• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۵۳۴۸۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی
امیر دریابان شمخانی خبر داد؛

ضربه سنگین اطلاعاتی ایران به شبکه سایبری خارجی

دبیر شورای عالی امنیت ملی از کشف شبکه گسترده عملیات سایبری تهاجمی علیه ایران خبر داد و گفت: بزودی مستندات ازطریق وزارت اطلاعات منتشر می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امیر دریابان علی شمخانی در خصوص اقدامات متقابل جمهوری اسلامی ایران در قبال اظهارات مشاور امنیت ملی آمریکا که هفته گذشته تایید کرد آمریکا در حال انجام عملیات سایبری تهاجمی خارجی است تا به روسیه و دیگران نشان دهد که آنها بهای مداخله‌های خود در امور آمریکا را خواهند پرداخت گفت: اولا حمله سایبری علیه کشورها روی دیگر حمله نظامی است که آمریکا به صورت غیر قانونی و برخلاف موازین حقوقی و حتی ادبیات و سیاستهای امنیتی خود، به آن مبادرت می کند و طبیعتا باید پاسخگوی این اقدام خود در مجامع بین المللی باشد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی افزود: در نهمین اجلاس بین المللی نمایندگان عالی امور امنیتی کشورهای جهان نیز که سال گذشته در روسیه برگزار شد یکی از اصلی ترین موضوعات مورد بحث تهدیدات سایبری و کارکرد آن در توسعه تروریسم و همچنین نحوه همکاری و مشارکت کشورها برای مقابله با آن بود، طبیعتا اظهارات اخیر بولتون که به نوعی اذعان به تروریسم دولتی است در اجلاس فردا بازتاب خواهد داشت. شمخانی گفت : هرچند اظهار این موارد موضوع جدیدی است اما تهاجمات سایبری امریکا به کشورهای دیگر سابقه طولانی داشته و آمریکاییها به صورت مستمر این اقدامات را در کنار جنگ اقتصادی و اطلاعاتی علیه ایران و بسیاری از کشورهای دیگر دنبال می کنند. دبیر شورای عالی امنیت ملی افزود: البته ما نیز از طریق همکاری و تماس های نزدیک با شرکایمان این تهدیدات را به صورت مستمر بررسی و رصد می کنیم و تمهیدات دفاعی مطمئنی را در قبال آن فعال کرده ایم . 
وی تاکید کرد: نکته ای که جا دارد در این بخش به آن اشاره کنم فاصله معنی دار میان توان ادعایی و قابلیتهای واقعی آمریکا در حوزه های سایبری، نظامی و امنیتی است . آمریکاییها علاقه مند هستند با هدف ارعاب و لطمه زدن به اراده کشورها برای مقاومت در برابر خوی تجاوز گری این کشور منطق تخیلی فیلمهای هالیوودی را به عنوان واقعیت به افکار عمومی منتقل کنند. شمخانی افزود: جالب است بدانید، مدتی قبل یکی از پیچیده ترین شبکه های سایبری سازمان سیا که در حوزه جاسوسی سایبری به کار گرفته می شد و بخش مهمی از ظرفیتهای عملیاتی سیا در کشورهای هدف امریکا بود توسط دستگاههای اطلاعاتی ایران کشف شد و مورد ضربه قرار گرفت.
دبیر شورای عالی امنیت ملی افزود: با توجه به همکاری جاری میان ایران و بسیاری از کشورهای جهان در قالب ایجاد "شبکه ضد جاسوسی بین المللی" علیه امریکا ، ما اطلاعات شبکه کشف شده را که در چند کشور دیگر نیز فعال بود در اختیار شرکایمان قرار دادیم که منجر به شناسایی و فروپاشی شبکه افسران اطلاعاتی سیا و دستگیری تعدادی از جاسوسان و مجازات آنها در کشورهای مختلف شد. شمخانی تصریح کرد: آمریکاییها این اقدام ایران را " شکست مفتضحانه اطلاعاتی" نامگذاری کردند. مستندات این پروژه نیز تماما موجود است. وی افزود: چون بخشی از ابعاد این کیس قبلا توسط خود سازمان سیا افشا شده، می شود این اسناد را هم منتشر کرد تا مردم در جریان موضوع قرار بگیرند و من از وزارت اطلاعات می خواهم فیلم ها و بخشی از اعترافات را حتما منتشر کنند­.

ضامن حفظ امنیت در خلیج فارس و تنگه هرمز هستیم

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: بارها تاکید کرده ایم که ضامن حفظ امنیت در خلیج فارس و تنگه هرمز هستیم و ابتکارات متعددی را برای همکاری با کشورهای همسایه در زمینه کاهش تنش ها ارایه کرده ایم اما هر بار به بهانه یا اقدامی مشکوک، خللی در گفتگوهای آغاز شده بوجود آمده و با ورود و مداخله آمریکا شکافها توسعه یافته است. امیر دریابان علی شمخانی در خصوص شرکت در دهمین اجلاس بین المللی نمایندگان عالی امور امنیتی کشورهای جهان که از فردا در روسیه برگزار می شود گفت: یکی از موضوعات مهمی که امروز به دغدغه جدی بسیاری از کشورهای جهان تبدیل گردیده، مجموعه رفتارهای هنجار شکن امریکا در نقض معاهدات بین المللی است که نمونه های آن را درخروج این کشور از برجام و معاهدات خلع سلاح ، مسئله قدس، به رسمیت شناختن اشغال جولان وهمچنین مسئله حضور نظامی نا امن کننده آمریکا در آبراههای مهم بین المللی می توانیم مشاهده کنیم.
وی افزود: ما همواره بر موضع اصولی خود در خصوص ضرورت پایان دادن به حضور نظامیان آمریکایی در مناطق مختلف، که عامل بحران و ناامنی است تاکید کرده ایم. حضور نظامی امریکا درمناطق مختلف جهان به ویژه در خلیج فارس برای همه کشورهای حاشیه تهدید محسوب می شود. اقدام جنایتکارانه ناو آمریکایی در سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران موضوعی نیست که به راحتی از حافظه تاریخی مردم جهان پاک شود بویژه آنکه حاکمان کاخ سفید پس از این جنایت به فرمانده ناو وینسنس مدال افتخار نیز دادند.
شمخانی گفت : در حالی که آمریکاییها همواره تلاش می کنند که حضور نظامی خود در مناطق مختلف جهان را عامل ایجاد امنیت معرفی کنند اما تجربه سالهای گذشته نشان می دهد که این حضور حاصلی جز ناامنی و بی ثباتی نداشته است . از این رو امریکا به عنوان عامل اصلی ناامنی حق ندارد در مورد امنیت مردم و کشورهای منطقه اظهار نظر کند. دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان تصریح کرد: ما بارها تاکید کرده ایم که ضامن حفظ امنیت در خلیج فارس و تنگه هرمز هستیم و ابتکارات متعددی را برای همکاری با کشورهای همسایه در زمینه کاهش تنش ها ارایه کرده ایم. اما هر بار به بهانه یا اقدامی مشکوک، خللی در گفتگوهای آغاز شده بوجود آمده و با ورود و مداخله آمریکا شکافها توسعه یافته است.
وی اضافه کرد: شکل گیری این شرایط موجب شده که آمریکایی ها با طرح مباحث ایران هراسانه سلاح های بیشتری به برخی کشورهای منطقه بفروشند. مجموعه مباحث فوق نشان می دهد که امریکاییها هرگز به دنبال ایجاد امنیت و ثبات در منطقه نبوده اند . شمخانی خاطر نشان کرد: به طور قطع در گفتگوهای دوجانبه با مقامات عالی امنیتی کشورهای مختلف در زمینه رفتارها و اقدامات ناامن کننده امریکا در جهان نیز تبادل نظر و گفتگو خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
درود
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
اختتامیه نمایشگاه استانی پایگاههای اسوه در خرم آباد
مهار آتش در دو جبهه از جنگل‌های الیت
گفتگوی تلفنی مسئولان استان قم با مردم درمرکزسامد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)