خاوری 30 آبان محاکمه غیابی می شود
رئیس کل دادگستری استان تهران از محاکمه غیابی محمود رضا خاوری مدیرعامل سابق بانک ملی در سه شنبه ۳۰ آبان در دادگاه انقلاب اسلامی تهران خبر داد.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، غلامحسین اسماعیلی افزود: با توجه به حضور نیافتن متهم در ایران پس از صدور کیفرخواست از ناحیه دادسرای تهران اقدامات قانونی مبنی بر صدور قرار رسیدگی غیابی و ابلاغ مراتب از طریق نشر آگهی در جراید کثیرالانتشار انجام و وقت رسیدگی تعیین شده است و در موعد مقرر برابر ضوابط و مقررات قانونی رسیدگی قضایی انجام و رأی مقتضی صادر خواهد شد.
رئیس کل دادگستری استان تهران تصریح کرد: در صورت محکومیت، پرونده برای اجرا به دادسرا اعاده خواهد شد و به موجب قانون آثار و تبعات و اقدامات بین المللی در خصوص محکومان تحت تعقیب بیش از آثار و تبعاتی است که شامل متهمان فراری است.
محمودرضا خاوری مدیر عامل فراری بانک ملی ایران یکی از مفسدان اقتصادی در جریان پروند فساد ۳ هزار میلیارد تومانی بود که به کانادا گریخت.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژهای سخنگوی قوه قضائیه در یکصد و هجدهمین نشست خبری خود از محاکمه خاوری خبر داده بود.
خاوری تاکنون هیچ وکیلی معرفی نکرده است
رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: محاکمه غیابی خاوری 30 آبان در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی برگزار می شود.
غلامحسین اسماعیلی افزود: پرونده محمودرضا خاوری مدیرعامل سابق بانک ملی در راستای پرونده امیرمنصور آریا در شعبه اول دادگاه انقلاب رسیدگی می شود و اینکه علنی باشد یا نباشد هنوز تصمیم گیری نشده است.
وی با بیان اینکه خاوری تاکنون خاوری هیچ وکیلی معرفی نکرده است گفت: احتمال دارد دادگاه به آن شکل که باید برگزار نشود و قاضی پرونده با توجه به کیفرخواست تصمیم بگیرد، اما چنانچه خاوری وکیلی معرفی کرد، هیچ منعی برای علنی بودن جلسه دادگاه وجود ندارد؛ اما تشخیص آن بر عهده قاضی پرونده است. پیش از این حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در نشست خبری خود از محاکمه غیابی محمودرضا خاوری که به کانادا گریخته است خبر داده بود.