پخش زنده
امروز: -
مراسم سوگواری رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص) و شهادت حضرت امام حسن(ع) و حضرت امام رضا ( ع ) در چین برگزار شد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از پکن، همزمان با 28 صفر، مراسم سوگواری رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص) و شهادت حضرت امام حسن(ع) و حضرت امام رضا ( ع ) در چین برگزار شد.
مراسم سوگواری و عزاداری سالروز رحلت جانگداز پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) با حضور جمع زیادی از ایرانیان مقیم پکن ، در حسینیه سفارت ایران برگزار شد.
در این مراسم عزاداران، ضمن قرائت دعای روح بخش کمیل، در عزای رحلت پیامبر ختمی مرتبت حضرت محمد مصطفی (ص ) و شهادت امامان شریفین ، نوحه خوانی و مدیحه سرایی کردند.
نماینده جامعه المصطفی العالمیه گفت: باید ائمه علیهم السلام را در زندگی الگوی خود قرار دهیم، شیوه زندگی آن بزرگواران، درس زندگی برای ماست.
حجت الاسلام عطاران، به نوع برخورد و رفتار ائمه اطهار علیهم السلام با اطرافیان و مردم اشاره کرد و متانت و افتادگی را از ویژگی های بارز آن حضرات برشمرد.
همچنین در شانگهای و گوانجو مراسم عزاداری رحلت پیامبر اکرم (ص ) و شهادت کریم اهل بیت (ع) و امام رئوف حضرت امام رضا (ع) برگزار شد.