پخش زنده
امروز: -
فرماندار آبادان: استقرار یک گروه کاردان متشکل از کارشناسان جهاد و سازمان آب و برق در اروندکنار ضرورت دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان، فرماندار ویژه آبادان به همراه مولوی یکی از نمایندگان مردم آبادان امروز به منظور بررسی مشکلات زهکشی زمینهای کشاورزی اروندکنار، از انهار و زمینهای کشاورزی این بخش بازدید کردند.
پس از این بازدید مشکلات در نشستی در بخشداری اروندکنار بررسی شد.
فرمانداری ویژه شهرستان آبادان در این نشست وضعیت نامطلوب کشاورزی و آبیاری و زهکشی را یاداور شد و افزود: متولیان آب و برق و جهاد کشاورزی با فرار از مسئولیت پذیری مشکلات حوزه کشاورزی اروندکنار را به همدیگر پاسکاری میکنند.
موسوی با اشاره به وجود ۴۰ نهر در منطقه یادآور شد: ما این کانالها را در حوزه کشاورزی تعریف می کنیم و معتقدیم جهاد کشاورزی به وظایفش عمل نکرده و یا احیانا ناتوان از حل مشکلات است.
وی افزود: مدیران توانمند از پس این مشکلات محلی باید برآیند و نیازی به طرح موضوعات حتی در سطح استان نیست. اگر مدیر جهاد کشاورزی آبادان به تازگی منصوب نمی شد، حتما امروز معلق می شد، اما به وی فرصت یک ماهه می دهم وضعیت انهار و زهکش ها را از این وضع خارج کند.
وی گفت: مجموعه شبکه آبیاری و زهکشی باید سریعا لایروبی و شکستگی انهار سریعا ترمیم و انهار زهکشی باید لوله گذاری درب دار شوند.
کانال MD سریعا باید لایروبی شود و انهار منشعب از آن که به همدیگر وصل شده اند باید لوله گذاری درب دار شوند. دهها سال پیش باید این کار کوچک انجام میشد ولی متولیان صدای کشاورزان منطقه را نشنیدند.
فرماندار ویژه آبادان گفت: متولی ایستگاه طره بخاخ فرد با تجربه ای است اما هیچوقت از تجربیات و دانشش در رفع مشکلات کشاورزان که مربوط به آب و برق است استفاده نکرده است. لذا وی که سالهاست این مسئولیت را به عهده دارد انگیزه لازم را برای رفع مشکلات ندارد و عزل می شود. سازمان هرچه سریعتر فرد کاردان و با انگیزه ای را بجای او منصوب کند.
وی افزود: از نظر ما متولی مشکلات کشاورزان جهاد کشاورزی است، برای شبکه آبیاری و زهکشی و لایروبی انهار و کانال های MD، استقرار یک گروه کاردان متشکل از کارشناسان جهاد و سازمان آب و برق ضرورت دارد.
در ادامه جلسه مشکلات منطقه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و در نهایت موارد زیر به تصویب رسید.
مقرر شد دو دستگاه بیل مکانیکی بوم بلند توسط سازمان آب و برق استان جهت لایروبی انهار بخش اروندکنار تأمین و مستقر شود. همچنین تمام انهار بخش اروندکنار توسط جهاد کشاورزی و سازمان آب و برق خوزستان ظرف مدت یک ماه لایروبی و بازگشایی شود. همه انهار این بخش ضمن احداث پی، بر اساس کار کارشناسی باید لوله گذاری شوند و لوله گذاری به تناسب عرض انهار انتخاب شود. لولهگذاری انهار فوق باید توسط مدیریت جهاد کشاورزی اولویت بندی و به دستگاه مجری اعلام شود.