• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۵۷۴۷۴
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۱
هرمزگان » سیاسی
با فرمان رئیس جمهور؛

الحاق "فاتح" به ناوگان نیروی دریایی ارتش

رئیس جمهور در مراسم الحاق پیشرفته ترین زیر دریایی کشور: نیروی دریایی نه تنها در سواحل خلیج فارس بلکه در آب‌های بین الملی مشغول تامین امنیت کشتیرانی ملت ایران و دفاع از کشتیرانی آزادبرای رسیدن انرژی به سراسر جهان است.

الحاق پیشرفته‌ترین زیردریایی کشور به ناوگان نیروی دریایی ارتش
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، رئیس جمهور در مراسم الحاق زیر دریایی فاتح گفت: جایگاه نیروی دریایی ویژه است.
آقای روحانی افزود: نیروی دریایی نه تنها در سواحل خلیج فارس بلکه در آب‌های بین الملی مشغول تامین امنیت کشتیرانی ملت ایران و دفاع از کشتیرانی آزاد برای رسیدن انرژی به سراسر جهان است. بویژه اینکه قرار گرفتن سپاه و بسیج در کنار ارتش نیز این توانمندی ها را چند برابر کرده است.
وی گفت: قدرت ایران می‌تواند قدرت منطقه باشد. ایران و کشور‌های دوست قدرت منطقه هستند و نیازی به تجاوز گران و حضور نامشروع قدرت‌های غیر منطقه‌ای در این منطقه نیست.
رئیس جمهور افزود: قدرت ما برای دفاع از منافع خودمان است و تهدیدی برای دیگران نیست، اما روشن است که قدرت و توانمندی ما در برابر کسانی که چشم طمع به این سرزمین داشته باشند، بازدارنده است.
آقای روحانی با تشکر از مجموعه نیروهای مسلح و وزارت دفاع گفت: من در طول ۴۰ سال شاهد رشادت ها، فداکاری‌ها و بویژه حرکت در زمینه خودکفایی برای ملت بوده ام، اما شاید هم فشار‌های دشمن، جنگ تحمیلی و تحریم‌ها محرک بیشتری بود برای اینکه ما در صنعت دریایی و دفاعی به خود متکی شویم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح نیز گفت: با تلاش متخصصان متعهد و توانمند سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع، زیردریایی پیشرفته «فاتح» پس از موفقیت در تست‌های نهایی، به ناوگان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ملحق شد.
امیر سرتیپ حاتمی با اشاره به اینکه فاتح نخستین زیردریایی کلاس نیمه سنگین ایران دارای ویژگی‌های منحصربه فردی است، افزود: زیر دریایی فاتح کاملا بومی بوده و از صفر تا صد آن بدست متخصصان توانمند صنایع دریایی وزارت دفاع طراحی و ساخته شده و از فناوری‌های روز دنیا برخوردار است.
وی گفت: زیردریایی فاتح از سامانه‌های سوناری، رانش الکتریکی، مدیریت نبرد ترکیبی، سامانه هدایت موشک زیر سطح به سطح، هدایت اژدر، جنگ‌های الکترونیکی و مخابراتی، سامانه مخابراتی امن و یکپارچه و ده‌ها سامانه مدرن دیگر برخوردار است که به نوبه خود موجبات افزایش قدرت دفاعی و آفندی نیروی دریای راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران را فراهم می‌کند.
امیر سرتیپ حاتمی افزود: ساخت زیر دریایی مدرن به دست متخصصین صنعت دفاعی حاکی از بلوغ و تعمیق روحیه خود باوری، خود اتکایی و مدیریت جهادی در تلاشگران عرصه علم و صنعت دفاعی کشور است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

امیر حاتمی افزود: امروز 95 خانواده محصول در حوزه های سطحی و زیر سطحی را تولید می کنیم.

وزیر دفاع تصریح کرد: مسیر توسعه وپیشرفت صنعت دریایی ما در هر دو بخش شناوری اعم از سطحی و زیر سطحی اثر سطحی و تندرو و سامانه های سلاح وتجهیزات آنها به موازات هم طی شده است. و اخیراً تولید 44 فروند برای سازمان بنادر توافق شده است.

امیر حاتمی گفت: امروز موفق شده ایم بیش از 85 درصد نیازهای تسلیحاتی و تجهیزاتی نیروهای مسلح را در داخل تامین کنیم.

وی با تاکید بر نقش بخش خصوصی در چرخه دفاعی کشور، گفت: به رغم تحریم ها بهره گیری از استعداد های بخش های غیر دولتی از افتخارات صنعت دفاعی کشور بوده؛ در تولید محصولات صنعتی دفاعی، علاوه بر سازمانهای تخصصی صنعتی بالغ بر 5000 واحد صنعتی و خدماتی و500 شرکت دانش بنیان ویکصد دانشگاه در سراسر کشور بکار گرفته شده اند.

وی افزود: طراحی و ساخت زیردریایی 600 تنی کلاس متوسط فاتح که امروز تحویل نیروی دریایی ارتش می شود، از جمله افتخارات صنعت دفاعی کشور در حوزه دریایی است.

امیر حاتمی گفت: نکته مهم این است که این زیر دریایی علاوه بر قابلیت پرتاب اژدر توانایی شلیک موشکهای کروز ضد کشتی را دارد که برای اولین بار در کشور انجام شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز در این مراسم گفت: این زیردریایی در مدت 10 سال ساخته شده و از مهرماه سالجاری تاکنون سه هزار فقره آزمایش روی آن انجام شده است.

دیادار خانزادی افزود: دنیا نمی تواند امتیازات بزرگ ایران را که با انباشت تجربه همراه شده است نادیده بگیرد.
وی گفت: با این روند قطعاً مجموعه نیروهای ارتش و سپاه دوشادوش هم امنیت منطقه را تامین می کنند و نیازی به حضور نیروی های بیگانه نخواهد بود.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح‌های اشتغالزایی با بهره گیری از تسهیلات قرض الحسنه در کیش
بر معاهده حقابه هیرمند پایبند هستیم؛ کاهش آب به علت خشکسالی
امروز: مصاف ایران با چین در یک چهارم
ارومیه میزبان مجمع مشورتی روسای شوراهای اسلامی مراکز استانها
صنعت ۳۶ هزار تنی چهارمحال وبختیاری در معرض خطر
کاهش ٣۵ درصدی تولید عسل در کوهسرخ 
تکلیف مقصودلو به روز سوم کشیده شد
تخصیص اعتبار برای مشاغل خانگی در آذربایجان شرقی
تفویض اختیار وزیر نیرو به استاندار کرمان
افتتاح اراضی قابل واگذاری سایت دائمی پارک علم و فناوری همدان
جمعه؛ اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه»
رئیس قوه قضاییه وارد قم شد
زیارت شهدای گمنام تازه تفحص شده در زنجان
امحای بیش از۲ تن مواد غذایی غیربهداشتی در میاندوآب
آغاز المپیاد ورزشی دانش آموزی در مهدیشهر
ابراز روشن عشق به امام رئوف با «روشنای مشرقی»
پیش بینی ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد
روستا بازار در شهر نقده راه اندازی می شود
آغاز اجرای آزمون غربالگری پایه روان‌شناختی دانش‌آموزان در خراسان جنوبی
تغییر روش تدریس در مدارس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)