• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۲۵۲۰
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی
تکاوران، سدهای فولادین دفاع از کشور

نقش‌آفرینی ارتش در دفاع از حرم رسانه‌ای می‌شود

فرمانده کل ارتش: نقش‌آفرینی نیروی زمینی، نیروی هوایی و سایر نیرو‌های ارتش در جبهه مقاومت و دفاع از حرم، هر زمان که به صلاح باشد، رسانه‌ای می‌شود.

وحشت دشمنان با تیپ‌های واکنش سریع ارتشبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش در حاشیه مراسم پایانی دوره‌های آموزشی تکاوران نزاجا در جمع خبرنگاران گفت: نیروی زمینی از در دوران دفاع مقدس تاکنون نقش‌آفرین و افتخارآفرین بوده است.
وی درباره تغییرات ساختاری و تاکتیکی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: نیروی زمینی متناسب با تغییرات صورت گرفته در تهدیدات، باید خود را متحول می‌کرد تا در هر شرایطی بتواند مأموریت‌های شناسایی، طرح‌ریزی و اجرای دقیق عملیات در حوزه‌های مختلف را انجام دهد.
فرمانده کل ارتش ادامه داد: بحمدالله نیروی زمینی ارتش این کار بزرگ و انقلابی را با مدیریت جهادی فرمانده نیروی زمینی ارتش، با سرعت و عمق خوبی انجام داده است.
امیر سرلشکر موسوی افزود: امروز نیروی زمینی ارتش ساختارها، سازمان‌ها، مهارت‌ها، آموزش‌ها، تخصص‌ها و نحوه عملیات و عملکرد‌ها را تغییر داده و خود را برای تهدیدات پیش رو آماده کرده است.
وی با بیان اینکه امروز نیرو‌های واکنش سریع ارتش در اوج آمادگی قرار دارند، افزود: بخش‌های عمده‌ای از این نیرو‌ها در مرز‌های شرقی، غربی و جنوب‌غربی در حال پاسداری از حدود و ثغور کشور هستند.
فرمانده کل ارتش در پایان با اشاره به فرمایش‌های فرمانده معظم کل قوا پیرامون نقش‌آفرینی مؤثر ارتش در دفاع از حریم اهل بیت (س) گفت: نقش‌آفرینی نیروی زمینی، نیروی هوایی و سایر نیرو‌های ارتش در جبهه مقاومت و دفاع از حرم، هر زمان که صلاح باشد، رسانه‌ای می‌شود.

 وحشت دشمنان با تیپ‌های واکنش سریع ارتش 
فرمانده کل ارتش گفت: تیپ ۶۵ نیرو مخصوص یگانی خوشنام است که موجب رعب دشمنان و مایه امید دوستان است.
امیر سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» امروز در مراسم پایانی دوره‌های آموزشی نیرو‌های واکنش سریع نزاجا گفت: تیپ ۶۵ نیرو مخصوص، تیپ زبده نیرو‌های مسلح و یگانی خوشنام و مقتدر است، این تیپ برای دشمنان موجب رعب و وحشت و برای دوستان، مایه امید است.
وی با بیان اینکه امروز نیرو‌های واکنش سریع امید و آینده ملت عزیز ایران در برابر تهدید‌ها هستند، افزود: تکاوران ما سد‌های فولادین دفاع از ملت و کشور هستند.
فرمانده کل ارتش گفت: یکی از اهداف بسیار مهم ما در نیروی زمینی تربیت افراد چند مهارته و تشکیل یگان‌های چندمنظوره بوده است که در این کار، نزاجا بسیار خوب عمل کرده و اهداف تعیین شده را با زمان کمتر و دقت بالاتر طی کرده است.
سرلشکر موسوی ادامه داد: ارتقای مهارت در نیروی زمینی حدی ندارد؛ چون تهدید‌ها؛ پیچیده، متنوع و غیر قابل پیش‌بینی هستند؛ لذا مهارت‌ها نیز باید متناسب با تهدیدها، در حال ارتقا و پیشرفت باشند.
فرمانده کل ارتش تصریح کرد: نیرویی زمینی در مسیر نیازمندی‌های انقلاب و جلوتر از تهدید‌ها با سرعت خوبی در مسیر تحول پیش می‌رود؛ اما ایمان و اراده بالاتر از همه توانمندی‌هاست که حکایت از عزم درونی و جدی ارتش برای تحقق اهداف جمهوری اسلامی به ویژه تحقق اهداف گام دوم انقلاب دارد.

مراسم پایانی دوره‌های واکنش سریع و نیرو مخصوص نیروی زمینی ارتش با حضور امیر سر لشکر موسوی فرمانده ارتش، امیر سرتیپ حیدری فرمانده نزاجا، امیر سرتیپ آشتیانی جانشین ستاد کل نیرو‌های مسلح و جمعی از فرماندهان عالی رتبه در تیپ ۶۵ برگزار شد.
در این دوره ۵ تیپ نیرو مخصوص و واکنش سریع به مدت ۸ هفته آموزش‌های نوین در حوزه واکنش سریع و نیرو مخصوص را با حضور استادان مجرب فراگرفتند.
رهایی گروگان، کوهستان، کویر، جنگل، مشق عملیات سریع، تازش، اعتماد بنفس، چتر بازی و هلی برن بخشی از آموزش‌هایی است که ۵ تیپ واکنش سریع نزاجا آن‌ها طی کردند.
تیپ ۲۵ تبریز، تیپ ۳۵ کرمانشاه، تیپ ۴۵ شوشتر، تیپ ۲۲۳ پرندک به میزبانی تیپ ۶۵ نوهد در تهران این دوره را به پایان رساندند.
در این مراسم نشان دوره نیرو مخصوص و واکنش سریع با حضور فرمانده کل ارتش به نمایندگی از افراد تحت آموزش به فرماندهان تیپ‌های حاضر اعطا شد.
همچنین در این دوره نشان ویژه نیرو مخصوص به فرماندهان تیپ‌های واکنش سریع و نیرو مخصوص اعطا شد.

امیر سرتیپ حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش
نیروی زمینی به خودکفایی رسیده است
فرمانده نیروی زمینی ارتش از خودکفایی نزاجا در تأمین نیاز‌های تجهیزاتی ۲۶ رسته عملیاتی این نیرو خبر داد.
امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش در حاشیه آیین پایانی دوره آموزش یگان‌های نیروی مخصوص واکنش سریع گفت: امروز نیروی زمینی به خودکفایی رسیده است و در ۲۶ رسته تجهیزات مورد نیاز خود را طراحی و تولید می‌کند.
وی با بیان اینکه مأموریت‌های خود را به بهترین نحو و با نیرو‌های پا در رکاب انجام می‌دهیم، افزود: اولین اصل در نزاجا، اصل ولایتمداری و پیروی از فرامین فرمانده کل قواست و ما با تمام توان در این راستا گام برمی‌داریم.
وی با بیان اینکه آمادگی هر نوع مأموریتی در نیروی زمینی وجود دارد، تصریح کرد: نیروی زمینی ارتش در عرصه بومی کردن تجهیزات و انواع فناوری‌ها توانسته است در ۲۶ رسته تعریف شده، گام‌های مناسبی بردارد.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به اینکه نزاجا در وضع مطلوبی قرار دارد، گفت: امروز این قابلیت و توانایی در نیروی زمینی نهادینه شده است که بتواند در بخش‌های مختلف، نیاز‌های خود را در چرخه دفاعی تأمین کند.
 

امیر سرتیپ حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش

 نیروی زمینی ارتش ۵ تیپ تکاوری دارد 

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: یگان‌های واکنش سریع و نیروی مخصوص نزاجا به استعداد ۵ تیپ رسیده است.
 امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» امروز در مراسم پایانی دوره‌های آموزشی نیرو‌های واکنش سریع درباره بازطراحی یگان‌های نزاجا اظهار داشت: در اجرای منویات فرمانده معظم کل قوا، امروز نیروی زمینی تغییرات ساختاری را در خود ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه امروز دیگر نیروی زمینی از یگان پیاده استفاده نمی‌کند، افزود: براساس تدابیر صورت گرفته، یگان‌های نزاجا امروز به سه دسته متحرک هجومی، یگان‌های واکنش سریع و یگان‌های متحرک مکانیزه و زرهی تقسیم می‌شوند.
امیر حیدری با اشاره به دوره‌های آموزشی تکاوران نزاجا گفت: در حوزه دوره‌های واکنش سریع اخیراً دو هزار و ۲۲۴ نفر تحت آموزش‌های نیرو مخصوص و تکاوری قرار گرفتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح طرح‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت دهه فجر
سایه استعمار
نشست هم اندیشی مدیرکل صداوسیما و دانشجویان
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از ۲۴ بهمن‌ماه
تنباکو‌های فاقد مجوز دود نشدند
سفر معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر به اندونزی
اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی در دشت های کهگیلویه
رزمایش خودرویی اورژانس اجتماعی در بوشهر
توقیف محموله فیوز برق قاچاق در قروه
بررسی وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
برگزاری جشنواره ملی سدرا در اصفهان
وزش باد شدید در لرستان
حزب‌الله جنایات جدید رژیم صهیونیستی علیه لبنان را محکوم کرد
رونق اقتصادی بندرعباس با افتتاح مجتمع گردشگری روستای سرخون
جشن دختران انقلاب در شاهرود
صعود یک پله‌ای شهرداری گرگان در لیگ برتر بسکتبال
دعوت سازمان بسیج مستضعفین برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
دستگيري عاملان تخريب تمثال امام جمعه فقید جهرم
آذربایجان‌غربی؛ رتبه نخست تولید آبزیان در میان استان‌های غیر ساحلی
ثبت ملی لیالستان لاهیجان به‌عنوان «روستای ملی بامبوبافی ایران»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)