• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۶۱۱۰
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۷

ترامپ؛ نگران آینده سیاسی خود

ترامپ درباره «تغییرات خشونت آمیـز» در صورت شکست جمهوریخـواهان در انتخـابـات مـاه نوامبـر آمریـکا هشدار داد.

گرايش هاي سياسي و اجتماعي به تدريج تغيير مي کند، بنابراين، به ندرت حمايت اکثريت از يک حزب، جريان يا شخصيت سياسي در مقطع زماني دو يا سه ساله تعديل مي شود.
اما ظاهرا نتايج سياست ها و برنامه هاي غيرکارشناسي، پوپوليستي و ناپايدار ترامپ خيلي زود آشکار شده و به همين علت انتقادات و اعتراضات در دوسالگي رياست جمهوري ترامپ شدت يافته است.
مهمتر اينکه شدت اين انتقادات در حدي بوده که ترامپ نگران آينده سياسي دولتش شده و او براي تشويق مردم به استمرار حمايت از دولتش، درباره «تغییرات خشونت آمیـز» در صورت شکست جمهوریخـواهان در انتخـابـات مـاه نوامبـر آمریـکا هشدار مي دهد.
به گزارش ديروز روزنامه نیویورک تایمز، ترامـپ که در حضور کشیش های اوانجلیس صحـبت می کرد، تاکید کرد چنانچه جمهـوریخـواهان کنتـرل کنگره را در انتخـابـات مـاه نوامبـر از دست بدهنـد، آنها «تغییرات سریع و به نحو خشونـت بـار» را آغاز خواهند کرد. در این دیـدار که دوشنبه شب در کـاخ سفید صورت گرفت، تـرامپ هشـدار داد، چنـانچـه حـزب اش در انتخـابـات میـان دوره ای شکست بخـورد، برنامه محافظه کـارانه وی با خطر مواجه خواهـد شـد.
ترامپ همچنين با اشاره به اينکه: «دموکـرات ها همه آنچـه را که ما انجام داده ایم را لغو خواهنـد کرد و این کار را خیلی سریـع و به نحو خشونت باری انجام خواهـند داد» افـزود:« آنـها فوری و خیـلی سریـع به همه چیز پایان خواهنـد داد.»
ترامپ خطاب به کشیش ها گفت: «مـن دقیقـا از شما درخواست می کنم بیرون بروید و اطمینـان پیدا کنیـد که تمامی افراد رای خواهنـد داد.» رئیس جمهـــور آمریکا افـزود: «زیــرا چنانچه آنهــا رای ندهند، ما تا انتخـابات ریاست جمهــوری در سال دو هزار و بیست میلادی، دو سـال وحشتنـاک را پیـش رو خواهیم داشت.»
ترامپ در حالي به حمايت جمهوري خواهان دل سپرده است که کم نيست جمهوري خواهاني که بشدت منتقد رئيس جمهور کنوني آمريکا و سياست ها و برنامه هايش هستند. جان مک کین سناتور جمهوریخواه که اخيرا در گذشت از سران کمپین برکناری دونالد ترامپ بود.
به نظر ميرسد نگراني هاي ترامپ درباره نتايج انتخابات مـاه نوامبـر آمریـکا پس از آن شدت يافته که در روزهاي اخير یکی پس از دیگری مطالبی علیه ترامپ فاش شده است. علاوه بر روابط مشکوک وی با روسیه دو پرونده دیگر نیز علیه وی مطرح شده است. یکی از این پرونده ها مربوط به شفاف نبودن هزینه های تبلیغات انتخاباتی ترامپ است. روابط نامشروع وی نیز در چارچوب این پرونده پیگیری می شود. پرونده دوم نیز با نقض قوانین مرتبط با تامین مالی تبلیغات انتخاباتی توسط مدیر سابق تبلیغات دونالد ترامپ مرتبط است. این در حالیست که رئیس جمهور آمریکا نیز از طریق تویتر جنگی را ضد سازمان های مختلف این کشور - حتي سازمان هاي امنيتي و اطلاعاتي آمريکا - و مقامات ارشد آن سازمان ها آغاز کرده است. ترامپ به صورت آشکار هشدارهای شدیدی را به اف بی آی داده است. این تحولات موجب شده است که سوالات درباره احتمال عزل دونالد ترامپ به صورت جدی تری مطرح شود.
البته پیش از هر چیز برای عزل ترامپ باید دو سوم اعضای سنای آمریکا یعنی 67 تن از برکناری وی حمایت کنند. اما هنوز طرفداران برکناری ترامپ از چنین حمایتی برخوردار نیستند و به گفته برخي صاحب نظران احتمال نمی رود که با انتخابات میان دوره ای ماه نوامبر نیز ترکیب کنونی سنای آمریکا تغییر زیادی داشته باشد. بر اساس ديدگاه اين دسته صاحب نظران دموکرات ها نيز در مرحله کنونی چندان تمایلی به عزل ترامپ ندارند زیرا این موضوع را درک می کنند که به همان اندازه که فشارها علیه ترامپ بیشتر می شود، حمایت از ترامپ در میان افکار عمومی افزایش می یابد. این دیدگاه نیز مطرح است که پس از برکناری ترامپ، مایک پنس که بر اساس قوانین آمریکا ریاست جمهوری را بر عهده خواهد گرفت، گزینه بدتری خواهد بود. باید خاطر نشان کرد که پنس یک اوانجلیست متعصب است. دموکرات ها نیز با توجه به این مسائل به انتخابات سال 2020 میلادی چشم دوخته اند.
با وجود اين ظاهرا شدت انتقادات و فشارها، نگراني ترامپ درباره اينده سياسي دولتش را تشديد کرده است.
ترامپ در جمع کشیش های اوانجلیس همچنين افـزود: «صـادقانه، مـا دوره ای بسیـار سخت را خواهیـم گذرانـد، چـرا کـه مـا تنها یک انتخـابات را پیش رو داریم. شمـا در آستـانه یـک انتخابـات هستیـد، در آستـانـه انتخـابـاتی که شمـا هـر آنچه را کـه داریـد از دسـت بدهـید.»
ایـن نخستیـن بـار نیست که ترامـپ در خصـوص چنیـن خشونـت هایـی هشـدار می دهـد مشـروط بـر آنـکـه امـور به نحـوی که مورد نظر وی است پیـش نـرود. در تبلیـغات انتخـابـات سـال دو هـزار و شانـزده میـلادی نیـز وی گفـت چنـانـچه او به عـنوان نامزد جمهوریخواه برنده نشـود، احتـمالا طـرفدارانـش با «آشـوب و شـورش» عکـس العـمل نشـان خواهنـد داد.

-----------------------------------------
عبدالرضا خليلي
­

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام زمان ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا
دعا برای نزول رحمت الهی
سرمایه‌گذاران گردشگری از عوارض تغییر کاربری معاف هستند
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان
سیاستمداران آمریکا در مقابل نظم جدید دنیا دچار استیصال شده‌اند
امروز؛ جدال خیبر و ذوب آهن در اصفهان
پیشرفت بزرگ پالایشگاه یازدهم پارس جنوبی در بومی‌سازی تجهیزات ابزار دقیق
افزایش ظرفیت انباشت آلاینده‌های جوی از جمعه شب تا صبح یکشنبه
بازگشایی دریچه‌های تحتانی سد کرخه برای رها سازی آب به پایین دست
در مسیر استقلال خواهی
پیام رئیس‌جمهور به هفدهمین رویداد ملی «ترنم وحی» در کاشمر
قم؛ الگویی عملی تبلور کرامت در تمامی شئون دستگاه عدالت
رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج مازندران درقائم شهر
پیش بینی تداوم مه صبحگاهی و فعالیت سامانه بارشی در خوزستان
برگزاری رویداد رفیق شهیدم در اقلید
تولد و مرگ در جاده جهرم – لار
حضور تیم هندپلو چهارمحال و بختیاری در نخستین دوره مسابقات قهرمانی کشور
راه اندازی پویش «من نگهبان آب هستم» از سوی خانه سینما
تعمیرات اساسی واحد سه نیروگاه شهید مفتح
نفع جوامع محلی از عایدی ۱۵ درصدی معادن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)