• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۰۱۵۱
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۴
سیاسی » امنیتی و دفاعی
با حضور امیر دریادار سیاری

الحاق پهپاد سیمرغ به نیروی دریایی ارتش

پهپاد پیشرفته و تمام ایرانی سیمرغ به منطقه سوم دریایی نبوت نیروی دریایی ارتش ملحق شد.

الحاق پهپاد سیمرغ به نیروی دریایی ارتشبه گزارش خبرگزاري صدا و سيما به نقل از روابط عمومی ارتش؛ با حضور معاون هماهنگ کننده ارتش و فرمانده نیروی دریایی ارتش پهپاد سیمرغ به منطقه سوم دریایی نبوت نیروی دریایی ارتش ملحق شد.
 پهپاد پیشرفته و تمام ایرانی سیمرغ با حضور امیر دریادار حبیب‌الله سیاری رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش و امیر دریادار حسین خانزادی، فرمانده نیروی دریایی ارتش به منطقه سوم دریایی نبوت نیروی دریایی ارتش ملحق شد.
این پهپاد کاملا بومی، دارای برد بلند و چند منظوره است که توانایی انجام پایش و اجرای تاکتیک‌های رزمی و جنگالی را دارد و تبدیل به دست بلند نیروی دریایی نیروی دریایی ارتش در آب‌های دور دست بر علیه دشمنان می‌شود.
پهپاد سیمرغ دارای برد عملیاتی یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر، سقف پرواز ۲۴ هزار پا و مداومت پرواز ۲۴ ساعته است.
این پهپاد به دست توانمند دانشمندان و محققان ایرانی ساخته شده است و می‌تواند برنامه‌های مورد نظر از قبیل گشت، شناسایی و تاکتیک‌های رزمی و جنگالی را برای نیروی دریایی ارتش انجام دهد.
 
امیر دریادار سیاریمعاون هماهنگ کننده ارتش:
پهپاد سیمرغ آماده پرواز در سواحل مکران است
معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: پهپاد سیمرغ که با فکر و دانش و فن و توان ایرانی ساخته شده، آماده پرواز در سواحل مکران است.
به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری رییس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی روز شنبه در مراسم رونمایی از پهپاد سیمرغ در کنارک اظهار داشت: پهپاد سیمرغ با برد بلند و مدت زمان زیاد می‌تواند توانایی شناسایی دشمن و هر فرد دیگری را داشته باشد.
رئیس ستاد ارتش گفت: ویژگی‌های راهبردی و موقعیت مهم جغرافیایی منطقه سوم دریایی نبوت در سواحل مکران حوزه شهرستان کنارک و چابهار ایجاب می‌کند تا امکانات مختلف برای کنترل و شناسایی و نظارت خطوط ارتباطی دریایی مستقر شوند و دریا و زمین را به طور کامل پوشش دهند.
وی ادامه داد: هر چه توان عملیات شناسایی بیشتر شود، توان و اقتدار را بیشتر و حضور ما را در منطقه فعال‌تر می‌کند و می‌توانیم در راستای تامین امنیت بهتر حرکت کنیم.
معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی تصریح کرد: شناسایی تحرک‌های دشمن نیاز به تجهیزات خاص در این منطقه راهبردی از ایران اسلامی دارد و باید انواع ناوشکن‌ها در سطح و زیرسطح و پهپاد در هوا به این منطقه ملحق و مستقر شود تا دشمن بداند که کاملا آماده هستیم.
امیر دریادار سیاری افزود: برای رصد همه شناور‌های دشمن و هر فرد و مورد دیگری نیاز به ناوشکن و پهپاد وجود دارد تا در دریا و خشکی نظارت کامل داشته باشیم و بتوانیم همه موارد را شناسایی کنیم.
 
معاون هماهنگ کننده ارتش:
برگزاری رزمایش دریایی مشترک با چین و روسیه نشان دهنده قدرت نیروی دریایی ایران
معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به برگزاری رزمایش دریایی مشترک ایران، چین و روسیه در آینده نزدیک، گفت: این موضوع نشان دهنده قدرت نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است.
به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر دریادار حبیب الله سیاری، رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش امروز شنبه ۱۶ آذر در مراسم الحاق ناوشکن بایندر به منطقه سوم دریایی نیروی دریایی ارتش در کنارک؛ با اشاره به رزمایش مشترک ایران، چین و روسیه در آینده نزدیک افزود: این موضوع بسیار مهم و حیاتی و نشان دهنده قدرت نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است چرا که چین و روسیه دو نیروی دریایی قدرتمند جهان هستند و در کنار ما و تحت هدایت ایران رزمایش انجام می‌دهند. این افتخار بزرگی است و اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران را در دریا نشان می‌دهد.
رئیس ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: هنگامی که این کشور‌ها با ایران رزمایش انجام می‌دهند یعنی تاکتیک و حضور ما در دریا‌های آزاد را قبول دارند.
وی گفت: اگر ما در دوران دفاع مقدس تا جزیره خارک و بندر امام ۱۰ هزار کشتی تجاری را همراهی کردیم تا منابع ارزی کشور قطع نشود و دشمن هم نتواند به اقتصاد ما ضربه بزند؛ امروز نیروی دریایی ارتش برای تامین امنیت خطوط ارتباطی کشور تا دریا‌های آزاد فعالیت می‌کند و در حدود ۵ هزار کشتی تجاری و نفتکش را همراهی می‌کند و فعالان اقتصادی از این بابت مطمئن هستند.
وی ادامه داد: هنگامی که در مقابل بندر جده اتفاق‌هایی رخ داد، نیروی دریایی ارتش به شکل مستقیم وارد شد و با حضور ناوشکن‌هایمان امنیت کشتی‌های تجاری و نفتکش‌های خودمان را تامین کردیم.
این افتخار و اقتدار ماست که با توجه به زحمات کارکنان نیروی دریایی ارتش انجام شده و این کار بدون نیاز به دیگران توسط نیروی دریایی راهبردی ارتش در حال انجام است.
امیر دریادار سیاری بیان کرد: توانمندی‌های نیروی دریایی ارتش در زمینه‌های علمی و صنعتی هم زبان‌زد است. امروز هنگامی که نیروی دریایی ارتش به ناوشکن‌های بایندر و نقدی عمر انقلابی می‌دهد و ناو‌ها و زیردریایی‌های جدید را طراحی کرده و ساخته است، نماد دیگری از اقتدار خود را به نمایش می‌گذارد. امیدواریم در آینده ناوشکن دنا و زیردریایی کلاس طارق و کلاس فاتح به منطقه سوم دریایی نیروی دریایی ارتش که بزرگترین منطقه دریایی ارتش است، الحاق شود و این منطقه جایگاه خود را در شمال اقیانوس هند حفظ کرده و نشان بدهد.
معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش عنوان کرد: روزی در منطقه شمال اقیونس هند هیچ‌کس حضور نداشت و سواحل و دریا‌های ما آن طور که باید محافظت نمی‌شد، اما این منطقه از امروز تا آینده توانمندی‌های دریایی جمهوری اسلامی ایران را به نمایش خواهد گذاشت، البته این موضوع‌ها اتفاق افتاده است.
دریادار سیاری گفت:: رهبر معظم انقلاب و فرمانده مظعم کل قوا (مدظله العالی) هنگامی که فرمان حضور در آب‌های آزاد را صادر کردند، فرمودند که حضور در دریای عمان برای ما یک گنج و ذخیره است.
وی ادامه داد: نیروی دریایی ارتش مفتخر است که توانسته است تدابیر فرمانده معظم کل قوا را طی ۱۲ سال گذشته به خوبی اجرا کند. استفاده از این گنج و ذخیره برای توسعه کشور به خصوص توسعه دریا محور، یک امر ضروری است.
وی افزود: حضور ما در منطقه و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای توسعه سواحل مکران و سواحل کشور اهمیت بسیاری دارد.
معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه نیروی دریایی ارتش پرچمدار توسعه سواحل مکران است، تصریح کرد: امروز از بندرعباس تا پسابندر کار‌های بسیاری در ارتباط با زیرساخت‌ها انجام شده است که می‌توان به ساخت پل، جاده، شهر و افتتاح فرودگاه توسط نیروی دریایی ارتش و سایر کار‌ها در منطقه دوم دریایی ولایت جاسک اشاره کرد.
وی تصریح کرد: تمام کار‌هایی که از گذشته تاکنون در این مناطق انجام شده در راستای تحقق دستور فرمانده معظم کل قوا است.
امیر دریادار سیاری افزود: این دستاورد‌های ارزشمند حاصل تلاش افرادی است که با همه مشکل‌ها و محدودیت‌ها در این منطقه حضور پیدا کردند و به آن رونق بخشیدند و در تاریخ ثبت و ماندگار می‌شود.
وی یادآور شد: این کار‌ها در راستای اجرای تدابیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است و کارکنان نیروی دریایی ارتش تاکنون برخی از توسعه سواحل مکران را پیش بردند و در آینده هم ادامه خواهد داشت.
رئیس ستاد ارتش در ادامه با اشاره به سایر تدابیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تاکید کرد: از دیگر تدابیری که ایشان فرمودند این بود که نیروی دریایی ارتش می‌تواند در توسعه و آبادانی کشور موثر باشد. شاهد این موضوع هم، طرح‌هایی است که هر روز افتتاح و بهره برداری شود، در نیروی دریایی ارتش هم نسبت به ۱۲ سال قبل شاهد پیشرفت‌ها و تحرک خوبی بوده‌ایم.
امیر دریادار سیاری یادآور شد: از دیگر تعابیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) درباره نیروی دریایی ارتش این بود که این نیرو مظهر اقتدار کشور در دریا است. نیروی دریایی ارتش این مهم را با حضور خود در اقیانوس هند تحقق بخشید.
وی افزود: ماموریت ما پیش از این فقط تا محدوده جنوب چابهار بود و دریانوردی‌های عمده ما فقط خلیج فارس و دریای عمان را شامل می‌شد، اما با تغییر ماموریت و تبدیل نیروی دریایی ارتش به نیروی راهبردی منطقه، ماموریت ما از خلیج فارس به آب‌های آزاد کشیده شد.
دریادار سیاری افزود: روزی ما در محدوده ۳۰۰ هزار کیلومتری خلیج فارس دریانوردی می‌کردیم، اما امروز تا مدار ۱۰ درجه دریانوردی می‌کنیم؛ یعنی وسعت دریانوردی ما به محدوده بالای ۲ میلیون کیلومتر مربع رسیده است.
وی گفت: امروز ناو‌های ما از منطقه تنگه باب المندب و خلیج عدن گذر کرده اند و در دریای سرخ و کانال سوئز گشت زنی می‌کنند. البته ما در سایر مناطق مانند دریای مدیترانه، اقیانوس هند، آفریقای جنوبی، اقیانوس اطلس، مالاکا یعنی کشور‌های چین، هند، ژاپن و در بسیاری از مناطق دریانوردی کردیم.
وی افزود: این دستاورد‌ها نشانه عظمت و اقتدار نیروی دریایی ارتش ایران است. امروز نیروی دریایی ما در جهان به عنوان یک نیروی دریایی قدرتمند در منطقه شناخته شده است.
وی با اشاره به وجود بخش رادار در پسابندر به عنوان اتاق اقتدار ادامه داد: روزی به رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) عرض کردم که ما در پسابندر یک اتاق داریم و به آن اتاق اقتدار می‌گوییم. گفتند این نام به چه معناست، گفتم در گذشته هیچ نظارتی بر روی هر شناور و کشتی که در منطقه شمال اقیانوس هند تردد می‌کرد، وجود نداشت، اما امروز هر شناوری که در آنجا تردد می‌کند تحت نظارت و کنترل ما قراردارد. صدای جمهوری اسلامی در منطقه شمال اقیانوس هند می‌پیچد که اینجا صاحب دارد و آب‌های آن منطقه متعلق به جمهوری اسلامی ایران است و ایشان از این نامگذاری لذت بردند و گفتند که چه نامگذاری خوبی شده است.
معاون هماهنگ کننده ارتش در پایان گفت: نیروی دریایی ارتش کلام و منویات رهبری را در حوزه بهره برداری از گنج ارزشمند دریایی و اثرگذاری در آبادانی کشور به خصوص سواحل مکران و نمایش توان جمهوری اسلامی ایران را اجرایی کرده است.
 
 الحاق ناوشکن بایندر به منطقه سوم نیروی دریایی ارتش
مراسم الحاق ناوشکن بایندر به منطقه سوم نیروی دریایی ارتش با حضور امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش، امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش، فرماندار چابهار و رئیس شورای شورای تامین، امام جمعه شهرستان کنارک، فرمانده سپاه کنارک و مسئولین استانی برگزار شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقش بانوان مبلغ در حفظ حیات جنین
یلدا به رنگ همدلی؛ دیدار صمیمانه استاندار کرمان با خانواده‌های مددجوی کمیته امداد
لزوم فعال سازی رمز اول پویا برای جلوگیری از کلاهبرداری
توضیحات دادستان کردستان در خصوص پروژه تقاطع کمال الملک
وزیر کشور سوئیس: با ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی برای کودکان موافقم!
فرار درآمد‌های ارزی با کارت‌های بازرگانی یک بار مصرف
فاکتور‌های کاغذی از فردا اول دی اعتبار ندارد
توافق استانداران کرمان و یزد برای توسعه اقتصاد منطقه‌ای
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
ادامه پیروزی‌های بارسلونا در لیگا
هدف نهایی جهاد تبیین، تربیت سرباز تراز نظام مقدس اسلامی
آیین دانش آموختگی پاسداران جوان
انتصاب رئیس جدید هیئت دوچرخه سواری خوزستان
تلاش برای وصل برق ۶٠ روستای ساردوئیه
ساماندهی غرفه‌های فروش گلزار شهدای کرمان آغاز شد
ذخیره‌سازی بیش از ۱۰۰ هزار تن کیوی در سردخانه‌های گیلان
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی استان از اول دیماه
خبر‌هایی از مصوبات شورای امر به معروف در شاهرود
حزب‌الله لبنان: تسلیم‌پذیری در قاموس ما جایی ندارد
بازدید رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان از آمادگاه ملخ صحرایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)