نظارت بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی
این اقدام با هدف ارتقای سطح کیفی و بهداشتی فرآورده های خام دامی و سلامت و امنیت غذایی جامعه در سطح استان سمنان انجام شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان گفت: در اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام نوروز ۹۹ با هدف ارتقای سطح کیفی و بهداشتی فرآورده های خام دامی و سلامت و امنیت غذایی جامعه، ۱۳۰۴ نوبت بازدید از مراکز تولید، نگهداری توزیع،عرضه و مصرف فرآورده های خام دامی در سطح استان انجام شد.
وحید قدس گفت: در طی این بازدیدها میزان ۴۴۱۵ کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی توسط بازرسین دامپزشکی کشف و ضبط و پرونده ۱۴ واحد متخلف به مراجع قضایی ارجاع شد.
وی افزود: مردم فرآورده های دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و معتبر تهیه و به تاریخ تولید، انقضاء و کد بهداشتی دامپزشکی محصول دقت کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه اطلاع رسانی و پاسخگویی ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان سمنان گزارش اعلام کنند.