پخش زنده
امروز: -
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به اختصاص سهمی از صندوق توسعه ملی به کمیته امداد گفت: تسهیلات این کمیته به مددجویان 110 درصد افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره)کشور در تربت حیدریه افزود: مجلس شورای اسلامی در اقدام انقلابی و در حمایت از محرومان کشور، اعتبارات بانکی این نهاد را از هزار میلیارد تومان پارسال به 2 هزار و 100 میلیارد تومان در سال 96 افزایش داده که این رقم بیش از 100 درصد افزایش یافته است.فتاح از نمایندگان مجلس و فرمانداران خواست با نظارت و دخالت در نحوه وام دادن و اجرای آن یاریگر این نهاد برای ارائه خدمات باشند.
وی همچنین با اشاره به برداشت یک و نیم میلیارد دلاری از صندوق توسعه ملی برای ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و محروم افزود: از این صندوق هم سهمی به کمیته امداد اختصاص خواهد یافت که باید درست جذب و استفاده شود.
در این نشست دکتر سعید باستانی نماینده مردم تربت حیدریه ، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی از سیاست ها و رویکرد مدیریت کمیته امداد کشور به علت تغییر نگاه مردم به این نهاد تجلیل کرد و تعامل وهمفکری بیشتر برای حمایت از جامعه هدف را خواستار شد.