پخش زنده
امروز: -
ماراتن تبلیغاتی 341 کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات مجلس در 15 حوزه انتخابیه استان به ایستگاه پایانی رسید.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما،مرکز اصفهان؛ 378 نامزد از استان اصفهان در این دوره از انتخابات از بامداد 24 بهمن،فعالیت های تبلیغاتی خود را مطابق مواد 56 تا 65مکرر به جز ماده حذفی 57،قانون تبلیغات انتخابات مجلس شورای اسلامی، آغاز کردند که در این مدت 37 نفر انصراف دادند و طبق قانون،ساعت 8:00 امروز یعنی 24 ساعت قبل از برگزاری تبلیغات آنها به پایان رسید.
ماراتن تبلیغات انتخاباتی کاندیداهای استان اصفهان با شور و حرارت خاصی در این مدت انجام شد و نامزدها از شیوه های مختلف از نصب پوسترو بنر گرفته تا سخنرانی ،حضور در جمع مردم و صد البته دو چندان در فضای مجازی ،به معرفی خود و برنامه هایشان پرداختند.
بنرها و پوسترهایی خوش رنگ و لعاب با شعارهایی بعضا جذاب که گاهی هم اندازه و مکان نصبش از چارچوب قوانین تبلیغاتی خارج می شد در جای جای شهرها و روستاها خودنمایی می کرد.
برخی کاندیداهای استان اصفهان حضور پررنگ تری در مجامع مردمی و تبلیغات در فضای حقیقی داشتند و برخی نیز به فعالیت در فضای مجازی یا نصب چند عکس و بنر اکتفا کردند.
بازار دعوت از چهره های مطرح سیاسی جناح های مختلف و سخنرانی در جمع هواداران همچنین برگزاری مناظره با حرف و حدیث هایش هم در اصفهان این هفته داغ و داغ بود.
در 14 حوزه انتخابیه دیگر استان به غیر از اصفهان هم ،بازار تبلیغات پررونق بود ،مردم تا پاسی از شب در ستاد کاندیدای مورد حمایت خود فعالیت داشتند و سعی در جذب رأی بیشتر.
از 341 کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان اصفهان ،111 نفر برای کسب پنج کرسی بهارستان از نصف جهان کاندیدا شده اند و دونفر هم جزو نامزدهای ارامنه اصفهان و جنوب ایران هستند.
دیگر کاندیداها هم در 14 حوزه انتخابیه استان اصفهان شامل کاشان و آران و بیدگل - لنجان- شهرضا و دهاقان - نجف آباد و تیران و کرون - خمینی شهر - نطنز و بخش قمصر - برخوار و شاهین شهرو میمه - فریدن،فریدونشهر،چادگان و بوئین و میاندشت(فریدن بزرگ) -مبارکه - سمیرم -گلپایگان و خوانسار - فلاورجان - نائین و خورو بیابانک واردستان برای تصاحب یک کرسی در هر حوزه،رقابت دارند.
در استان اصفهان،یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با سه میلیون و 603 هزار و 539نفر واجد شرایط رأی ، فردا همزمان با سراسر کشور در دوهزار و 838 شعبه اخذ رأی برگزار می شود.