کابوس ناامنی زنان و دختران در انگلیس
هنوز گلباران آخرین محل زنده دیده شدن سارا اورارد دختر ۳۳ ساله که در محله کلپهم در جنوب لندن ناپدید و چند روز بعد بقایای جسدش از زیر خاک در یک پارک جنگلی کشف شد از یادها نرفته است.
به گزارش مجتبی قاسم زاده خبرنگار سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما از لندن، اکنون پس از حدود چهار ماه در حکمی قضایی اعلام شد او به دست وین کازنس افسر ۴۸ ساله پلیس انگلیس و محافظ سفارت امریکا در لندن با ترفندی ربوده و پس از تجاوز به قتل رسید.
یک دختر جوان انگلیسی در این باره گفت: واقعا فاجعه بار و تکان دهنده است. من فکر میکنم همه دختران و زنان از بیرون بودن هنگام تاریک شدن هوا مخصوصا در مکانهای خلوت میترسند و احساس امنیت نمیکنند.
یک شهروند انگلیسی هم در این باره گفت: حس مشترک همه دختران احساس نا امنی در معابر است و این نا امید کننده است که قتل سارا بدست یک افسر پلیس انجام شده که باید خود حافظ امنیت در جامعه باشد.
وقوع این جنایت انهم بدست یک افسر پلیس انگلیس ضمن افزایش بی اعتمادی به پلیس، واکنشهای گسترده را در در اعتراض به افزایش نا امنی به ویژه برای دختران و زنان در این کشور در پی داشته است.
یک دختر جوان انگلیسی نیز در این باره گفت: من به عنوان زنی که همسن و سال سارام احساس اسیب پذیری میکنم. فاجعه درباره سارا شرایط نا گوار ما رو نشون میده، نباید ما از حق ازادی «حضور ایمن» در جامعه محروم باشیم.
جس فیلیپس یک نماینده پارلمان انگلیس همان زمان در صحن مجلس نام ۱۱۸ زن و دختر را به زبان اورد که در یک سال گذشته در این کشور به قتل رسیدند. او تامین امنیت برای زنان و دختران را حق طبیعی انان دانست و همچون دیگر زنان و دختران در این کشور تحقق ان را خواستار شد.
کارزار سرشماری زنان مقتول در انگلیس اعلام کرد در ۱۰ سال اخیر بیش از هزار و پانصد زن و دختر در این کشور فقط بدست مردان به قتل رسیدند و شصت درصد آنان پیش از قتل مورد تعرض و شکنجه قرار گرفتند.