• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۶۱۶۱۳
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۹
لرستان » اجتماعی

کاهش بیکاری با احیای واحد‌های راکد در لرستان

استاندار لرستان با اشاره به احیای ۸۱ واحد اقتصادی در سال گذشته در استان گفت: تلاش برای احیای تولید و اشتغال در لرستان همچنان ادامه دارد.

افزایش اشتغالزایی در لرستان با احیای واحد های راکدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، استاندار لرستان در برنامه ویژه گفتگوی خبری شبکه لرستان گفت: رتبه بیکاری لرستان در سال ۱۴۰۰، ۱۴ و نیم درصد و نرخ مشارکت اقتصادی ۳۹ درصد بود که این آمار در سال گذشته به ۱۲ و ۸ دهم درصد در نرخ بیکاری و ۴۳ درصد در نرخ مشارکت اقتصادی رسید.
 
 همچنین بر اساس آمار‌ها در سه ماهه ابتدای سال نرخ بیکاری به ۱۲ ممیز ۴ دهم درصد کاهش یافت و رتبه لرستان از اول به سوم در کشور بهبود یافت.
 
 استاندار لرستان به اشاره به وضعیت محرومیت لرستان و رتبه ۲۲ لرستان از نظر تورم در کشور افزود: تقسیط بدهی‌های مالیاتی یا بخشش آن‌ها و رفع مشکلات حقوقی واحد‌های تولیدی با هدف احیای کارخانه‌های راکد و نیمه فعال در استان انجام شده است.
 
استاندار لرستان به طرح‌های فروسیلیس الیگودرز، بروجرد و ازنا، سیم فولادی تایر‌های خودرو در الشتر، طرح روغن نباتی بروجرد، مجتمع دامپروری دورود، شیلات سپید دشت دورود و مینی پالایش پلدختر اشاره کرد و افزود: با تلاش مجموعه دولت در سال‌های آتی شاهد افتتاح این طرح‌های بزرگ و اشتغال شمار زیادی از بیکاران استان لرستان خواهیم بود.
 
فرهاد زیویار همچنین به سرمایه گذاری ۵ میلیون دلاری چینی‌ها در فرو منگز ازنا، ۱۰ میلیون دلاری سرمایه گذار آلمانی در مجتمع کشت و صنعت لرستان و ۹۰۰ هزار یورویی بخش خصوصی درسراب کرتول بروجرد اشاره کرد و ادامه داد: لرستان از نظر تولید گیاهان دارویی، گیاهان گلخانه ای، شیلات و گیاهان دارویی مستعد و تواناست و حضور بخش خصوصی در این زمینه‌ها می‌تواند اشتغال را برای استان داشته باشد.
 
استاندار لرستان در ادامه با اشاره به ساخت فراز بند سد معشوره در استان گفت: این سد مطالبه مردم است و تلاش برای تکمیل آن ادامه دارد.

 زیویار همچنین به ابر پروژه راه‌آهن لرستان اشاره کرد و افزود: برای این طرح حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته و مسیر خرم‌آباد به دورود با استقرار ۱۴ کارگاه هم اکنون ۵۰ درصد پیشرفت کاری دارد.
 
 
 استاندار لرستان همچنین با ساخت سه بیمارستان نیایش خرم آباد، گهر دورود و رازی کوهدشت اشاره کرد و افزود: با تکمیل این بیمارستان‌ها هزار تخت به تخت‌های بیمارستانی استان اضافه خواهد شد.
 
زیویار در بخش شرکت‌های دانش بنیان نیز گفت: تا قبل از دولت سیزدهم در سال ۱۳۹۹، ۱۸ شرکت دانش بنیان در استان داشتیم، اما این تعداد امسال به ۳۵ شرکت رسیده است.
 
 استاندار لرستان درپایان گفت: ۸۱ واحد اقتصادی شامل ۲۳ واحد صنعتی، ۴۵ واحد کشاورزی، ۳ واحد گردشگری و ۱۰ واحد بزرگ اقتصادی راکد و غیرفعال مانند ماشین‌سازی لرستان، صنایع گهر دورود، آب معدنی مینو، ساخت لوله از الیاف، مجتمع فولاد خرم‌آباد در سال ۱۴۰۱ احیاء و فعال شده اند و تلاش برای احیای تولید و اشتغال در استان همچنان ادامه دارد .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)