به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران دکتر عباس مسجدی در حاشیه مراسم بهره برداری اداره پزشکی قانونی شهرستان بابل با حضور در جلسه شورای قضایی مازندران گفت: سازمان پزشکی قانونی کشور ظرفیتهای علمی بالایی در زمینههای مختلف داشته که از آن جمله میتوان به توان علمی سازمان در تشخیص هویت و آزمایشهای ژنتیک، مانند تشخیص هویت پیکرهای هواپیمای اوکراینی اشاره کرد.
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با بیان اینکه پزشکی قانونی پارسال با تشخیص تصادفات ساختگی، ۱۴ هزار میلیارد تومان به بیمه کمک کرده است افزود: در این مدت ۲.۵ میلیون نظریه کارشناسی سازمان در پروندههای قضایی ارائه شد که بیشترین آن در حوزه معاینات نزاع و تصادفات بود.
دکتر مسجدی به برپایی پنجمین همایش مرجعیت علمی در ۱۷ بهمن امسال اشاره کرد و گفت: این همایش با موضوع پزشکی قانونی در مسیر مرجعیت علمی با حضور کارشناسان و صاحب نظران برگزار و به ارتقا و شناخت هرچه بیشتر جایگاه پزشکی قانونی و رتبه برتر آن در سطح منطقه کمک میکند.
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات پزشکی قانونی مازندران اشاره کرد و افزود: این استان از استانهای پرجمعیت و پرتردد بوده و تلاش خواهیم کرد، تا طرح پزشکی قانونی شهرستان ساری سریعتر آماده بهرهبرداری شود.
رئیس کل دادگستری مازندران هم در این جلسه با اشاره به اهمیت نقش کارشناسانه پزشکی قانونی تصریح کرد: در بسیاری پروندههای کیفری و حقوقی قاضی ناچار به استفاده از نظرهای پزشکی قانونی بوده که به صدور رأی نهایی کمک میکند.
حجت الاسلام والمسلمین محمدصادق اکبری با بیان اینکه دستگاه قضایی وظایف مهمی بر عهده داشته و مهمترین آن احقاق حقوق مردم و اجرای عدالت است گفت: برای انجام این وظایف در کنار رأی قاضی به نظرات کارشناسی و تخصصی هم نیاز است.
رئیس کل دادگستری مازندران ادامه داد: به همین دلیل سازمان پزشکی قانونی کشور برای ابراز دیدگاه های کارشناسانه به عنوان سازمانی مستقل و زیرنظر رئیس قوه قضاییه تشکیل تا با بهرهگیری از نظرهای تخصصی این سازمان به اجرای هرچه بهتر عدالت کمک شود.
در ابتدای جلسه دکتر عباسی مدیر کل پزشکی قانونی مازندران با تبریک ایام الله دهه مبارک فجر ، گزارشی از بخشهای مختلف (آزمایشگاه، اداری ، تشریح ، کمیسیون ) ارائه کردند.