فروکش کرده و فهمیده اند که ملت ما با فشار و ارعاب عقب نشینی نخواهد کرد.خنثی کردن تهدیدهای دشمن با حضور در راهپیمایی 22 بهمن
رئیس دستگاه قضا با تبریک ایام الله دهه فجر و فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، یاد و خاطره امام راحل(قدس الله نفسه الزکیه) و شهدای انقلاب را گرامی داشت و تصریح کرد: انقلاب اسلامی حقیقتاً از الطاف و نعمت های بزرگ الهی برای ملت ما بود؛ بویژه آن که تقریبا تمام شرق و غرب علیه انقلاب و نهضت مردم بسیج شده بودند اما ملت عزیز ایران با وحدت و انسجام و با رهبری های داهیانه حضرت امام(ره) مسیر پر پیچ و خم انقلاب را پیمودند و در نهایت به پیروزی دست یافتند.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه همگی باید قدردان این نعمت الهی باشیم، بر لزوم مطالعه اثرات انقلاب در منطقه و جهان به صورت مستقل تاکید کرد و افزود: تا زمانی که از درون به انقلاب نگاه کنیم و اثر آن را در منطقه و جهان به صورت مستقل و از بیرون مطالعه نکنیم، متوجه تاثیرات عمیق انقلاب اسلامی نخواهیم شد؛ به بیان دیگر، کسانی که از بیرون نظاره گر انقلاب اسلامی هستند بسیار بهتر می توانند آثار مهم آن را ببینند و بیان کنند و بر همین اساس تاکنون مطالب زیادی در این خصوص نگاشته شده است.
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه انقلاب اسلامی راه جدیدی را در جهان مطرح کرد، ادامه داد: سخن جدید انقلاب اسلامی ایران، نظام سیاسی متکی به آرای مردم از یک سو و مبتنی بر ارزش های الهی از سوی دیگر بود. پس از فروپاشی شوروی گفته بودند که لیبرال دموکراسی پایان تاریخ بشریت است یعنی لیبرال دمکراسی بر همه جا حاکم می‌شود. اما این را پیش بینی نکرده بودند که انقلاب اسلامی، به کمال رسیده و بعنوان یک نظریه سیاسی بدیل در مقابل لیبرال دموکراسی، راه خود را ادامه خواهد داد.
رئیس دستگاه قضایی اظهار کرد: در جهانی که نیاز به ارزش های معنوی و بازگشت به آموزه های دینی احساس می شود، لیبرال دموکراسی حرفی برای گفتن ندارد. از سوی دیگر بنیان های اخلاقی در مغرب زمین دچار فروپاشی شده و برخی وضعیت تفکر اخلاقی در این کشورها را به نهیلیسم اخلاقی یا همان پوچ گرایی تعبیر کرده اند. وقتی خدا از مرکز توجهات بشر بیرون می رود و انسان جایگزین آن می شود طبیعی است که ارزش های الهی و توجه به آخرت و حق تعالی رنگ می بازد.
آیت الله آملی لاریجانی، انقلاب اسلامی را نقطه بازگشت به معنویت و آرای حقیقی مردم توصیف کرد و گفت: در بسیاری از کشورها که ادعای حقوق بشر و لیبرالیسم دارند، بسیاری از نظام های دموکراتیک و ساز و کارهای آنها صوری است و مکانیزم ها را به گونه ای طراحی می کنند که مردم مجبور شوند بین بد و بدتر، یکی را انتخاب کنند و این آزادی در انتخاب نیست.
رئیس دستگاه قضایی، ثمره دیگر انقلاب را رهایی مردم از فشارها، چپاول ها و زورگویی های دیکتاتوری پهلوی دانست و خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی بر همه این تجاوزها و خیانت ها خط بطلان کشید و امروز بالنده تر از قبل با وجود همه تهدیدها، تحریم ها و مشکلات راه خود را طی می کند.
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه امروز جمهوری اسلامی از ارکان معادلات سیاسی و نظامی در منطقه است، یادآور شد: اوایل انقلاب رسانه های بیگانه هر روز می گفتند که امروز یا فردا انقلاب شکست می خورد. این تبلیغات تا آنجا بود که حضرت امام(ره) نیز در فرمایش‌های خود به آن اشاره داشتند و حضور گسترده مردمِ همیشه در صحنه را همواره به رخ دشمن می کشیدند. بی تردید، رمز پیروزی انقلاب و ادامه حیات آن، همین وحدت و انسجام مردم و استقامت بر آرمان هاست.
رئیس قوه قضاییه رهبری های داهیانه امام راحل (ره) و از همه مهمتر نیت الهی و خالص مجاهدان را از دیگر ارکان پیروزی انقلاب دانست و افزود: استمرار مسیر انقلاب نیز وابسته به حضور مردم در صحنه، استقامت بر آرمان های اصیل انقلاب و آموزه های امام راحل (ره) و پیروی از خلف صالح ایشان یعنی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و از همه مهمتر اخلاص در نیت هاست. از آنجا که این ارکان، بیانگر فطرت الهی انقلاب است، بقای آن را تضمین و راه پیشرفت کشور را باز می کند.
رئیس قوه قضاییه، حضور مردم در صحنه را خنثی کننده نفوذ دشمنان و سپر محکمی درمقابل  تلاش های دشمن برای تخریب نظام و اعمال تحریم ها و تهدیدها برشمرد و خاطر نشان کرد: یکی از بزرگ ترین تجلیات حضور مردم در صحنه، شرکت در راهپیمایی 22 بهمن است. هر بار که این حضور با شکوهتر و گسترده تر بوده است، شاهد فروکش کردن تهدیدهای دشمن بوده ایم و آنها فهمیده اند که ملت ما هرگز با ارعاب و فشار عقب نشینی نخواهند کرد.
آیت الله آملی لاریجانی با دعوت از مردم برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن، ابراز امیدواری کرد که شعارهای محکم مردم در این روز تهدیدات دشمن را خنثی کند و این آگاهی و بصیرت در روز 22 بهمن جلوه با شکوهی از وحدت و انسجام ملی را به نمایش بگذارد.
رئیس قوه قضاییه تاکید کرد: همه مسئولان باید قدردان حضور مردم باشند و فراموش نکنند که آنچه راه خدمت رسانی را برای ما هموار کرده همین حضور مردم در صحنه بوده است. قدردانی مسئولان نیز این است که در انجام وظایف و خدمات خود کوتاهی نکنند و ما هم به نوبه خود در دستگاه قضایی به ملت عزیز اطمینان می دهیم که قوه قضاییه همواره تلاش های مضاعفی برای حل و فصل دعاوی و احقاق حقوق عامه داشته ایم و این مسیر را همچنان با وجود حجم بالای پرونده ها و کمبود امکانات و نیروی انسانی، با قوت و قدرت ادامه خواهیم داد.
آیت الله آملی لاریجانی راه قوه قضاییه را در رسیدگی به همه پرونده ها بویژه پرونده های کلان و ملی، راهی روشن توصیف کرد و گفت: در رسیدگی به این قبیل پرونده ها گاهی با موانعی مواجه هستیم اما قاطعانه و به دور از تبلیغات رسانه ای، تنها بر مدار قانون و شرع حرکت می کنیم.
رئیس دستگاه قضایی با اشاره به ارایه خدمات گسترده از سوی قضات شریف و کارکنان خدوم قوه قضاییه و سازمان های تابعه تاکید کرد: هرگز اجازه نداده ایم که کمبودهای بسیار زیاد اعم از کمبود نیروی انسانی، اعتبارات و امکانات، خلل اساسی در رسیدگی به دعاوی مردم و پرونده ها ایجاد کند.
آیت الله آملی لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تهدیدات اخیر مطرح شده از سوی مقامات آمریکایی تصریح کرد: این قبیل اظهارات برای ما تازگی ندارد و اگر بنا بود مردم ما عقب نشینی کنند، 38 سال در برابر تهدیدات و فشارها مقاومت نمی کردند.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه مردم ما به هیچ وجه از آرمان های خود دست بر نخواهند داشت، اظهار کرد: «تازه کارها در آمریکا گمان می کنند که این تهدیدها اثر گذار است. به هر حال کم کم تجربه به دست می آورند و متوجه می شوند که این قبیل اظهارات هیچ تاثیری بر ایران ندارد».
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه سیاستمداران، مسئولان و نیروهای مسلح ما با اقتدار مسیر خود را ادامه خواهند داد، اقتدار ملی را در گرو وحدت و انسجام مردم و مسئولان دانست و ابراز امیدواری کرد که ایام الله دهه فجر، بستری برای تجلی هر چه بیشتر این وحدت و انسجام باشد.
بحث و بررسی پیرامون پیش نویس آیین نامه قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران در دستورکار امروز مسئولان عالی قضایی قرار گرفت و با تصویب مواد پایانی، این آیین نامه به تصویب رئیس قوه قضاییه رسید.

دانلود فیلم 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جمع‌آوری موتورپمپ‌های غیرمجاز آبیاری با پساب از رودخانه سیمینه‌رود
تصادف دو دستگاه پژو پارس در جاده پیرانشهر ـ سردشت با ۸ مصدوم اعزامی
بحران آب در آذربایجان‌غربی؛ خشکسالی و ضرورت تغییر الگوی مصرف
افتتاح نمایشگاه صنایع دستی در هریس
پیروز پر گل سپاهانی‌ها مقابل تیم قطری در ترکیه
استفاده از عوامل بیولوژیک در بیش از ۵۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی 
بررسی چالش‌های تأمین اجتماعی مازندران در گفتگوی ویژه خبری صداوسیما
تخصیص زمین به ۳۳۰ خانوار طرح جوانی جمعیت در آذربایجان‌غربی 
برخورد عبرت آموز دستگاه قضایی با استخراج غیرمجاز رمزارز 
تلاش ونزوئلا برای آزادی ۲۹ کودک ربوده شده در آمریکا
همراهی مردم روشنایی پایدار را تضمین می‌کند 
تداوم وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود پایگاه اورژانس در طالقان
صعود پسران کمتر از ۱۶ سال ایران به رقابت‌های جام آسیا
دومین روز رزمایش مرکب امداد و نجات ۲۰۲۵ در دریای خزر
بازتاب دستگیری جاسوسان اسرائیلی در ایران در رسانه‌های ونزوئلا
پیام استاندار لرستان به مناسبت هفته ملی مهارت
احیای دریاچه ارومیه مهم‌ترین مأموریت ماست / دریاچه ارومیه قطعاً احیا خواهد شد
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با معاون اول رئیس‌جمهور و رئیس کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه
آذربایجان‌غربی می‌تواند قطب توریسم سلامت شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
تکرار ادعا‌های ترامپ درباره ایران
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
آتش سوزی در مجتمع تجاری ونوس منطقه آزاد انزلی
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
ادارات فارس فردا به صورت دورکاری ارائه خدمت می کنند
واکنش چین به ادعای آمریکا در مورد فروش نفت ایران
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است
تعطیلی ادارات مشهد و خراسان رضوی در روز چهارشنبه ،اول مرداد
مجوز رهبر به صندوق توسعه ملی برای سرمایه گذاری در انرژی
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم
آسیب دیدگان از جنگ در منازل موقت اسکان داده می‌شوند
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
تشییع پیکر مادر سه شهید و چهار جانباز دفاع مقدس در شیراز  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
قالیباف: حضور بخش خصوصی برای تکمیل شبکه ملی اطلاعات  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
تعطیلی ادارات مازندران در روز چهارشنبه اول مرداد  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)