• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۵۶۱۹
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۶
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

به زودی؛ نمایشگاه اسباب بازی مناسب نوجوانان و جوانان برگزار خواهیم کرد

دبیر هفتمین جشنواره اسباب بازی کانون درباره برگزاری نمایشگاه اسباب‌بازی نوجوانان و جوانان گفت: به زودی نمایشگاه اسباب بازی مناسب نوجوانان و جوانان برگزار خواهیم کرد.

به زودی؛ نمایشگاه اسباب بازی مناسب نوجوانان و جوانان برگزار خواهیم کردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، آیدین مهدی‌زاده افزود: ما در نمایشگاه ملی اسباب بازی کانون عمدتا با مخاطبان گروه سنی الف و ب مواجه هستیم. برای چندمین بار نمایشگاه امسال به ما ثابت کرد که باید برای گروه‌های سنی بالاتر مانند نوجوانان و جوانان نمایشگاه تخصصی اسباب‌بازی داشته باشیم. در همین راستا جلساتی برگزار شد و طرحی ارائه کردیم که تٲیید شد. در نتیجه به زودی نمایشگاه اسباب بازی مناسب نوجوانان و جوانان خواهیم داشت.
وی با اشاره به ویژگی‌های نمایشگاه اسباب بازی، گفت: از ویژگی چنین رویداد‌هایی این است که باید در سیری تدریجی ارزیابی شوند، زیرا با روند اطلاع‌رسانی، مردم نسبت به نحوه برگزاری آن آگاه‌تر می‌شوند.
­دبیر هفتمین جشنواره اسباب بازی کانون ادامه داد: اکنون دغدغه‌ای جز فراهم کردن شرایط مناسب برای حضور مردم در نمایشگاه نداریم از طرفی رضایت تولیدکنندگان هم جزو دغدغه‌های ماست.
مهدی زاده درباره ارتباط تولیدکنندگان و مخاطبان در نمایشگاه گفت: در طول زمان برگزاری نمایشگاه، غرفه‌داران پس از مواجهه با مخاطبان، تغییراتی در غرفه‌هایشان ایجاد کردند تا ارتباط‌شان با مراجعه‌کنندگان تسهیل شود. این موضوع نشان می‌دهد که بازخورد‌های مردم روی نحوه ارائه و تولید شرکت‌ها تاثیر دارد و ما هم در نمایشگاه در پی این موضوع هستیم.
وی افزود: در نمایشگاه‌ها عمدتا آثار با تخفیف ارائه می‌شوند و تولیدکنندگان زیاد دنبال مسائل مادی نیستند، بلکه می‌خواهند اطلاعاتی به دست بیاورند تا متوجه شوند نواقص کارشان کجاست و مردم چه چیزی را می‌پسندند.
دبیر جشنواره اسباب بازی گفت: با توجه به اینکه امسال نمایشگاه به دلیل همزمانی با ماه رمضان، عصر‌ها برگزار می‌شود، فرصتی در اختیار ما قرار گرفته است تا صبح‌ها جلسات تبادل‌نظر برگزار و نواقص کار را برطرف کنیم و عصرها، بتوانیم در روندی رو به جلو و بهبودیافته نمایشگاه را برگزار کنیم.
رییس دبیرخانه شورای نظارت بر اسباب‌بازی درباره بخش‌های جنبی نمایشگاه افزود: با برگزاری برنامه‌های جنبی، توجه مردم به سمت نمایشگاه جلب شد و این ویژه‌برنامه‌ها شب‌های شادی را برای مخاطبان رقم زد. یکی از ویژگی‌های قابل‌توجه کارگاه‌های این دوره، این است که با حضور اداره کل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران، تمام کارگاه‌های ما پیوست فرهنگی دارد و حتی روز‌های نمایشگاه هم متناسب با همین رفتار‌های شهروندی نامگذاری شد.
مهدی زاده ادامه داد: ستاد علوم شناختی هم در بخش جوایز و هم استقرار شرکت‌های مناسب با این حوزه، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و شورای نظارت بر اسباب‌بازی را برای برپایی نمایشگاه همراهی کردند.
دبیر جشنواره اسباب بازی با اشاره به کیفیت نمایشگاه گفت: سعی کردیم برای منتخبان هفتمین جشنواره اسباب‌بازی در بخش کیفیت، تسهیلاتی ایجاد کنیم، اما آن‌ها را نسبت به دیگر تولیدکنندگان ارجح ندانسته‌ایم بلکه به مخاطبان خود احترام گذاشته‌ایم.
ششمین روز از نمایشگاه و بازار فروش اسباب‌بازی با عنوان «ایمن شهری» نام‌گذاری شده است.
نمایشگاه و بازار فروش اسباب‌بازی هفتمین جشنواره ملی اسباب‌بازی از ۲۱ تا ۲۸ فروردین از ساعت ۱۷ تا ۱ بامداد در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب تهران برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
بررسی مسائل حوزه مسکن لرستان در نشست تصويری شورای عالی مسکن
رامسر میزبان همایش ملی نخبگان شاهد و ایثارگر کشور
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
قبوض گاز بر اساس الگوی مصرف پنج‌ساله محاسبه می‌شود
افتتاح زمین چمن مصنوعی دبستان بانو سَرِه در آران و بیدگل
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ آبان در یک نگاه
قطع گاز در رودسر و املش
رئیس انجمن قهوه ایران خواستار توجه بیشتر به این صنعت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)