• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۲۶۱۱۰
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در مراسم معارفه فرمانده جدید نیروی قدس سپاه مطرح شد

دشمنان نقش سردار قاآنی در جبهه مقاومت را درک خواهند کرد

معاون هماهنگ کننده سپاه: به فضل الهی دشمنان نقش فرمانده جدید نیروی قدس سپاه را در جبهه مقاومت و مقابله با توطئه‌های امریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه درک خواهند کرد.

دشمنان ضرب شست فرمانده جدید نیروی قدس را خواهند دیدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرتیپ پاسدار محمدرضا نقدی امروز در مراسم معارفه فرمانده جدید نیروی قدس سپاه که با حضور فرماندهان ارشد نیروهای مسلح کشور برگزار شد، افزود: امروز پرچم نیروی قدس به کسی سپرده شده است که ۴۰ سال هم دوش و همرزم سردار شهید سلیمانی بوده و حتی یک لحظه هم جبهه را ترک نکرده است.
وی گفت: سردار قاآنی در رزمندگی و دلاوری، تبعیت از ولایت و عشق به شهادت همان حاج قاسم عزیز ماست.
معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران افزود: آمریکا با ترور ناجوانمردانه سردار سلیمانی، سر لوله تفنگ خود را روی شقیقه خود گذاشت و این تفنگ قطعاً شلیک خواهد کرد.
وی گفت: به فضل الهی دشمنان نقش سردار قاآنی فرمانده جدید نیروی قدس سپاه و ادامه دهنده راه حاج قاسم را در جبهه مقاومت و مقابله با توطئه های امریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه درک خواهند کرد.
سردار نقدی گفت: دشمن کور خوانده است و تصور می کند با ترور سردار سلیمانی می تواند در جبهه مقاومت خللی ایجاد کند همانگونه که تصور می کرد بعد از امام راحل (ره) نظام و انقلاب قادر به ادامه مسیر خود نیست اما با جانشینی رهبر معظم انقلاب متوجه غلط بودن تصور خود شد.
وی افزود: کسی هم باور نمی کرد که بعد از ترور سیدعباس موسوی دبیر کل قبلی حزب الله لبنان کسی هدایت حزب الله را به دست می گیرد که امروز تمام معادلات آن را بهم می ریزد و همین طور باور نمی کردند که بلافاصله بعد از شهادت ابومهدی المهندس، خواسته همیشگی او یعنی خروج آمریکایی ها از عراق ظرف چند ساعت محقق شود و مقاومت را اینگونه با سرعت جلو ببرد.
معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران گفت: امروز عهد می بندیم تا محو کامل استکبار در منطقه مبارزه را ادامه دهیم و راه حاج قاسم سلیمانی را در پیشبرد اهداف والای انقلاب اسلامی با جدیت ادامه دهیم و پرچم حاج قاسم را بعد از فتح بیت المقدس، آنجا به اهتزاز درآوریم.
 
سردار شیرازی، رئیس دفتر فرماندهی کل قوا
 شهادت سردار سلیمانی عنایت حق به انقلاب اسلامی بود 
رئیس دفتر فرماندهی کل قوا گفت: شهادت سردار سلیمانی عنایت حق و نفحه‌ای برای نظام و انقلاب اسلامی بود.
سردار سرتیپ پاسدار محمد شیرازی امروز در مراسم معارفه فرمانده جدید نیروی قدس سپاه که با حضور فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح کشور برگزار شد، افزود: اگر چه موفقیت و عملکرد مثبت و شگفت انگیز حاج قاسم سلیمانی و کلیت کار او برای همه آشکار است، اما در عین حال یکی از نقاط قابل توجه درباره عملکرد حاج قاسم این است که کسی نمی‌دانست او چگونه عمل می‌کند که تا این حد موفق است.
وی گفت: مقام معظم رهبری درباره حاج قاسم فرمود که وقتی وی برای ماموریتی ۲۴ ساعته به جایی می‌رفت، نوزده ساعت کار اثربخش انجام می‌داد و این از ویژگی‌های بارز سردار شهیدسلیمانی بود.
رئیس دفتر فرماندهی کل قوا افزود: حاج قاسم بر نفس خود پیروز شد و قطعاً کسی که این گونه شود خداوند هم محبت او را به دل‌ها می‌اندازد.
سردار شیرازی با یادآوری دوره فرماندهی او در سپاه کرمان، تدبیر را از ویژگی‌های بارز سردار سلیمانی دانست و گفت: در کرمان هم حاج قاسم در مقابله با اشرار تدبیر کرد.
وی اضافه کرد: او با سران قبایل صحبت کرد و به آن‌ها برای تحویل سلاح هایشان مهلت داد و گفت: اگر در این مهلت سلاح‌ها را تحویل ندهید برخورد می‌کنم که در نتیجه این تدبیر، سلاح‌های خود را تحویل دادند و جلوی شرافکنی اشرار گرفته شد.
رئیس دفتر فرماندهی کل قوا در ابتدای سخنان خود، حکم انتصاب فرماندهی کل قوا برای سردار سرتیپ پاسدار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه را قرائت کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پذیرایی از زائران در موکب امام رضا (ع)
توسعه بیمارستان فارابی بستک با کمک دولت و خیران سلامت
پذیرایی موکب بهبهانی‌ها از شرکت کنندگان در مراسم وداع با رهبر شهید در قم+فیلم
رستاخیز ملت عراق در بدرقه پیکر امام شهید امت
دستگاه قضایی حامی مدیران قانون‌مدار
استاندار آذربایجان‌غربی: کوزه‌رش دروازه جهش اقتصادی سلماس خواهد بود
۵۰۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در کشور شناسایی شد
آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «مشکات» شنبه برگزار می‌شود
سایت موقت پایانه مرزی کوزه‌رش سلماس در آستانه بهره‌برداری قرار دارد
ناکامی قاچاقچیان در خروج ۱۱۵ راس احشام قاچاق از مرزهای پیرانشهر
حرم میزبان آخرین سلام
تصادف در جاده داراب با ۲ فوتی و یک مصدوم
شهادت سه رزمنده سپاه اسلام در استان خوزستان
موکب ارس میزبان روزانه ۲ هزار زائر آقای شهید ایران در مشهد
میراث فرهنگی ایران، سرمایه‌ای متعلق به همه بشریت است
تنها یک نقطه در گلستان مورد اصابت دشمن قرار گرفت
سخت است فکر رفتنت‌ای شهریار سرو
مردم ولایتمدار استان بوشهر خونخواه رهبر، جان فدای ایران
تهاجم نظامی دشمن به کرمان و فعال شدن پدافند صحت ندارد.
شایعات درباره تهاجم نظامی دشمن به کرمان و فعال شدن پدافند صحت ندارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم
برجسته‌ترین ویژگی رهبر شهید، اخلاص خاص ایشان در درگاه خداوند بود
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه
رییس جمهور وارد تهران شد
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی
عذرخواهی دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب از هموطنان به علت تغییر ساعت مراسم تشییع در مشهد
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور
پاسخ خرد کننده به تجاوز اخیر آمریکا خواهیم داد
شهادت هشت نفر از دلاورمردان ارتش در حملات آمریکا
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۷ نظر)
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵  (۲ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۱ نظر)
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا  (۱ نظر)
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران _ ۵  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
شهادت هشت نفر از دلاورمردان ارتش در حملات آمریکا  (۱ نظر)
پایش شبانه مصرف واحدهای تجاری در اهواز در طرح ۱۰۰ شب، ۱۰۰ بازدید  (۱ نظر)
۱۷۰۰ اتوبوس در آیین تشییع رهبر شهید امت در قم به مردم خدمات رایگان ارائه می‌کنند  (۱ نظر)
مجازی شدن امتحانات دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد خوزستان  (۱ نظر)