• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۸۲۸۶۸
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۴
چهارمحال و بختیاری » اجتماعی

تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری

استاندار چهارمحال و بختیاری: تا اطلاع ثانوی فعالیت تالار‌های پذیرایی، سالن‌های سینما، پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته ممنوع است.

تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاریبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، اقبال عباسی در جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، گفت: تا اطلاع ثانوی فعالیت تالار‌های پذیرایی، سالن‌های سینما، پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته، استخر‌های سرپوشیده، باشگاه‌های بدنسازی، شهربازی‌ها، باغ‌وحش‌ها و نمایشگاه‌های عمومی و تخصصی در شهر‌های با وضعیت قرمز ممنوع است و رستوران‌ها و قهوه‌خانه‌ها به‌صورت بیرون‌بر فعالیت کنند.

وی افزود: تغییر دولت نباید هیچ‌گونه خللی در روند اجرای امورات در استان ایجاد کند، مسئولان تا لحظه آخر مسئولیت باید به وظایف خود عمل کنند، در بحث مدیریت بیماری کرونا در شرایط حساسی قرار داریم، بنابراین باید تمام توان خود را برای حفظ سلامت جان مردم به‌کار بگیریم.

عباسی با اشاره به اینکه رها شدن نظارت‌ها و بازرسی‌ها شرایط را وخیم‌تر خواهد کرد، تصریح کرد: مصوبات ستاد ملی کرونا در استان لازم‌الاجراست و طبق مصوبات، در وضعیت قرمز یک سوم کارمندان باید در محل کار حاضر و بقیه کارمندان در دورکاری باشند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه تعطیلی کامل استان در حیطه اختیارات ستاد‌های استانی کرونا نیست، گفت: اجرای مصوبات ستاد استانی کرونا باید مورد توجه تمامی نهادها، ارگان‌ها و سازمان‌های متولی باشد و محدودیت‌ها بر اساس رنگ‌بندی در شهرستان‌ها اعمال شود.

عباسی با اشاره به افزایش آمار ابتلایان به بیماری کرونا در استان، خاطرنشان کرد: اجرای مصوبات ستاد کرونا باید در اولویت نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی قرار بگیرد و اگر مصوبه‌ای اجرایی نشده است، مسئول مربوطه باید در این خصوص پاسخگو باشد.

وی افزود: باتوجه به قرار گرفتن اکثر شهرستان‌های استان در وضعیت قرمز کرونایی، تا چند هفته آینده جلسات ستاد استانی کرونا در روز‌های شنبه و سه‌شنبه هر هفته برگزار خواهد شد.

استاندار چهارمحال و بختیاری همچنین از نیروی انتظامی خواست مبادی ورودی و خروجی شهر‌ها را کنترل و از برگزاری هرگونه تجمع جلوگیری کند.

عباسی به فرمانداران هم دستور داد در شهرستان‌ها بحث تردد‌ها و ممنوعیت برگزاری مراسم ترحیم و شادی را جدی بگیرند و اگر دستگاهی و ارگانی در انجام وظیفه خود کوتاهی می‌کند، این موضوع مکتوب به ستاد کرونا اعلام شود.

وی به برگزاری آیین‌های عزاداری ایام محرم هم اشاره کرد و گفت: امسال شرایط رنگ‌بندی کرونایی برای برگزاری این مراسم اعمال می‌شود و باید منتظر تصمیم ستاد کرونای کشور برای اعلام آخرین نظر باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری به رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم دستور داد اعتباری برای خرید تجهیزات و اقلام دارویی ضروری مورد نیاز بیمارستان‌ها از هزینه‌های جاری استان اختصاص دهد.

تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاریرئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی استان هم گفت: در دو هفته گذشته حدود پنج هزار مبتلای به کرونا در استان شناسایی شد که با احتساب خانواده‌های این افراد و بیمارانی که تست آن‌ها منفی کاذب بود، هم اکنون ۱۰ هزار بیمار مبتلا به کرونا در استان وجود دارد.

دکتر مجید شیرانی افزود: بحرانی بودن شرایط به حدی است که دیگر تختی برای بستری بیماران مبتلا به کرونا در استان وجود ندارد و مجبور هستیم با ترخیص بیمارانی که شرایط بهتری دارند و یا با استقرار بیمارستان صحرایی، خدمات‌رسانی به مبتلایان را بدون وقفه ادامه دهیم و همانطور که از وضعیت کنونی پیداست روز‌های سختی را در هفته‌های آینده در پیش خواهیم داشت.

تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاریدادستان عمومی و انقلاب شهرکرد هم با انتقاد از اجرا نشدن مصوبات نشست قبلی ستاد استانی کرونا، گفت: این نحوه برخورد مسوولان با مصوبات به بی‌اعتمادی مردم منجر می‌شود، از این رو می‌طلبد برای ترغیب مردم به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، مسوولان هم در اجرای مصوبات اهتمام بیشتری به کار گیرند.

آقای علی‌محمدی افزود: در رابطه با جلوگیری از برگزاری مراسم‌های عروسی و ترحیم و همچنین ورود خودرو‌های غیربومی به استان نباید کوتاهی شود و چنانچه نیاز به دستور قضایی باشد تمامی دادستان‌های استان در این خصوص آماده همکاری هستند.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری تعطیلی پاساژ‌ها و بازار‌های سربسته در چهارمحال و بختیاری

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند
وقوع چندین انفجار در هرمزگان، ۲۲ تیرماه ۱۴۰۵
اوقات شرعی ۲۲ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز
اجرای عملیات «هرس سبز» در ۳۲۰۰ هکتار از تاکستان‌های خرمدره
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ تیر ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی دو شنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
تکذیب ادعای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر
تغییر ساعت حرکت قطار مسیر اندیمشک–دورود شماره ۹۱۴
۲۱ تیر، سالروز قیام گوهرشاد و پاسداشت فرهنگ حجاب و عفاف
پیش بینی خسارت های ناشی از وزش باد در سمنان
تداوم حماسه مردمی در صد و سی و چهارمین شب تجمعات جنوب‌غرب خوزستان
اهتزار پرچم جمهوری اسلامی ایران در میدان ساحل کیش
جدول قطعی برق ۲۲ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری
گسترش خدمات مشاوره، توانبخشی و محله‌محور بهزیستی در کیش
بازگشت ۵ میلیارد وجه کلاهبرداری شده با سرعت عمل پلیس فتا
رفع موانع سرمایه‌گذاری در گردشگری، اولویت مدیریت استان کرمان است
کاهش هزینه‌های درمان با اجرای طرح پزشک خانواده
غرق‌شدن جوان ۱۸ ساله در رودخانه روستای گوراب
عهد و قرار لرستانی‌ها در ایستگاه ۱۳۳ سنگر خیابان
اختلال در خدمات بانکی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
کاروان بزرگ زائران اربعین «عشاق‌الحسین(ع)» از رامشیر به سوی کربلا
علی نعمتی به لوسیل قطر پیوست
حمله سپاه به پایگاه آمریکایی دُقم در عمان
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!
جام جهانی ۲۰۲۶؛ برنامه مرحله نیمه نهایی با چهار مدعی قهرمانی
قدردانی سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ناجی ایرانی
سازمان تروریستی سنتکام از حمله به ایران خبر داد
جنگ با ایران ارتباطی با تنگه هرمز یا برنامه هسته‌ای ندارد
آبادان، هندیجان و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن
امروز؛ آغاز امتحانات نهایی دانش آموزان یازدهم و دوازدهم
اطلاعیه خاموشی‌های موقت برق در استان کهگیلویه و بویراحمد
سرنگونی یک موشک کروز با آتش پدافند نوین هوافضای سپاه
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا
وقوع چند انفجار در هرمزگان؛ ۲۱ تیر ۱۴۰۵
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۴ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز  (۱ نظر)
فیلمی از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر  (۱ نظر)
ذوالقدر: در حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد  (۱ نظر)