برداشت انجیر دیم در خفر
برداشت انجیر از باغ های بخش خفر استان فارس آغاز شد.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، سخایی مسئول جهادکشاورزی خفر گفت: برداشت انجیر از انجیرستانهای دیم این منطقه از ابتدای شهریورماه آغاز و تا پایان آبان امسال ادامه دارد.
وی با بیان اینکه ۵ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی خفر به انجیرستان دیم اختصاص یافته است، افزود: متوسط برداشت این محصول در هر هکتار یک تن است و پیشبینی میشود امسال ۵ هزار تن انجیر دیم از انجیرستانهای خفر برداشت شود.
سخایی ادامه داد: شرایط آب و هوایی و نوع نژاد انجیر دیم در این منطقه سبب افزایش ۲۰۰ هکتاری سطح زیر کشت این محصول نسبت به پارسال شده است.
مسئول جهاد کشاورزی خفر نمونههای انجیر دیم خفر را کوهمرهای و شاه انجیر عنوان کرد و گفت: شیراز، تهران، اصفهان، کشورهای حوزه خلیج فارس و اروپا از بازارهای فروش انجیر خفر محسوب میشوند.
روستاهای آبسرد، شاغون، اشکوری و کرفت، مهمترین مناطق کشت انجیر دیم در منطقه خفر به شمار میروند.