• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۴۱۵۹۴
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۶
اقتصادی » اقتصاد کلان

تأکید وزیر اقتصاد بر رفع موانع خودساخته شبکه بانکی

وزیر اقتصاد و امور دارایی درباره موانع خودساخته شبکه بانکی گفت: این موارد باید پیگیری شود و نباید زنجیر دیگری به پای تولیدکننده بسته شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از موج، سیداحسان خاندوزی ظهر امروز در نشست با فعالان اقتصادی اسلامشهر در ارتباط با مشکلات مطرح شده توسط فعالان اقتصادی شهرستان اظهار داشت: با فوریت تلاش می‌کنیم که همه این موانع از سر راه برداشته شود.

تأکید وزیر اقتصاد بر رفع موانع خودساخته شبکه بانکی

وی با بیان اینکه میراث‌دار شرایطی اداری هستیم که سال‌های سال دستگاه‌های اجرایی‌اش احساس تکلیف برای اینکه خودشان را همسو با تولیدکنندگان ببینند، نداشتد، افزود: این عدم هم‌راستایی در یک کشوری که عمده درآمدش را نفت تامین می‌کرده است، در فرهنگش رسوخ کرده و در جای جای کشور ما دیده می‌شد.

خاندوزی با بیان اینکه از نقاطی که در دولت سیزدهم به طور ویژه پیگیری می‌کنیم تغییر این فرهنگ بی‌توجهی و یا قهر با تولید است، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب بار‌ها گفته‌اند که تنها راه نجات کشور تولید است و این حرف نباید روی زمین بماند.

وزیر اقتصاد تاکید کرد: این شرایط نیازمند این است که تولیدکنندگان صبورانه با روشی که دولت شروع کرده است، همگام شوند. به عنوان مثال درگاه ملی مجوز‌ها برای فشار بر روی دستگاه‌ها برای صدور مجوز بوده است. بسیاری از دستگاه‌ها در ابتدا مخالف این درگاه بودند.

خاندوزی با بیان اینکه ما تا پایان سال به نقطه‌ای می‌رسیم که اگر دستگاه‌ها اجازات لازم را طبق قانون ندادند، دیگر از آن دستگاه استعلام نخواهیم گرفت و دولت معطل یک دستگاه نخواهند ماند، تاکید کرد: این اقدام، انقلابی در راستای روابط دستگاه‌ها با تولیدکننده خواهد بود.

وی با بیان اینکه در حوزه بانکی بسیاری از خدمات شبکه بانکی کشور را حتی با لزوم اینکه باید قوانین بانک مرکزی را رعایت کنند، می‌توان پرداخت کرد، ادامه داد: یک تولیدکننده در بازدیدی که امروز از بانکی در اسلامشهر داشتم، گفته بود ۳۵ سال است در این بانک حساب دارم و این فرد باید وامش پرداخت شود و شبکه بانکی کشور می‌تواند این کار را انجام داد.

وزیر اقتصاد اضافه کرد: شرکت‌ها و کارگاه‌های این منطقه به مجوز‌هایی نیاز داشتند که بنده از مدیرکل خود در استان می‌خوام جهت‌گیری خود را به نحوی تغییر داد که با همکاری فرماندار به سمتی برود که شرکت‌های تولیدی بتوانند با هزینه کمتر و سریع‌تر فعالیت تولیدی خود را شروع کنند.

وی درباره دغدغه یکی از فعالین اقتصادی اسلامشهر درباره جرایم اصناف اظهار کرد: با توجه به اینکه مرجع این امور وزارت صمت است، این مورد را با وزیر محترم صمت مطرح خواهم کرد.

وزیر اقتصاد و امور دارایی درباره موانع خودساخته شبکه بانکی گفت: این موارد باید پیگیری شود و نباید زنجیر دیگری به پای تولیدکننده بسته شود.

خاندوزی در موضوع قطعی برق غیربرنامه‌ریزی شده گفت: اصل مشکل این است که کشور در یک ناترازی انرژی است که برنامه وزارت نیرو جبران این ناترازی است و از طرفی با مدیریت تقاضا و عرضه می‌خواهد این شکاف بین میزان عرضه و تقاضا کاهش پیدا کند، ولی به هر حال این قطعی‌ها باید پیش‌بینی شده و از قبل اطلاع داده شود.

وی با اشاره به بازدید‌ها و ظرفیت‌های شهرستان اسلامشهر گفت: باید از فرصت‌های صنعتی و کشاورزی این شهرستان استفاده شود و اگر برنامه‌ریزی کشاورزی دقیقی در کشور بود، اسلامشهر به اندازه یک استان محصول تولید می‌کرد.

وی خاطرنشان کرد: درباره شرکت‌های باسابقه کشور هم که در این منطقه هستند از سازمان امور مالیاتی می‌خواهم که به نحوی با آن‌ها کار کند که منجر به تعطیل شدن این کارخانه‌ها نشود و وصول حقوق دولتی باعث خلل در تولید این کارخانه نشود.

محمد حبیبی، فرماندار اسلامشهر ضمن تشکر از مهدی شریفیان برای دعوت از وزیر اقتصاد اظهار کرد: علاوه بر ظرفیت‌های فرهنگی و ورزشی بالا، شهرستان ما ظرفیت خوبی هم برای رشد اقتصادی دارد، اما متاسفانه دچار نوعی مظلومیت اقتصادی شده‌ایم.

وی ادامه داد: شهرستان ما یکی از بازو‌های تولیدی و اقتصادی استان تهران است، اما حقیقت این است که درحال حاضر شرایط تولید ما خوب نیست و بهبود این شرایط نیاز به مساعدت وزیر محترم اقتصاد دارد.

در ادامه، مهدی شریفیان، نماینده مردم اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: شهرستان اسلامشهر با جمعیت بالغ بر ۷۵۰ هزار نفر یکی از شهرستان‌های تولیدی و اقتصادی استان تهران است.

وی افزود: در جلسات متعددی که با تولیدکنندگان شهرستان داشتیم، مشکلاتی احصا و دسته‌بندی شد که آن‌ها را به شما تقدیم کردیم و امید داریم با تدبیر شما، از حمایت‌های ویژه برخوردار شویم و سفر پرخیر و برکتی را داشته باشید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
مقاومت ملت ایران مقابل استکبار، الگوی جهان اسلام است
ستاد تسهیل باید به نهاد موثر برای رفع مشکلات تولیدکنندگان تبدیل شود
قدردانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین از رئیس رسانه ملی برای پوشش ویژه هفته بسیج
کارگروه مشترک با بورس کالا، مسیر تازه جذب سرمایه در معدن
ارسال ۷۱۴ اثر به کنگره شعر دفاع مقدس آذربایجان غربی
فردا؛ قطعی گاز در شهرستان پیرانشهر
تجلیل از نخبگان و فناوران بسیجی در مراغه 
کتاب دستور زبان تبری استاد هومند رونمایی شد
افزایش آلاینده‌ها از ابتدای هفته آینده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ آذر ۱۴۰۴
بحران خاک در ایران جدی‌تر از بحران آب
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)