• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۸۹۲۴
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی
برای جامعه ایثارگری کشور

امضای تفاهم‌نامه تأمین زمین و ساخت ۵۰۰۰ واحد مسکونی

تفاهم‌نامه تأمین زمین و ساخت ۵۰۰۰ واحد مسکونی ایثارگران در سفر معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به استان کرمانشاه با استانداری کرمانشاه به امضا رسید.

امضای تفاهم‌نامه تأمین زمین و ساخت ۵۰۰۰ واحد مسکونی ایثارگرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از «ایثار»، سعید اوحدی صبح امروز در ابتدای سفر خود به کرمانشاه با حضور در گلزار مطهر شهدای این شهر نسبت به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.
وی همچنین در گفت و گویی خبری تلاش برای خدمت رسانی به ایثارگران را وظیفه تمام مردم و مسئولان دانست و افزود: در بدو ورود به کرمانشاه به زیارت مزار مطهر شهدا رفتم و در آنجا مزار ۴ شهید از یک خانواده، مزار سردار دهقان زاده که ۱۰ سال را در اسارت رژیم بعث گذراندند و شهدای بزرگوار دیگری را زیارت کردیم.
معاون رئیس جمهور افزود: ما بدهکار این عزیزان و خانواده‌های محترم آنان هستیم. خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان مناعت طبع بسیار زیادی دارند و نیازی به ما ندارند، اما ما نیازمند آنان هستیم و برداشتن هر قدمی برای خدمت به خانواده‌های این عزیزان را وظیفه خود می‌دانیم تا شاید بتوانیم گوشه‌ای از فداکاری‌ها و ایثارگری‌های آنان را جبران کنیم.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در تشریح اهداف سفر خود به کرمانشاه گفت: هفته گذشته در جلسه هیئت دولت ۳ مصوبه در رابطه با ایثارگران به تصویب رسید که یکی از آن‌ها تأمین مسکن برای ۲۰ هزار نفر از ایثارگران تا پایان دولت دوازدهم است و امروز به کرمانشاه آمده‌ایم تا در همین راستا تفاهم نامه‌ای را به امضا برسانیم.
اوحدی مصوبه دیگر هیئت دولت را لزوم پرداخت تمام معوقات ایثارگران تا پایان دولت دوازدهم عنوان کرد و افزود: مصوبه سوم نیز مربوط به تخصیص ۵۰ هزار فقره وام مسکن با کارمزد ۴ درصد و دوره طولانی بازپرداخت بود.
وی با اشاره به جایگاه مهم استان کرمانشاه در دوران دفاع مقدس، گفت: مردم کرمانشاه در دوران دفاع مقدس حماسه‌های زیادی آفریدند و از مرز‌های کشورمان دفاع جانانه‌ای کردند و این حماسه‌ها همچنان در دل‌ها زنده است.
معاون رییس جمهور در ادامه با حضور در مراسم امضای تفاهم‌نامه تأمین زمین و ساخت ۵۰۰۰ واحد مسکونی ایثارگران در استانداری کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه چه در دوران دفاع مقدس و چه در دفاع از حرم همواره در صف نخست جهاد و فداکاری بوده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع) گفت: ایشان می‌فرمایند «کسی که واقعاً نعمت را با قلبش درک کند، در حقیقت همین درک نعمت، شکر آن نعمت است». تمام موفقیت‌های جمهوری اسلامی ایران به برکت خون پاک شهیدان و فداکاری‌های جانبازان و آزادگان است و این عزیزان نعمت‌هایی هستند که همه ما باید قدردان آن‌ها باشیم. امروز بزرگترین فضلیت در کشور افتخار خدمت به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران است.
اوحدی با اشاره به مصوبات هیئت دولت گفت: در جلسه هیئت دولت ابتدا بحث تأمین ۱۲ هزار مسکن برای ایثارگران مطرح شد که بنده به وجود ظرفیت لازم برای تأمین ۲۰ هزار مسکن اشاره کردم و رییس جمهوری محترم نیز این مسئله را در دستور کار قرار دادند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: پس از تصویب مصوبه تأمین ۲۰ هزار مسکن برای ایثارگران در هیئت دولت با مهندس بازوند استاندار محترم کرمانشاه تماس گرفتیم و ایشان هم خوشبختانه به سرعت زمینه امضای تفاهم‌نامه تأمین زمین برای ۵ هزار واحد مسکونی را برای ایثارگران استان کرمانشاه مهیا کردند. خوشبختانه روحیه مدیریت جهادی بر فضای استانداری کرمانشاه حاکم است و با تکیه بر همین مسئله شاهد امضای این تفاهم‌نامه هستیم.
اوحدی همچنین با بیان اینکه هزینه‌های آماده‌سازی این واحد‌های مسکونی توسط وزارت راه و شهرسازی تأمین می‌شود، افزود: امیدواریم در چند هفته آینده شاهد به زمین زده شدن کلنگ شروع به کار ساخت این واحد‌های مسکونی باشیم.
وی همچنین از تصویب پرداخت مطالبات ایثارگران تا پایان دولت دوازدهم خبر داد و گفت: در جلسه‌ای که بلافاصله با دکتر نوبخت رییس سازمان مدیریت داشتیم، با همکاری و محبت‌های ایشان کارگروه ویژه‌ای برای اجرای این مصوبه تشکیل شد و ان‌شاء‌الله خبر‌های خوبی را ظرف چند ماه آینده خواهیم داشت. مطالبات ایثارگران مربوط به ۳ بخش مرخصی ذخیره شده، بازنشستگی و ماده ۳۸ است که بخش عمده‌ای از مسائل اعتباری آن با مساعدت دکتر نوبخت حل شده است.
هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه نیز در این مراسم ضمن خیر مقدم، مصوبات اخیر هیئت دولت در رابطه با ایثارگران را بسیار مهم و مثبت ارزیابی کرد و گفت: خوشحال هستیم که شروع اجرای مصوبه تأمین مسکن ایثارگران از استان کرمانشاه بوده است.
وی همچنین از تشکیل کمیته اجرایی با مسئولیت معاونت عمرانی استانداری کرمانشاه برای پیگیری اجرای هر چه سریعتر تفاهم‌نامه تأمین زمین و ساخت ۵۰۰۰ واحد مسکونی ایثارگران خبر داد.
استاندار کرمانشاه در ادامه به تشریح مسائل و مشکلات ایثارگران استان کرمانشاه در حوزه‌هایی، چون اشتغال، درصد جانبازی، مشکلات ناشی از بیماری کرونا و مطالبات مناطق جنگی پرداخت.
حجت‌الاسلام هادی عسگری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از فعالیت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران این استان پرداخت.
معاون رئیس جمهور در ادامه سفر خود به کرمانشاه در دیدار با آیت الله مصطفی علما نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه به تشریح اهداف سفر به این استان پرداخت.
آیت الله علما نیز با بیان اینکه خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران حق زیادی بر گردن همه ملت ایران دارند افزود: وظیفه تمام مردم و مسئولان خدمت رسانی و سپاس‌گزاری از این عزیزان است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بخش دیگری از سفر خود به استان کرمانشاه با خانواده شهیدان «حمدالله و حشمت الله جلیلیان» دیدار و گفتگو کرد و از نزدیک در جریان مسائل مربوط به آنان قرار گرفت.
در سفر معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ۲ دستگاه آمبولانس از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری به کرمانشاه و مساعدت رییس بنیاد و استاندار کرمانشاه به بخش توانبخشی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان تحویل داده شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
پلیس فتا زنجان: هیچ قرعه‌کشی واقعی اطلاعات کارت بانکی نمی‌خواهد
گلابر، مقصد جدید گردشگری و فرصت اشتغال پایدار در زنجان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
سامانه زیرساخت داده‌های مکانی SDI سرمایه ملی و جهانی است
تمدید مهلت شرکت در مسابقه «تدبر در قرآن» تا ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۴
برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر
کولاک شدید برف در جاده طالقان به هشتگرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
حفاظت از منابع طبیعی باید اولویت همه بخش‌ها باشد
فردا آموزش در برخی مدارس سمنان و آرادان غیر حضوری شد
برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در تبریز
مسابقات قهرمانی کشتی پهلوانی استان تهران در ورامین
بارش پراکنده باران در سمنان
نمایش توان داخلی صنعت بیمارستان‌سازی در نمایشگاه بین‌المللی تهران
تصویب طرح توسعه سایت ۲۰۰ هکتاری شهر مهاباد
برگزاری میز خدمت قضایی در شهرستان اسلامشهر
۴ فوتی و مصدوم در حادثه رانندگی بستان آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)