به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه بازوند استاندار کرمانشاه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی که صبح امروز برگزار شد گفت:
اجرای پروژهها باید تاثیر خود را در اقتصاد استان نشان دهند زیرا پروژههای عادی هیچ نقشی در توسعه استان نخواهند داشت.
وی با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در اول فروردین و در مشهد مقدس چندین نکات اساسی و بسیار مهم را برای اجرای بهتر رونق تولید بیان فرمودند که همگی موظف و ملزم به اجرایی شدن این رهنمودها هستیم.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: برای اجرایی شدن این رهنمودها باید در راستای ساماندهی واحدهای تولیدی با هدف استفاده بهینه از ظرفیت ها، شناسایی واحدهای تولیدی، شناسایی واحدهای تولیدی راکد و فعال سازی این واحدها با هدف ارزش افزوده و مشخص شدن توزیع منابع گام برداریم و اگر موضوعات مهم و کلیدی را که مقام معظم رهبری تبیین فرمودند در اجرای پروژههای اقتصاد مقاومتی لحاظ کنیم حتماً به رونق تولید در سالجاری دست پیدا خواهیم کرد.
وی همچنین از مدیران بانکها خواست که در زمینه مشخص شدن واگذاری پروژههای تحت تملک خود اقدام کنند و در این راستا برای واگذاری پروژههای تحت تملک از هیچ اقدامی فرو گذار نباشند زیرا این موضوع منجر به افزایش تولید و اشتغالزایی در استان میگردد.
مقام ارشد استان همچنین گفت: در اجرای پروژهها توزیع منابع باید مشخص باشد زیرا غیر از این نباید انتظار رونق تولید را داشته باشیم و اگر بحث اجرای آزادراه همدان به کرمانشاه مطرح است راه و شهرسازی باید تامین منابع مالی این پروژه را مشخص کند زیرا این پروژه به سرمایهای بالغ بر ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان منابع نیاز دارد.
بازوند در ادامه بیان داشت: همچنین اجرای بندر خشک که باید در اجرای پروژههای اقتصاد مقاومتی مد نظر قرار بگیرد نیازمند در نظر گرفتن زیرساختها همچون احداث ریل و دیگر موضوعات میباشد که ضروری است توسط راه و شهرسازی این موضوعات مورد توجه قرار گیرد بنابراین برای اجرای پروژهها علاوه بر مشخص شدن تامین منابع، نیازمند اجرای زیرساختها برای توسعه بخشیدن به پروژهها نیز هستیم.
وی همچنین حمایت از سرمایه گذاران، کارآفرینان و تولیدکنندگان را جزء سیاستها و برنامههای اولویت دار توسط مدیران دستگاههای اجرایی ذکر کرد.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه اگر میخواهیم جهش در اقتصاد مقاومتی داشته باشیم باید توجه ویژه به توسعه شرکتهای دانش بنیان داشته باشیم، ادامه داد: این شرکتها نقش بسیار موثری در توسعه و شکوفا شدن اقتصاد استان دارند لذا دستگاههای ذیربط موظف هستند که این موضوع را در راس برنامههای کاری خود قرار دهند.
بازوند حضور مستمر و بیشتر استان در بازار عراق را مورد تاکید قرار داد و گفت: کنترل و نظارت دقیقتر برای صادرات کالاهای با کیفیت منجر به افزایش حضور استان در بازار عراق خواهد شد و با صادرات کالاهای بدون کیفیت این بازار مهم را از دست خواهیم داد لذا اتاق بازرگانی استان موظف به نظارت دقیق جهت صادرات کالاهای با کیفیت به منظور حضور بیشتر و گستردهتر استان در بازار عراق است و ما از اتاق بازرگانی انتظار داریم که نقش خود را در توسعه اقتصاد مقاومتی استان ایفا کند.
وی همچنین بر حذف واسطهها و دلالان در صادرات کالاها تاکید کرد و بیان داشت: حذف واسطهها باید با جدیت مورد توجه قرار گیرد زیرا این واسطهها مانع از جذب سرمایه گذار میشوند و سرمایه گذار زمانی ببیند که واسطهها در صادرات کالا نقش دارند هیچ موقع اقدام به سرمایه گذاری نخواهد کرد.
استاندار کرمانشاه مبارزه جدی با سیستم فساد اداری را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: در مسیر مبارزه با فساد اداری علاوه بر مبازه با هر گونه رانت و سوء استفادههای اقتصادی باید با هر گونه کارشکنی در مسیر سرمایه گذاری هم مبارزه کنیم زیرا کار سرمایه گذار را انجام ندادن و امروز و فردا کردن کار وی به نوعی فساد اداری است.
بازوند در پایان سخنان خود تاکید کرد: باید رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص نکات بسیار مهم در رونق تولید را سرلوحه کارهای اقتصادی خود قرار دهیم زیرا رونق اقتصادی از بین بردن فقر و بیکاری را به دنبال دارد لذا این ۲۰ نکات اساسی و مهم بزودی به مدیران اجرای استان ابلاغ خواهد شد و این موارد باید ظرف ده روز آینده نهایی شود زیرا اجرای پروژههای مهم در اقتصاد مقاومتی نقش بسیار مهمی در توسعه استان خواهند داشت.