پخش زنده
امروز: -
استاد دانشگاه گفت: برغم بيان حرف هاي زياد در خصوص ارتباط صنعت و دانشگاه در مملکت متاسفانه تاکنون اقدام عملي خاصي در جهت اين ارتباط صورت نگرفته است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري صداوسيما؛ سيد مسعود هراتي افزود: موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه ساليان درازي است که در محافل مختلف علمي و صنعتي کشور مطرح است.
وي اظهارداشت: برغم تمامي تلاش ها تاکنون تعامل و هم افزايي مثبتي بين اين دو نهاد ايجاد نشده است.
اين استاد دانشگاه گفت: تمامي پروژه هاي دانشجويان مقاطع کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري در دنيا به وسيله واحدهاي صنعتي در رشته هاي فني و مهندسي تعريف مي شود که متاسفانه در ايران چنين نيست.
وي با تاکيد بر برقراري ارتباط نظاممند بين علم و صنعت افزود: متاسفانه جامعه علمي و دانشگاهي با صنعت و بخش هاي توليدي به مثابه دو خط موازي هستند که هر يک اهداف خود را دنبال ميکنند.
هراتي اظهارداشت: بخش صنعت بايد متقاعد شود که مسير رفع مشکلات اين حوزه از دانشگاه ميگذرد و اين موضوع تنها در حد شعار نيست.
وي افزود: صنعت جهت ارائه محصول قابل قبول براي دنيا به تحقيق نيازمند بوده و بايد به سراغ دانشگاه برود.
اين استاد دانشگاه بيان داشت: تعامل صنعت و دانشگاه به منظور حرکت در مسير توسعه کشور امري ضروري است و بايستي بيش از پيش به اين مهم در جامعه توجه شود.
وي در بخش ديگري از سخنان خود ضمن اشاره به اين که کارآموزي دانشجويان رشته هاي فني و مهندسي در کشور بيشتر شعاري و غيرواقعي است، گفت: کمبود تجربه عملي از جمله مهمترين مشکلات بسياري از دانش آموختگان دانشگاهي است که اين بحث تاثير نامطلوبي بر آينده شغلي آنان دارد.
هراتي افزود: دوره کارآموزي فرصتي مغتنمي براي حضور دانشجويان در محيط هاي موفق صنعتي، تجاري، خدماتي وکسب تجارب ارزشمند است.
وي يادآورشد: کارورزي به دانشجويان فرصت ميدهد تا به بهترين نحو از يک محيط کاري عيني تجربه کسب کنند.