در ادامه همه گیری جهانی بیماری کووید ۱۹
بیش از ۱۷ میلیون و ۴۵۲ هزار مبتلا به کرونا در جهان
کشورهای آمریکا، برزیل، هند، روسیه، آفریقای جنوبی، مکزیک، پرو، شیلی، اسپانیا و انگلیس در صدر بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا در جهان قرار دارند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، از میان ۱۷ میلیون و ۴۵۲ هزار و ۷۰۸ نفر مبتلا به ویروس کرونا (کووید ۱۹)، تاکنون ۱۰ میلیون و ۹۲۱ هزار و ۴۷۲ نفر بهبود یافته و ۶۷۵ هزار و ۵۴۳ تن فوت کرده اند.
در جدول کشورهایی که بیشترین آسیب را از کرونا دیده اند، آمریکا با ۴ میلیون و 634 هزار و 77 نفر مبتلا به کووید ۱۹ (67 هزار و 661 بیمار جدید مبتلا به کرونا در طول یک روز) و 155 هزار و 67 جان باخته (۱ هزار و 247 فوتی در روز) بیشترین شمار مبتلایان و جان باختگان را داراست. کشورهای برزیل، هند، روسیه، آفریقای جنوبی، مکزیک، پرو، شیلی، اسپانیا، انگلیس، ایران، کلمبیا، پاکستان و عربستان به ترتیب پس از آمریکا، بیشترین شمار مبتلایان را دارا هستند.
شمار مبتلایان، جان باختگان و بهبودیافتگان در ۱۴ کشور اول کرونایی جهان
تازهترین آمار کرونا در مصر
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از قاهره، وزارت بهداشت مصر از شناسایی ۴۰۱ مورد جدید ابتلا به کووید-۱۹ و فوت ۴۶ نفر از مبتلایان خبر داد. سخنگوی وزارت بهداشت مصر اعلام کرد تا روز پنجشنبه آمار مبتلایان کووید-۱۹ در این کشور به ۹۳ هزار و ۷۵۷ نفر افرایش یافت، که از این تعداد تاکنون ۴ هزار و ۷۷۴ نفر فوت کردند و ۳۸ هزار و ۲۳۶ نفر نیز بهبود یافتند.
در همین حال؛ نخست وزیر مصر از شهروندان خواست در تعطیلات عید قربان به مقررات پیشگیرانه کرونا پایبند باشند و از حضور در تجمعات بپرهیزند. مصطفی مدبولی افزود: کاهش تعداد روزانه مبتلایان نباید موجب شود اقدامات پیشگیرانه را بی اهمیت تلقی کرد.
وی به مردم هشدار داد عدم رعایت مقررات ممکن است به شیوع موج دوم کرونا منجر و دولت مجبور به تعطیلی مجدد شود.
سازمان جهانی بهداشت: جوانان شکست ناپذیر نیستند
خبرگزاری فرانسه اعلام کرد سازمان جهانی بهداشت هشدار داد جوانان در برابر کرونا شکست ناپذیر نیستند.
مدت زمان قرنطینه برای بیماران در انگلیس افزایش یافت
مقامات بهداشتی انگلیس روز پنجشنبه اعلام کرد انگلیسیهایی که آزمایش ویروس کرونای آنها مثبت شوند یا علائمی داشته باشند باید به مدت ۱۰ روز قرنطینه شوند که در مقایسه با قبل سه روز بیشتر است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، مقامات پزشکی انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی در بیانیهای مشترک اعلام کردند این کار به محافظت بیشتر از سایر اعضای جامعه کمک خواهد کرد.
این اقدام بر اساس شواهد و مدارکی است که نشان میدهد افراد مبتلا به کووید ۱۹ که به صورت خفیف بیمار یا رو به بهبودی هستند، بین ۷ تا ۹ روز پس از شروع بیماری میتوانند بیماری را سرایت دهند.
تصمیم آنها با هدف محافظت از افراد آسیب پذیر و آماده سازی پیش از پاییز و زمستان است که میتواند با افزایش آلودگی در میان جمعیت همراه باشد.
بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس این هفته از نشانههای موج دوم ویروس کرونا در اروپا سخن گفت.
مت هانکوک وزیر بهداشت انگلیس روز پنجشنبه گفت دولت از روز یکشنبه برای مسافرانی که از اسپانیا وارد میشوند قرنطینه ۱۴ روزه در نظر گرفته است که این میتواند برای مسافران از کشورهای دیگر هم اعمال شود.
در برابر فشار صنایع گردشگری، هانکوک در گفتگویی تلویزیونی اعلام کرد دولت قصد دارد مدت زمان این قرنطینه را کاهش دهد و امکان غربالگری این افراد را بررسی میکند تا در صورت آلوده نبودن از قرنطینه خارج شوند.
انگلیس با حدود ۴۶ هزار مورد مرگ ناشی از آلودگی به ویروس کرونا آلودهترین کشور اروپا به این ویروس است.