پخش زنده
امروز: -
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از بازرسی فوق العاده تمامی واحدهایی که در تولید فرآوردههای خود از ذرت استفاده میکنند، خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ دکتر وحید مفید از بازرسی فوق العاده تمامی واحدهایی که در تولید فرآوردههای خود از ذرت استفاده میکنند خبر داد و گفت: در صورت اثبات هرگونه انطباق نداشتن با مفاد قانونی با متخلفان وفق مقررات برخورد میشود.
وی با اشاره به انتشار برخی اخبار مبنی بر احتمال استفاده از ذرت دامی در فراوردههای غذایی، افزود: با توجه به مواد ۹ و ۱۶ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و همچنین دستورالعملهای اجرایی صدور پروانههای بهداشتی و کارگاهی، درج جمله «کلیه موارد اولیه مصرفی باید از مراکز و مؤسساتی که دارای پروانه ساخت معتبر یا پروانه بهداشتی ورود از وزارت بهداشت یا سازمان غذا و دارو باشند، تهیه شود» بر روی محصولات غذایی ضروری است.
مفید گفت: ظرف مدت حداکثر ۱۵ روز از تاریخ صدور این ابلاغیه نسبت به بازرسی فوق العاده از تمامی کارخانهها و کارگاههای تولیدی تحت نظارت که از ذرت در تولید فرآوردههای خود استفاده میکنند، بازرسی خواهد شد.
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: بر این مبنا گزارشی از وضعیت انطباق ذرت مصرفی توسط کارخانهها و کارگاههای تولیدی با استانداردهای ملی ۱۰۶۹۰ و ۵۹۲۵ طی یک سال گذشته به همراه هرگونه مکاتبات و اقدامات قانونی صورت گرفته در این زمینه حداکثر تا ۱۵ دی به این اداره کل ارسال خواهد شد و پس از بررسی، در صورت مشاهده هرگونه تخلف در واحدهای تولیدی و صنعتی به استناد مفاد قانونی و مطابق ضوابط مربوطه اقدامات قانونی انجام خواهد گرفت.