• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۷۵۲۸
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۳
صفحه نخست » کل اخبار
افندی زاده اعلام کرد

اجرای طرح ترافیک منوط به تصمیم ستاد مقابله با کرونا

مشاورعالی معاونت حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: اجرا شدن یا نشدن طرح ترافیک پیشنهادی، منوط به تصویب نهایی در «ستاد ملی مقابله با کرونا» است .

اجرا شدن یا نشدن طرح ترافیک منوط به تصمیم ستاد مقابله با کرونابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران؛ «شهریار افندی زاده» افزود: طرح ترافیک در هفته‌ی سوم فروردین به دلیل جلوگیری از انتشار و شیوع ویروس کرونا لغو شد و بنا بر سیاست‌های ستاد ملی مقابله با کرونا که همان کاهش سفر با حمل و نقل عمومی بود، همچنان طرح ترافیک اجرا نمی‌شود.
وی ادامه داد : از 30 فروردین به واسطه حضور دو سوم کارکنان دولت و بازگشایی بخشی از اصناف و مشاغل، استفاده از حمل و نقل عمومی و در عین حال، تردد خودروهای شخصی افزایش یافت. با توجه به آثار و عوارض توقف اجرای طرح ترافیک و طرح کنترل آلودگی هوا، بر اجرای مجدد این دو طرح تاکید داریم.
افندی زاده در توضیح دلایل تاکید بر اجرای مجدد طرح ترافیک ،گفت: افزایش ترافیک معابر اصلی در محدوده‌های مرکزی شهر، تردد سنگین وسایل نقلیه و افزایش تاخیر در ترددها و بروز ترافیک‌های شدید، اشباع فضای پارک حاشیه‌ای و افزایش پارک دوبله و در نتیجه، کاهش ظرفیت معابر از جمله نتایج لغو طرح ترافیک است.
مشاور عالی معاونت حمل و نقل شهرداری تهران افزود: تنها 40 درصد سفرها در محدوده طرح ترافیک و محدوده ی کنترل آلودگی هوا ، سفرهای ضروری کاری و آموزشی است که از این رقم سفرهای آموزشی هم فعلا انجام نمی شود.
افندی زاده ، اظهار داشت: با توجه به افزایش سفرهای غیر ضروروی و تردد بیش از حد وسایل نقلیه در محدوده های مذکور، جلسه مشترکی میان معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، پلیس راهور فاتب و کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران، جهت بررسی وضعیت ترافیکی برگزار و طرح پیشنهادی در این خصوص ارائه شد.
وی گفت : پیشنهاد مذکور در کمیته امنیتی و اجتماعی وزارت کشور و ستاد مقابله با کرونا در استان تهران مطرح شده است . مقرر شد این طرح در «ستاد ملی مقابله با کرونا» مطرح و در خصوص آن تصمیم‌گیری شود، لذا اجرا و عدم اجرای طرح ترافیک و طرح محدوده ی کنترل آلودگی هوا منوط به تصمیم ستاد مذکور است.
افندی زاده پیشنهادهای مطرح شده در طرح ترافیک را تشریح و تصریح کرد: پیشنهاد شده، در مرحله اول، زمان طرح ترافیک که پیش از این از ساعت ۶ و ۳۰ دقیقه صبح تا ۱۹ بود به ساعت ۸ صبح تا ۱۶ کاهش یابد، در عین حال از ساعت 14 به بعد نیز خروج از محدوده‌های ترافیکی رایگان خواهد بود.
با توجه به اینکه اکنون زمان کار ادارات از ساعت ۷ صبح تا ۱۴ منظور شده است، لذا سفرهای کاری در این طرح ، مشمول محدودیت تردد نخواهند شد.
مشاور عالی معاونت حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران ، تاکید کرد: برای ساکنان محدوده‌های طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا نیز تخفیف‌هایی بیش از تخفیف‌های معمول در نظر گرفته شده است.
وی با تاکید بر اینکه با لغو اجرای طرح ترافیک، افزایش سفرهای همگانی را شاهد بوده‌ایم، تصریح کرد: در مقایسه وضعیت ترافیک اول اردیبشهت ماه جاری( که 2.3 کارکنان ادارات ملزم به حضور در محل کار خود بودند) نسبت به ۲۵ فروردین ه که تنها (یک سوم از کارکنان دولت ملزم به حضور در ادارت بودند) و بسیاری از اصناف و مشاغل نیز مجوز فعالیت نداشتند، ۴۲ درصد در محدوده‌ی طرح ترافیک و ۴۵ درصد در محدوده‌ی کنترل آلودگی هوا، افزایش بار ترافیک را شاهد بودیم.
مشاور عالی معاونت حمل و نقل شهرداری تهران خاطرنشان کرد: این در حالی است که در مقایسه چهارم اردیبهشت ماه جاری نسبت به ۲۸ فروردین ماه در محدوده‌ی طرح ترافیک ۹۲ درصد و در محدوده‌ی کنترل آلودگی هوا ۷۸ درصد افزایش بار ترافیک داشته‌ایم.
وی گفت : برآورد ما نشان میدهد با اجرای مرحله اول طرح ترافیک حداکثر 10 درصد بر استفاده از حمل ونقل عمومی افزایش یابد که تلاش میشود با تمهیداتی که برای تاکسی های تلفنی و اینترنتی در نظر گرفته میشود اینرقم کمتر از 10 درصد باشد .
افندی زاده افزود: تمامی پروتکل های بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا در حال حاضر از سوی ناوگان عمومی پایتخت اعم از مترو ، اتوبوس و تاکسی ها در حال انجام است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و هفتم آذر ۱۴۰۴)
کلنگ‌زنی ۲۰ پروژه محرومیت‌زدایی در میانه
توصیه‌های پلیس راهور کیش در روز‌های بارندگی
لطافت بهاری کیش در فصل پاییز سال ۱۴۰۴
افزایش ظرفیت آب شرب خدابنده به ۱۲ هزار مترمکعب با احداث مخزن جدید
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)