• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۸۹۰۴
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی
مراسم راه اندازی خط پروازی تهران - جاسک

نداجا بخش از تاریخ جاسک خواهد بود

فرمانده نیروی دریایی ارتش: نیروی دریایی ارتش بخشی از تاریخ جاسک و سواحل مکران خواهد بود.

نداجا بخش از تاریخ جاسک و سواحل مکران خواهد بودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر دریادار حسین خانزادی، فرمانده نیروی دریایی ارتش در مراسم اولین پرواز و راه اندازی خط پروازی تهران جاسک و بالعلکس که شیرکوند، معاون امور اقتصادی و زیربنایی معاون اول رئیس جمهور، شرفبافی، مدیرعامل شرکت هواپیمایی کیش ایر و نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس و جمعی از مسئولان لشکری و کشوری در بندر راهبردی جاسک حضور داشتند، اظهار داشت: اگر به اداره ثبت‌احوال جاسک مراجعه شود، خواهید دید که بسیاری از فرزندان کارکنان نیروی دریایی ارتش محل تولدشان جاسک ذکر شده است. کارکنان نیروی دریایی ارتش، امروز دیگر خود را بومی هرمزگان می‌دانند و به اصطلاح هرمزگانی‌ها، سرحدی نیستند.
وی افزود: در جاسک هستیم تا به مردم ایران اسلامی و منطقه خدمت کنیم و امنیت را برقرار سازیم. امروز دیگر نباید سواحل مکران را مناطق محروم نامید و شاید بتوان کمتر برخوردار گفت. موج عظیمی از توسعه در راه است و به زودی خواهیم دید که جاسک و سواحل مکران، رشد تمدنی تجربه خواهد کرد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: در سال ۸۸ بنابر تدبیر فرمانده معظم کل قوا از منطقه خلیج فارس به منطقه جنوب‌شرق (سواحل مکران) جابجا شدیم. آن وقت نگاه بلندی نسبت به این تدبیر وجود نداشت. تدبیر رهبری، آبادانی کشور فارغ از نفت بود.
وی افزود: رویکرد رهبری از توسعه سواحل مکران متکی بر نفت نیست، بلکه احیای تمدن دریایی با تکیه بر منابع بومی است.
امیر خانزادی در ادامه با بیان اینکه حدود ۷۵۰ هزار نفر جمعیت در منطقه سواحل مکران سکونت دارند و این رقم به سرعت رو به افزایش است، بیان کرد: جمعیت رو به افزایش شامل مردم بومی و مردم مهاجر است.
وی گفت: حضور مهاجران در منطقه سواحل مکران علاوه بر توسعه، تاثیر چندجانبه‌ای خواهد داشت. ضمن اینکه در این حرکت باید به ریشه‌های تاریخی و تمدنی شهر جاسک و تمامی شهر‌های سواحل مکران احترام گذاشت. کارگزاران زیادی طی ده سال گذشته تمام همت و وقت خود را پای کار آوردند و در منطقه جاسک فعالیت‌های زیادی انجام دادند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: این نیرو در ۱۰ سال گذشته، چند هزار نفر از کارکنان خود به همراه خانواده‌هایشان را به این منطقه آورده است و بسیاری از کارکنان برغم وجود مناطق مسکونی سازمانی در بین مردم جاسک سکونت کرده‌اند.
وی ادامه داد: روزی که به این منطقه منتقل شدیم، بسیاری از امکانات برای سکونت کارکنان مهیا نبود و به تدریج خانواده‌ها جابجا شدند. علیرغم کمبود‌ها در منطقه مستقر شدیم که البته هنوز هم ضعف‌هایی وجود دارد.
وی افزود: جا دارد یادی بکنیم از امیر دریادار سیاری که جابجایی نیروی دریایی با حضور ایشان شروع شد. امیر جعفری معاون وقت مهندسی نیروی دریایی ارتش، امیر شیرانی فرمانده این منطقه و امیر عباسی فرمانده سابق این منطقه از دیگر افرادی هستند که باید قدردان تلاش‌هایشان باشیم.
امیر خانزادی گفت: در ادامه نیز حتماً در کنار نهاد‌های حکومتی و دولتی برای توسعه سواحل مکران خواهیم بود. همچنین جا دارد از آقای همتی استاندار هرمزگان تشکر کرد که دغدغه ایشان توسعه استان و به خصوص منطقه جاسک بوده است. آن روزی که بنده خدمت ایشان در دفتر استانداری رفتم، متوجه همت و تلاش ایشان برای توسعه جاسک شدم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: در خصوص توسعه فرودگاه نیز باید از خانم شرفبافی مدیرعامل سابق هواپیمایی ملی ایران تشکر کرد. بیش از هشت سال است که نمایندگان از ردیف‌های بودجه سواحل مکران دفاع می‌کنند که باید از نمایندگان تشکر کرد.
وی با اشاره به خیزش تمدنی و بیانیه گام دوم رهبر انقلاب اظهار داشت: مردم جاسک و سواحل مکران بدانند که شهرهایشان کانونی برای خیزش تمدنی ایران به سوی دریا خواهند بود.
وی تاکید کرد: توسعه تمدنی بزرگی که در راه است، تکانه بزرگی به همراه خواهد داشت که اگر روز ۷۲ ساعت شود، باز هم عقب خواهیم ماند. اگر تمامی ظرفیت‌ها در حوزه گردشگردی پای کار بیایند و هتل بسازیم، باز هم کم خواهیم آورد.
امیر خانزادی در خصوص تامین آب شیرین منطقه هم گفت: برای این موضوع باید نیروگاه اتمی احداث کرد. ضمن اینکه انرژی پایدار نیز به همراه دارد، توسعه تمدنی، توسعه اقتصادی و فرهنگی به همراه خواهد داشت و باید در حوزه‌های تاریخی و فرهنگی، اثر‌های آن توسعه را مدیریت کرد.
دریادار خانزادی گفت: سواحل مکران ظرفیت جمعیت ۶ میلیون نفری دارد که باید برای این رقم برنامه‌ریزی کرد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش در پایان گفت: بدون شک نیروی دریایی بخشی از تاریخ جاسک و سواحل مکران خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قطع گاز ویلاهای خالی از سکنه در مازندران
ثبت همایش یوزپلنگ ایرانی جاجرم در فهرست رویداد‌های گردشگری کشور
تصادف مرگبار در جاده آرو به نازمکان گچساران
یگان‌های نیروی زمینی با همه توان از مرز‌ها محافظت می‌کنند
تایید مجوز جذب دانشجو بین‌الملل برای ۱۵۶ موسسه
شتاب حرکت اقتصاد ایران از بانک‌محوری به بازار سرمایه
لزوم نگاه راهبردی به راهبردی و دانشی به تولید، صنایع تبدیلی و بازاریابی خرما
اعلام اسامی محرومان هفته دوازدهم لیگ یک فوتبال
«سرزمین من» و «ققنوس»، از رادیو فرهنگ
برگزاری نشست تخصصی ائمه جمعه شاخص و‌موثر اهل سنت آذربایجان غربی در ارومیه
برگزاری بیش از ۵۰۰ برنامه فرهنگی در کتابخانه‌های استان
ترکیب تیم فوتبال امید ایران برای بازی با روسیه
تیم فوتبال استقلال، حامی تالاب‌های ایران شد
اجرای روشنایی سه راهی روم محور قائن -بیرجند
آغاز شانزدهمین دوره مسابقات زیبایی اسب اصیل عرب کشور در اشکذر
رونمایی از سامانه تغییرات دارایی صندوق‌های سرمایه‌گذاری
کشف محموله ۶ میلیارد ریالی پوشاک قاچاق در دلفان
خدمات رسانی گروه جهادی دامپزشکی استان به دامداران منطقه جلاله
افزایش برداشت ذرت علوفه‌ای در شهرستان کاشمر
رشد ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر به بیش از ۲۷۲۰ مگاوات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)