• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۲۹۱۷
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۴
اقتصادی » اقتصاد کلان
ربیعی درپی آغاز سهمیه‌بندی سوخت اعلام کرد

برطرف کردنِ نگرانی‌های مردم با تدابیر لازم

سخنگوی دولت: با تغییر نرخ سوخت، افزایش قیمت سایر اقلام که نگرانی‌هایی برای مردم ایجاد می‌کند کنترل می‌شود.

آقای علی ربیعی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه بازی خیریه ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: براساس تصمیم دولت، مقرر شد به ۱۸ میلیون خانوار کمک شود.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
وی با بیان این که درآمد حاصل از افزایش قیمت سوخت، به بودجه جاری کشور یا تملک و یا دارایی نمی‌رود، گفت: این تصمیم درست، برای اصلاح ساختار بودجه بوده است.
سخنگوی دولت با اشاره به این که سال‌ها اقتصاددان‌های مختلف در خصوص یارانه‌های پنهان صحبت می‌کردند، افزود:، اما بعضی‌ها در خصوص زمان اجرای اصلاح ساختار بحث داشتند.
آقای ربیعی با بیان این که اصلاح ساختار دردناک است، گفت:، اما این اصلاح، آثار مثبت خود را در میان مدت نشان خواهد داد.
وی با اشاره به تصمیم درستی که دولت اتخاذ کرده تا بر روی زندگی مردم اثرگذار نباشد، افزود: هم اصلاح ساختار صورت گرفته و هم درآمد ناشی از افزایش قیمت سوخت، به سمت حدود ۶۰ میلیون نفر از طبقات متوسط و پایین جامعه سرازیر می‌شود تا به معیشت آنان کمک شود.
سخنگوی دولت گفت: فکر می‌کنم تصمیم درستی اتخاذ شده و تلاش ما بر این است افرادی که خارج از این تصمیم مانده اند به ما اجازه خواهند داد که وضعیت آنان را بررسی کنیم.
آقای ربیعی افزود: این افراد می‌توانند در آینده به ۶۰ میلیون نفر اضافه شوند و هیچ جای نگرانی نیست چرا که هم هزینه این افراد ذخیره است و اگر در آینده کسی اضافه شود مشکلی در پرداخت نخواهد بود.
وی اضافه کرد: این که ما پول را در جهت معیشت مردم ببریم، از این جهت بود که هم اصلاح ساختار انجام دهیم، هم از قاچاق سوخت جلوگیری کنیم همچنین صرفه جویی کنیم ضمن اینکه در دوران تحریم، باید از اقشار کم درآمد و پایین جامعه حمایت کنیم.
سخنگوی دولت ادامه داد: ​این طرح در کنار کنترل تورم است، ​ چرا که افزایش قیمت تاکسی، افزایش قیمت تاکسی‌های اینترنتی و قیمت حمل و نقل را نخواهیم داشت.
 
 خانواده و جامعه دو عنصر اصلی در پیشگیری از اعتیاد هستند 
سخنگوی دولت، خانواده و جامعه را دو عنصر اصلی در پیشگیری از اعتیاد بیان کرد و گفت: بخش اعظمی از مقابله با آسیب های اجتماعی، متکی بر جریان های اجتماعی، خانواده و جامعه است.
آقای علی ربیعی افزود: مطالعات نشان می دهد افزایش نشاط اجتماعی،​ هم پیشگیری و هم درمان را به دنبال دارد.
وی با اشاره به اهتمام ستاد مبارزه با مواد مخدر در مقابله با این بلای خانمان سوز و شهید دادن در این راه گفت: بحث های درمان و بحث های آموزش فنی و حرفه ای نیز در این مسیر در دستور کار این ستاد قرار دارد.
سخنگوی دولت با بیان این که دولت به رویکرد جامعه محور برای مقابله و درمان اعتیاد و گسترش این اقدامات اهتمام دارد، افزود: امروز این مسابقه، بخشی از این برنامه هاست.
آقای ربیعی در خصوص بازی روز گذشته تیم ملی فوتبال ایران در مقابل عراق نیز گفت: به نظرم تیم ملی خوب بازی کرد چرا که فشار روانی زیادی بر روی بازیکنان بود.
وی با بیان این که ما روی بدشانسی باختیم افزود: تیم ملی خوب عمل کرد فکر می کنم به جام جهانی برویم.
سخنگوی دولت در خصوص حمایت های دولت از تیم ملی گفت: حتماً برای این که نگرانی سر مربی تیم ملی رفع شود دولت حمایت خواهد کرد و فدراسیون فوتبال حقوق وی را حتی تا سه ماه آینده پرداخت کرده است.
آقای ربیعی با بیان این که باخت تیم ملی فوتبال کشورمان در مقابل عراق یک شوک بود، افزود: حتماً به جام جهانی خواهیم رفت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
حذف اقتداری از مسابقات اسکواش رنکینگ جهانی در هند
دهمین کاروان ترویجی کشاورزی در سلماس به راه افتاد
ادامه ناامنی دختران و زنان انگلیسی در معابر عمومی
تجلیل از سربازان در سپاه خوی
نامه بیش از ۲۰۰ چهره برجسته به منظور آزادی رهبر فلسطینی
ادامه روند کاهش دمای هوا در سمنان
افتتاح واحد مسکونی مددجویی کمیته امداد در روستای (کهریزه محمودآباد) بوکان 
خشم مردم سومالی از توهین ترامپ
تشدید برخورد پلیس راهور گیلان با پارک خودرو‌ها در پیاده‌راه‌ها
شتاب‌گیری نوسازی روستا‌ها و پایان بازسازی مناطق زلزله زده خوی
نیوزویک: ضرورت پیگرد قانونی وزیرجنگ آمریکا به جرم جنایت جنگی
دانشگاه مهمترین نقطه قوت نظام اسلامی
انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی در انتظار ابلاغیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)