• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۹۴۴۴۸
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۷
کرمانشاه » علمی و فرهنگی

از خواص این میوه غافل نشوید

توت فرنگی یکی از پرطرفدارترین میوه‌های این فصل است که منبع غنی ویتامین C، منگنز، ویتامین B۹ و پتاسیم می باشد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، کارشناس نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در تشریح خواص توتاز خواص این میوه غافل نشوید فرنگی گفت: توت فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات گیاهی است که برای سلامت قلب و کنترل قند خون بسیار موثر هستند.

سلیمانی مهر افزود: توت فرنگی عمدتا از ۹۱ درصد آب و ۷.۷ درصد کربوهیدرات تشکیل شده است و فقط میزان بسیار کمی چربی در خود دارد.

وی اضافه کرد : ۱۰۰ گرم توت فرنگی تازه ۳۲ درصد کالری دارد که برای بهبود وضعیت آنتی اکسیدانی خون، کاهش استرس، کاهش التهاب و بهبود عملکرد عروقی موثر است و کلسترول بد (LDL) در بدن را کاهش می‌دهد.

این کارشناس نظارت بر مواد غذایی افزود: مطالعات متعددی انجام شده است تا تاثیرات مصرف توت فرنگی به صورت یخ زده یا خشک را روی افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ یا سندروم متابولیک بسنجند، که بر این اساس پس از ۴ الی ۱۲ هفته مصرف توت فرنگی، افراد شرکت کننده در آزمایش کاهش چشمگیری در چند عامل خطر زا برای بدن از جمله کلسترول LDL، نشانه‌های التهاب، و ذرات اکسید شده LDL را در خود تجربه کردند.

سلیمانی مهر با بیان اینکه توت فرنگی معمولا حساسیت‌زا نیست، افزود: با این وجود توت فرنگی حاوی گواتروژن است که احتمال دارد در عملکرد غده تیروئید در افراد مبتلا به مشکلات تیروئیدی، تداخل ایجاد کند.

چگونه ماندگاری توت فرنگی را بالا ببریم؟

کارشناس نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: این محصول پرطرفدار متاسفانه ماندگاری پایینی دارد و خیلی زود فاسد میشود به همین دلیل در زمان خرید، توت فرنگی‌های سالم و با رنگ قرمز روشن و سفت را انتخاب کنید.

وی اضافه کرد: میوه‌های نرم و دارای هر گونه صدمه فیزیکی با نشانه‌های کپک زدگی و لکه‌های سفید نباید خریداری شود، زیرا فساد میوه خیلی سریع به کل توت فرنگی‌ها منتقل می‌شود، همچنین نیازی نیست کل توت فرنگی خریداری شده را بشویید، زیرا ماندگاری آن به شدت کاهش می‌یابد و توت فرنگی باید قبل از مصرف شسته شود.

سلیمانی مهر گفت : برای شست وشو نباید توت فرنگی را در مدت زمان طولانی در آب قرار دهید، زیرا توت فرنگی به دلیل بافت اسفنجی خود مقدار زیادی آب جذب کرده و بافت نامطلوب و نرمی پیدا می‌کند و تردی خود را از دست می‌هد، می‌توانید برای شست وشوی توت فرنگی در چند دقیقه از محلول سرکه (یک پیمانه سرکه و سه پیمانه آب) استفاده کنید.
 
وی افزود: در زمان قرار دادن توت فرنگی در یخچال آن را در ظرف بزرگ تری به صورت لایه‌ای نازک بچینید و هرگز حجم زیادی از توت فرنگی را روی هم در ظرف عمیقی نگهداری نکنید، زیرا عملاً لایه‌های زیرین خیلی سریع کیفیت خود را از دست می‌دهند، روی توت فرنگی‌ها را با لایه‌ای از پلاستیک بپوشانید یا در ظروف دردار نگهداری کنید. توت فرنگی نشسته در دمای یخچال پنج تا هفت روز و در دمای اتاق فقط یک یا دو روز قابل نگهداری است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمریکایی‌ها راهی جز مذاکره ندارند
اختصاص ۲.۷ همت برای احداث کمربند غربی خرم آباد
احیاگر پیوند‌های تاریخی و اقتصادی دو استان هستیم
مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
تداوم غبارآلودگی و ماندگاری هوای گرم در سمنان
شتاب عمرانی در کوهبنان با محوریت توسعه زیرساخت‌های شهری
ترانزیت و تردد اتباع خارجی یکی از معضلات استان کرمان است
برنامه‌ریزی برای گسترش بیمه و تسهیلات حمایتی در استان کرمان
برد تیم تراکتور مقابل الغرافه
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
۳۶۰ طرح فرهنگی در انتظار تکمیل
صدور ابلاغ برای ۱۰۰۰ کارآموز قضائی در سال جاری
غرس نهال به یاد شهدای مدافع امنیت در مازندران
رسیدگی جانشین انتظامی استان به مشکلات شهروندان در سامانه ۱۹۷
جلسه‌ی ستاد بیمه محصولات کشاورزی با محوریت بیمه گندم برگزار شد
صدور رایگان مجوز ساخت واحد‌های گردشگری در هوراند
ورزشی‌های بیست و هشتم بهمن ماه در استان سمنان
اعزام مشمولان وظیفه عمومی گیلان به مراکز آموزشی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری نخستین پویش رسانه ای و نقاشی نان کامل در مراغه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مشخص شدن نخستین حریفان ایران قبل از جام جهانی ۲۰۲۶
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
عراقچی: فضای سازنده‌تری در مذاکرات ژنو وجود داشت
آغاز ناپایداری هوا از روز چهارشنبه در استان زنجان
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
ایران درباره مسائل دفاعی خود مذاکره نمی کند
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۹ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۴ نظر)
آگهی مزایده عمومی فروش خانه‌های سازمانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)