• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۲۰۱۱
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۰
بین الملل » غرب آسیا
در رسانه های مختلف بین المللی

پخش زنده و بازتاب سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی

شبکه های تلویزیونی بین المللی، سخنرانی تلویزیونی مقام معظم رهبری به مناسبت سی و یکمین سالگرد رحلت امام خمینی (ره) را به صورت زنده پخش کردند.

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره؛ آیت الله سید علی خامنه‌ای رهبر انقلاب (اسلامی) ایران گفت آنچه پلیس آمریکا در برخورد با جوانی که او را کشت انجام داد، همان کاری است که آمریکا در برخورد با مردم در سوریه و دیگر کشور‌ها انجام می‌دهد.
آیت الله سید علی خامنه‌ای در سی و یکمین سالروز ارتحال امام خمینی (ره) تاکید کرد که مردم آمریکا از رفتار دولت کنونی خود احساس شرم می‌کنند، زیرا ملت خود را می‌کشد و در عین حال از جنایاتی که مرتکب می‌شود، عذرخواهی نمی‌کند. وی افزود آمریکا امروزه در وضعی متزلزل قرار دارد و آنچه در این کشور رخ می‌دهد، آشکار شدن حقایق آن است. مردم در آمریکای امروز که در آن جو خفقان حاکم شده است، شعار می‌دهند که می‌خواهیم نفس بکشیم.
آیت الله سید علی خامنه‌ای در مورد شیوع کرونا در آمریکا هم گفت ناتوانی دولت آمریکا در برخورد با ویروس کرونا باعث شده است که تلفات و زیان‌های این کشور بیش از دیگر کشور‌ها شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
فرانس پرس/ مقام معظم رهبری: مرگ جورج فلوید، ماهیت ظالمانه آمریکا را فاش کرد
به گزارش خبرگزاری فرانسه از تهران‏، آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم ایران روز چهارشنبه اعلام کرد مرگ جورج فلوید از «ماهیت آمریکا» و شیوه این کشور در ظلم به مردم دنیا و همچنین مردم خود پرده برداشت. آیت الله خامنه‌ای در سخنرانی که به طور مستقیم از تلویزیون ایران پخش شد گفت «زانو زدن پلیس بر روی گردن یک سیاهپوست و فشار دادن آن تا جان باختن شخص و تماشای این صحنه از طرف چند پلیس دیگر، چیز جدیدی نیست».
خبرگزاری فرانسه افزود: رهبر ایران گفت «این ماهیت آمریکا است. این کاری است که آمریکا با کشور‌های جهان از جمله افغانستان، عراق، سوریه و همچنین دیگر کشور‌ها و قبل از همه ویتنام انجام داد. این خط مشی آمریکا و ماهیت رژیم آنهاست. این‌ها واقعیت‌هایی است که همواره پنهان و مخفی نگهداشته شدند و چیز‌های جدیدی نیستند. آنچه امروز در آمریکا رخ می‌دهد همانند لجن‌های ته حوض است که بالا آمدند».
وی افزود «آنچه امروز آشکار و به شعار «بگذارید ما نفس بکشیم» همه مردم آمریکا تبدیل شده است، حرف مردم تحت ظلم آمریکا از مدت‌ها پیش است».
رهبر معظم ایران درباره جان باختن بیش از ۱۶۰ هزار نفر بر اثر کرونا در آمریکا بر اثر مدیریت ضعیف دولتمردان آمریکایی، گفت «به لطف خدا‏‎، (مقامات آمریکایی) با رفتارهایشان در دنیا رسوا شده اند. مدیریت ضعیف آن‌ها در مهار کرونا آن‌ها را در دنیا بی اعتبار کرده است».
آیت الله خامنه‌ای با محکوم کردن فساد موجود در هیئت حاکمه آمریکا، گفت «این شیوه آن‌ها در رفتار با مردم است. آن‌ها آشکارا جنایت می‌کنند و هرگز برای جنایات خود عذرخواهی نمی‌کنند». 
 
بازتاب بیانات مقام معظم رهبری در روزنامه قطری العربی الجدید
روزنامه العربی الجدید چاپ لندن در گزارشی از تهران نوشت: (آیت الله) خامنه‌ای رهبر معظم ایران در سخنرانی تلویزیونی به مسیری که (امام) خمینی (ره) آغاز کرد و به انقلاب ایران انجامید به صورت مشروح پرداخت و خواستار تحول در زمینه‌های مختلف در کشورش و در صدر آن اقتصاد و نیز قطع وابستگی به نفت شد.
(آیت الله) خامنه‌ای ابراز امیدواری کرد حوادث جهان به نفع ایران تمام شود و گفت شکست قدرت‌های بزرگ امکان پذیر است و آنان شکست پذیر هستند و به فروپاشی شوروی سابق و نیز اعتراضات این روز‌ها در آمریکا اشاره کرد و گفت این اعتراضات نشانگر وضع متزلزل آمریکاست.
او درباره اعتراضات آمریکا گفت نمایانگر حقایقی است که پنهان بود و تازگی ندارد و رفتار پلیس آمریکا که جورج فلوید را کشت نیز نمایانگر ماهیت رژیم آمریکاست. دولت آمریکا همین شیوه را نیز در رفتار با ملت‌های جهان به کار گرفته است و ملت آمریکا امروز از رفتار دولت‌های آمریکا شرمگین است.
(آیت الله) خامنه‌ای همچنین از «ایرانی‌های مدافع آمریکا در داخل و خارج» انتقاد کرد و گفت: «آن‌ها از شرمندگی نمی‌توانند سرشان را بلند کنند.»
العربی الجدید افزود: رهبر ایران، دولت آمریکا را به ضعف در مدیریت بحران کرونا متهم کرد و گفت این ضعف باعث شده است خساراتش از سایر کشور‌ها بیشتر باشد و افزود: دولت آمریکا خودش را به دست خودش رسوا کرد.
 
پخش زنده سخنرانی رهبر معظم انقلاب از شبکه های بین المللی
شبکه‌های تلویزیونی الجزیره مباشر، المنار، المیادین، الاتجاه، العالم و پرس تی وی به طور زنده، تصاویری از سخنرانی حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به مناسبت سی و یکمین سالروز رحلت امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی را پخش کردند.
پخش زنده سخنرانی رهبر معظم انقلاب از شبکه های بین المللی
شبکه العالم به نقل از رهبری معظم انقلاب: تغییر و تحول یک کار عمقی است و باید به دور از بی پروایی باشد. هر جامعه زنده‌ای نیاز به تحول دارد؛ تحول خواهی به معنای اعتراض نیست بلکه گرایش مستمر به سمت بهتر شدن است. تحول به معنای این است که به داشته‌های خود اکتفا نکنیم.
پخش زنده سخنرانی رهبر معظم انقلاب از شبکه های بین المللی
تلویزیون الجزیره به نقل از بیانات مقام معظم رهبری: ایران هم اکنون در جهان جایگاهی با اعتبار در زمینه صنایع دفاعی دارد.
پخش زنده سخنرانی رهبر معظم انقلاب از شبکه های بین المللی
المیادین به نقل از بیانات مقام معظم رهبری: هر گونه تغییر و تحولی نیازمند پشتوانه فکری است. امام خمینی (ره) به ملت ایران عزت داد.
پخش زنده سخنرانی رهبر معظم انقلاب از شبکه های بین المللی
المنار به نقل از رهبر معظم انقلاب اسلامی: امام خمینی (ره) به معنای واقعی «امام تحول» بود. امام خمینی (ره) روحیه تسلیم شدن را در مردم ایران تغییر داد و آن را به روحیه انقلابی تبدیل کرد.
پخش زنده سخنرانی رهبر معظم انقلاب از شبکه های بین المللی
همچنین سخنرانی رهبر معظم انقلاب در شبکه‌های تلویزیونی عراق به صورت زنده پخش شد. شبکه الاتجاه به نقل از بیانات مقام معظم رهبری: امروز ایران از نظر توانمندی دفاعی، از جایگاهی بزرگ برخوردار است. اغلب شبکه‌های رسمی و محلی عراق، به طور زنده سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی را پوشش دادند.
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهر و موم چهار واحد صنفی متخلف در کاشان
دیدار مردمی فرمانده انتظامی آذربایجان غربی
صداهای انفجار در جنوب ری ناشی از برگزاری رزمایش «الی بیت‌المقدس ۱۶» است
بازگشت «عشق کتاب» به رادیو سلامت
قطع آب ادارات پر مصرف در تهران
تمدیدمهلت ارسال مقالات همایش ملی استثنایی در هزاره سوم
مهلت یک‌ماهه برای ساماندهی جمعه‌بازار یاسوج
اختصاص ۲۸۰ تُن قیر رایگان به شهرداری‌های مهاباد، گوگ‌تپه و خلیفان
وضعیت ورودی گردشگری به کشور به شرایط عادی رسیده است
رخت سفید زمستان بر تن تکاب نشست
دست پربرکت آسمان بر مزارع کشاورزان خراسان شمالی
بارش برف و وضعیت تعطیلی مدارس زنجان
درمان نوین در «دکتر سلام» و پخش «نون خ ۵» با کیفیت ۴ K
فرایند صادرات و واردات کالا بین ایران و پاکستان
ساخت و سازهای غیرمجاز معضلی جدی در کهگیلویه و بویراحمد
تخصیص ۷۸ میلیارد تومان برای تقویت شهرداری‌های اردبیل
«نیلو و تی‌تی» به پویا رسید؛ «طوفان بی‌پایان» در راه آنتن شبکه سه
پروبیوتیک‌ها در مسیر کنترل قند خون پیش‌دیابتی‌ها
گرامیداشت روز کازرون با نمایشگاه صنایع دستی
ضابطین دادگستری حلقه مهم ارتباط میان مردم و دستگاه قضایی هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)