• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۶۳۹۴۲
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۸
علمی و فرهنگی » فضای مجازی

چین بیش از یک میلیون پست در شبکه‌های اجتماعی را حذف کرد

تنظیم گر فضای سایبری چین از حذف ۱.۴ میلیون پست در شبکه‌های اجتماعی در راستای تحقیقات دو ماهه در مورد ادعای اطلاعات نادرست، سودجویی غیرقانونی و جعل هویت از مقامات دولتی خبر داد.

چین ۱.۴ میلیون پست در شبکه‌های اجتماعی را حذف کردبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از رویترز، تنظیم گر فضای سایبری چین اعلام کرد: ۱.۴ میلیون پست شبکه‌های اجتماعی را به دنبال تحقیقات دو ماهه در مورد ادعای اطلاعات نادرست، سودجویی غیرقانونی و جعل هویت از مقامات دولتی، از جمله «مشکلات آشکار» حذف کرده است.

اداره فضای سایبری چین (CAC) در بیانیه‌ای اعلام کرد: ۶۷ هزار حساب در شبکه‌های اجتماعی را بسته و صد‌ها هزار پست را بین ۱۰ مارس تا ۲۲ می‌به عنوان بخشی از یک پویش گسترده‌تر اصلاح حذف کرده است.

چین در جدیدترین اقدام، حساب‌های شبکه‌های اجتماعی محبوب چینی از جمله وی چت، Douyin و Weibo را هدف قرار داده که در دسته حساب‌های شخصی تایید شده قرار می‌گیرند، اصطلاحی که به طور گسترده به حساب‌هایی اشاره می‌کند که اخبار و اطلاعات منتشر می‌کنند، اما دولتی نیستند.

پکن اغلب شهروندان را به دلیل انتشار یا به اشتراک گذاری اطلاعات واقعی که حساس یا انتقادی نسبت به حزب کمونیست، دولت یا ارتش تلقی می‌شود، دستگیر و حساب‌ها را سانسور می‌کند، به ویژه زمانی که چنین اطلاعاتی در فضای مجازی منتشر می‌شود.

طبق گزارش اداره فضای سایبری چین، از ۶۷ هزار حسابی که برای همیشه بسته شدند، تقریبا هشت هزار حساب به دلیل انتشار اخبار جعلی، شایعات و اطلاعات مضر حذف شدند.

حدود ۹۳۰ هزار حساب دیگر مجازات‌های کمتری از حذف همه دنبال کنندگان گرفته تا تعلیق یا لغو امتیازات سودآوری دریافت کردند. در یک پویش جداگانه، تنظیم گر چینی به تازگی بیش از ۱۰۰ هزار حساب کاربری را بسته که گفته می‌شود مجریان خبری و آژانس‌های رسانه‌ای را نادرست معرفی می‌کردند تا با افزایش پوشش اخبار جعلی برخط با کمک فناوری‌های هوش مصنوعی مقابله کند.

اداره فضای سایبری چین روز جمعه اعلام کرد که آخرین کارزار آن‌ها تقریبا ۱۳ هزار حساب نظامی جعلی را با نام‌هایی مانند فرماندهی ارتش سرخ چین، نیروی ضد تروریسم چین و نیروی موشکی راهبردی هدف قرار داده است.

حدود ۲۵ هزار حساب دیگر برای جعل هویت نهاد‌های عمومی مانند مراکز کنترل بیماری و پیشگیری و موسسات تحقیقاتی دولتی هدف قرار گرفتند.

تقریبا ۱۸۷ هزار نفر به دلیل جعل هویت مشاغل رسانه‌های خبری مجازات شدند، در حالی که گفته می‌شود بیش از ۴۳۰ هزار مشاوره حرفه‌ای یا خدمات آموزشی بدون داشتن صلاحیت‌های حرفه‌ای مرتبط ارائه کرده اند.

حدود ۴۵ هزار حساب به دلیل موضوعات داغ، تعقیب نفوذ و کسب درآمد غیرقانونی بسته شدند.

این تنظیم کننده گفت: به طور فعال با امنیت عمومی، نظارت بر بازار و سایر بخش‌ها هماهنگ شده تا ضربه‌ای سنگین به جاعلان وارد و خودرسانه‌ای غیرقانونی را اصلاح کند. در عین حال، ما همچنین از اکثریت کاربران اینترنتی می‌خواهیم که فعالانه در نظارت و گزارش‌دهی خودرسانه‌ای غیرقانونی مشارکت کنند، سرنخ‌هایی را به ما بدهند و به طور مشترک فضای مجازی را پاک نگه دارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح طرح‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت دهه فجر
سایه استعمار
نشست هم اندیشی مدیرکل صداوسیما و دانشجویان
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از ۲۴ بهمن‌ماه
تنباکو‌های فاقد مجوز دود نشدند
سفر معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر به اندونزی
اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی در دشت های کهگیلویه
رزمایش خودرویی اورژانس اجتماعی در بوشهر
توقیف محموله فیوز برق قاچاق در قروه
بررسی وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
برگزاری جشنواره ملی سدرا در اصفهان
وزش باد شدید در لرستان
حزب‌الله جنایات جدید رژیم صهیونیستی علیه لبنان را محکوم کرد
رونق اقتصادی بندرعباس با افتتاح مجتمع گردشگری روستای سرخون
جشن دختران انقلاب در شاهرود
صعود یک پله‌ای شهرداری گرگان در لیگ برتر بسکتبال
دعوت سازمان بسیج مستضعفین برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
دستگيري عاملان تخريب تمثال امام جمعه فقید جهرم
آذربایجان‌غربی؛ رتبه نخست تولید آبزیان در میان استان‌های غیر ساحلی
ثبت ملی لیالستان لاهیجان به‌عنوان «روستای ملی بامبوبافی ایران»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)