• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۰۱۸۹۴
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۱
اجتماعی » حقوقی و قضایی
دومین دادگاه علنی متهمان پرونده بنیتا؛

صدور رای پرونده بنیتا تا یکشنبه آینده

قاضی پرونده متهمان قتل بنیتا گفت: رای این متهمان تا یکشنبه آینده اعلام می شود.

آغاز دومین دادگاه علنی متهمان پرونده بنیتا
قاضی محمدرضا محمدی کشکولی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: دو جلسه دادگاه برگزار شد و به موجب قانون آیین دادرسی کیفری تلاش ما بر این بود که دادرسی منصفانه با فرصت مناسب و بررسی همه ادله موجود انجام شود.
وی گفت: هیات قضایی همچنین تلاش کرد که موازین قضایی در این پرونده به خوبی رعایت شود.
محمدی کشکولی در پاسخ به این سوال که آیا اعتراض مادر بنیتا درباره منع پیگرد متهم ردیف دوم قابل پیگیری است یا خیر؟ پاسخ داد: ایراداتی بر کیفرخواست مطرح شد که در دادگاه به آنها پاسخ داده شده است.
وی تاکید کرد: رای متهمان این پرونده ظرف مهلت مقرر قانونی و حداکثر تا روز یکشنبه آینده صادر و اعلام خواهد شد.

متهم ردیف اول پرونده بنیتا در دفاع آخر: قتل را قبول ندارم
متهم ردیف اول پرونده بنیتا در آخرین دفاع خود گفت: اتهام قتل را قبول ندارم.
قاضی محمدی کشکولی در دومین جلسه دادگاه متهمان بنیتا خطاب به محمد متهم ردیف اول افزود: آخرین دفاعیات خود را در برابر اتهامات مطرح شده ارائه کنید. 
محمد گفت: من دفاعی که می‌خواهم از خود کنم این است که 4 برگ کیفرخواست را قبول ندارم چرا که بخاطر قرص های خواب آوری که در آگاهی به من داده بودند حرفهایی که زدم درست نبوده است.
این متهم ادامه داد: در جلسه قبل هم گفتم قتل را قبول ندارم چون قصد قتل نداشتم و حتی وجود این کار را هم ندارم، من حتی قصد سرقت خودرو را هم نداشتم، من خودم سه ماشین دارم و نیازی به سرقت خودرو نداشتم. من به اصرار مهدی دیگر متهم پرونده اقدام به سرقت خودرو کردم.
محمد تاکید کرد: من هرگز به قتل هم فکر نمی کنم چه برسد به اینکه انجام بدهم.


هفته آینده؛ اعلام حکم پرونده عاملان قتل بنیتا
سرپرست دادگاه کیفری یک استان تهران گفت: هفته آینده حکم عاملان قتل بنیتا اعلام می شود.
محسن افتخاری در حاشیه دومین جلسه محاکه قتل بنیتا در جمع خبرنگاران افزود: صدور حکم در بخشی از پرونده انجام می شود و بازجویی از متهم ردیف چهارم تاثیری در وضع اتهامی دیگر متهمان ندارد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا اعتراض خانواده بنیتا قابل رسیدگی است گفت: اگر اعتراضاتی به بخش هایی از پرونده باشد مجددا مورد بررسی قرار می گیرد.
۲۹ تیر امسال خبر ربوده شدن دختر بچه هشت ماهه‌ای در شبکه‌ های اجتماعی دست به دست شد تا اینکه پس از ۶ روز و با وجود همه تلاش‌ها، جسد این دختربچه در خودروی به سرقت رفته پدرش در پاکدشت ورامین کشف شد.
پلیس آگاهی تهران، ربایندگان خودرو و کودک هشت ماهه را دستگیر و با حضور متهمان در مقابل منزل این کودک، صحنه جرم با حضور مأموران پلیس آگاهی بازسازی شد.
عاملان قتل این کودک هشت ماهه بعدا مدعی شدند پس از سرقت خودرو و گذاشتن آن در پاکدشت، موضوع را به مأموران نیروی انتظامی اطلاع دادند و اقدامی برای نجات جان کودک انجام نشد اما بلافاصله این ادعای کذب آنان نخست از سوی مأموران نیروی انتظامی و سپس از سرپرست دادسرای جنائی استان تهران رد شد.

احضار متهم فراری پرونده بنیتا به عنوان مطلع در دادگاه
قاضی پرونده بنیتا از احضار متهم فراری پرونده این طفل هشت ماهه به عنوان مطلع در دادگاه خبر داد.
قاضی محمدی کشکولی در آغاز دومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات متهمان پرونده بنیتا افزود: با توجه به اینکه روز گذشته (احمد . د )یکی از متهمان فراری پرونده بنیتا که در صحنه سرقت به عنوان متهمان ردیف اول و دوم حضور داشت دستگیر شده امروز برای ارائه توضیحات به عنوان مطلع به دادگاه احضار شده است.
وی گفت: از آنجایی که این متهم در مرحله دستگیری متهمان دیگر حضور نداشته تحقیقات نسبت به وی تکمیل نشده و رسیدگی این دادگاه نیز بر اساس کیفرخواست انجام می شود.
کشکولی ادامه داد: پرونده این متهم برای رسیدگی و صدور کیفرخواست به دادسرا ارجاع می شود.
وی از این متهم خواست که در جایگاه قرار گیرد و درباره شرایط ارتکاب جرم متهمان دیگر توضیح دهد.
این متهم افزود: بنده با متهم ردیف دوم در زندان آشنا و زودتر از وی آزاد شدم مهدی پس از آزادی با من تماس گرفت و گفت خاوران هستم با هم قرار گذاشتیم که با رفیقش محمد پیش من آمدند.
وی گفت: قرار بود از دوستش چیزی بگیریم که در بین راه بهانه اورد بعد از آن به آرایشگاه رفتم و دیگر آنها را ندیدم تا اینکه مهدی به من زنگ زد و مقداری پول خواست که از کارتم به او دادم و خواست که من او را به محلی برسانم .
این متهم افزود: در بین راه متوجه شدم که با محمد تلفنی صحبت می کند و درباره بچه ای که در خودرو بوده با هم بحث می کنند من مهدی را پیاده کردم بعد از ان 40 روز در کمپ بودم و روز گذشته نیز بعد از اطلاع از ماجرا خودم را به پلیس معرفی کردم.
دومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات متهمان پرونده بنیتا در شعبه 9 دادگاه کیفری و به ریاست قاضی محمدی کشکولی آغاز شد.
در این جلسه، قاضی محمدشهریاری نماینده دادستان، سه متهم پرونده، وکلای متهمان، خانواده بنیتا و وکلای آنها حضور دارند.
در جلسه گذشته نماینده دادستان کیفرخواست متهمان را قرائت کرد و پس از آن اولیای دم و وکیل خانواده بنیتا طرح شکایت کردند.
همچنین متهمان ردیف اول و دوم پرونده به تشریح ارتکاب جرایم پرداختند که بخشی از اظهارات متهم ردیف دوم باقی ماند.
در این جلسه ادامه اظهارات متهم ردیف دوم استماع می شود.
سارقان بنیتا کودک هشت ماه را 29 تیر امسال به همراه خودرو پدرش ربودند و پس از 6 شبانه روز پلیس پیکر بیجان این کودک را در خودرو مسروقه کشف کرد.
متهم ردیف دوم پرونده قتل بنیتا در دفاع آخر: قاتل بنیتا را تحویل دادم
متهم ردیف دوم در حین دفاع آخر از خود گفت: من قاتل بنیتا را تحویل دادم.
مهدی.ش متهم ردیف دوم پرونده بنیتا در دومین جلسه دادگاه و در اخرین دفاعیات خود افزود: زمانی که فهمیدم بچه داخل ماشین است به محمد التماس کردم که به گونه ای بچه را به خانواده اش برساند اما حالا چوب دو سر نجس شده ام. 
وی ادامه داد: من برای کمک آمدم اما بیشتر از این کاری بلد نبودم، ترسیده بودم و با اینکه هوا گرم بود از شدت سرما می لرزدیم؛ من به محمد گفتم حداقل با آژانس بچه را به خانواده اش برگردان.
وی خطاب به خانواده بنیتا گفت: من نتوانستم بچه تان را به شما برگردانم اما قاتل بچه تان را تحویلتان دادم.
مهدی ادامه داد: من اگر می‌دانستم بچه را تحویل نمی دهد مرد نبودم اگر بچه را حداقل پیش خانواده خودم نمی بردم.
این متهم در خاتمه گفت: من موضوع سرقت را هم قبول ندارم من صبح‌ها در مغازه پدرم پای دستگاه کپی کار می‌کنم و شبها در شهرداری آشغال جمع می‌کنم.
این متهم تاکید کرد: من پول حلال سر سفره ام می برم درست است که مواد مصرف می کنم اما اگر می خواستم دزدی کنم وضعم این نبود.

امروز ختم جلسه دادگاه بنیتا/صدور حکم هفته آینده
سرپرست دادگاه های کیفری یک استان تهران گفت: امروز ختم جلسه دادگاه پرونده متهمان بنیتاست.
قاضی محسن افتخاری در حاشیه دومین جلسه دادگاه متهمان پرونده بنیتا افزود: هفته آینده حکم عاملان قتل بنیتا صادر و اعلام می شود.

پایان دادگاه متهمان پرونده بنیتا
قاضی کشکولی ختم جلسه دادگاه متهمان بنیتا را اعلام کرد.
در این جلسه آخرین دفاعیات متهمان ردیف اول و دوم این پرونده اخذ شد.
همچنین وکیل اولیاء دم  پس از ارائه اخرین دفاعیات خود هر دو متهم را مسبب مرگ بنیتا معرفی و از دادگاه تقاضای اشد مجازات کرد.
نماینده دادستان هم در این جلسه به برخی ایرادات کیفرخواست که از سوی وکیل و اولیای دم بنیتا و وکلای متهمان مطرح شده بود پاسخ داد.
قاضی کشکولی در پایان جلسه دادگاه گفت: رای متهمان حداکثر تا یکشنبه آینده اعلام می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در دهگلان
دستگیری قاتل فراری در کمتر از ۴۸ ساعت در دزفول
پرداخت ۵۸۰ میلیارد ریال وام ودیعه مسکن به دانشجویان متأهل
راهپیمایی محکومیت اغتشاشات اخیر در آبادان و خرمشهر
عرضه ۲۱۴ هزار تن نهاده در بازارگاه با نرخ جدید
سیمای حقیقی قهرمان در کتاب قاسم
آنچه در مورد کالابرگ باید بدانید
تکمیل طرح‌های عشایری جنوب کرمان در دستور کار
کسب رتبه نخست مهاباد در مبادله مرسولات پستی در آذربایجانغربی
برگزاری جشنواره نخستین واژه با هدف ترویج فرهنگ مصرف آب
علوم پایه زنجان، «نخستین دانشگاه دوستدار آب» کشور شد
آماده سازی خزانه چمن ورزشگاه پارس شیراز تا دو ماه آینده
فعالیت صیادی و گردشگری دریایی در مازندران ممنوع
۱۲۰ محله مشهد، آماده واگذاری سرویس‌های پیشرفته فیبر نوری
درخشش سمنان در لیگ دسته یک بدمینتون
رشد چشمگیر تولید گوشت مرغ در استان بوشهر
جام جهانی اسکی پرش در اتریش؛ قهرمانی پرویس در جام فورهیلز
درگذشت استاد امیرهوشنگ جزی‌زاده هنرمند پیشکسوت نگارگری
بدمینتون باز قمی در اردوی جدید تیم ملی
آغاز عملیات اجرایی احداث ابنیه و تاسیسات آبرسانی روستای بارنجگان شهرستان زیرکوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
پیگیری حادثه بیمارستان ایلام براساس گزارش هیئت اعزامی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
خروج آمریکا از ۶۶ سازمان بین‌المللی  (۱ نظر)
درگذشت معاون سابق اجرایی نیروی زمینی ارتش در همدان  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)
گلایه ساکنان مجتمع بام پونک از مشکلات این مجتمع  (۱ نظر)
۱۴۰۰ روستای سیستان و بلوچستان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند  (۱ نظر)