• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۰۳۳۸۵
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۴
اجتماعی » حقوقی و قضایی

تعیین تکلیف خودرو‌های توقیفی در پارکینگ‌های استان آذربایجان شرقی

رئیس قوه قضائیه گفت: تحت هیچ شرایطی نباید حتی یک وسیله نقلیه هم به مدت طولانی و چندین ساله در توقیف به سر ببرد و ضروری است که هرچه سریع‌تر برای تعیین تکلیف این قبیل وسایل نقلیه اقدامات مقتضی صورت بگیرد.

تعیین تکلیف خودرو‌های توقیفی در پارکینگ‌های استان آذربایجان شرقیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای محسنی اژه‌ای در جلسه شورای قضایی استان آذربایجان شرقی در واکنش به گزارش عده‌ای از مسئولان عالی قضایی ناظر بر توقیف چندین ساله تعداد قابل توجهی خودرو و موتورسیکلت در پارکینگ‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر در شهر‌های مختلف آذربایجان شرقی، بر ضرورت تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر این وسایل نقلیه که بعضاً از ۱۰ تا ۱۹ سال در توقیف بسر می‌برند، تاکید کرد و گفت: تحت هیچ شرایطی نباید حتی یک وسیله نقلیه هم به مدت طولانی و چندین ساله در توقیف باشد و ضروری است که هرچه سریع‌تر برای تعیین تکلیف این قبیل وسایل نقلیه اقدامات مقتضی صورت بگیرد.

رئیس دستگاه قضایی در واکنش به گزارش «سراج» معاون سیاسی قوه قضائیه در خصوص روند اجرای حکم تخریب واحد‌های غیرمجاز یک ساختمان در شهر اسکو که پنج طبقه را بدون مجوز ساخته بود، گفت: چگونه می‌شود که هیچکدام از دستگاه‌های مسئول در هنگام وقوع تخلف‌های آشکار در حوزه ساخت و ساز، متوجه آن نمی‌شوند و جلوی آن را نمی‌گیرند؟ دستگاه‌های مسئول موظف و مکلف هستند پیش از ساخت مستحدثات، درباره برخورداری آن‌ها از مجوز‌های قانونی اطمینان حاصل کنند و به هیچ وجه اجازه ساخت بنا‌های غیرمجاز را ندهند که کار به تخریب و قلع و قمع بکشد.

بابایی، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک نیز در این جلسه از سنددار شدن رودخانه ارس در ۵۳ قطعه به مساحت ۴ هزار و ۴۰۰ هکتار خبر داد و گفت: مشکل ثبتی اسناد مالکیت دانشگاه‌های شهید مدنی، سهند، هنر اسلامی، معماری و شهرسازی آذربایجان شرقی در مجموع به مساحت هزار و ۹۹ هکتار حل شد.

محمدی رئیس سازمان زندان‌ها در سخنانی از آزادی ۱۲۰ زندانی واجد شرایط استان آذربایجان شرقی همزمان با حضور هیئت عالی قضایی در این استان خبر داد.

رفاهی، رئیس مرکز ارتباطات مردمی قوه قضائیه نیز در این جلسه گفت: در جریان دیدار‌های مردمی مسئولان عالی قضایی با مردم و مراجعان استان آذربایجان شرقی، مجموعاً ۲۴۱ مورد ملاقات انجام شد؛ ۲۰ مورد از این ملاقات‌ها در شهرستان‌های استان و ۲۲۱ مورد در تبریز صورت گرفت.

وی با اشاره به واصل شدن هزار و ۳۶۲ فقره درخواست مردمی در جریان سفر هیئت عالی قضایی به استان آذربایجان شرقی گفت: ۳۲۶ مورد از این درخواست‌ها در سطح شهرستان‌های استان و هزار و ۳۶ مورد نیز در شهر تبریز دریافت شد.

رفاهی افزود: همه درخواست‌های مردمی واصله در جریان سفر هیئت عالی قضایی به استان آذربایجان شرقی، با کمک رئیس کل دادگستری استان و رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه، ثبت و پیامک آن‌ها برای متقاضیان ارسال شد. انتظار می‌رود رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی کارگروهی ویژه را برای بررسی درخواست‌های مردمی ایجاد و حداکثر ظرف مدت دو ماه به آن‌ها رسیدگی کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهارت و تخصص، زیرساختی پایدار برای پیشرفت آینده جامعه است
تندروان: هنوز قدم‌های زیادی مانده است
کشف ۲۱۲ کیلوگرم مواد مخدر در چهار ماه نخست سال در ماکو
جبران ناترازی انرژی با احداث شهرک های انرژی خورشیدی
دستگیری عامل تشویش اذهان عمومی در ازنا
پایان عملیات نصب علمک گاز در روستا‌های نوآباد ودشتی از توابع شهرستان میرآباد
کمینه و بیشینه دمای سی‌ و یکم تیر در سمنان
اجرای عملیات بهسازی در ۳۲ روستای شهرستان نهاوند
خلاء قانونی برای خروج بانک‌ها از بنگاه داری وجود ندارد
کشف ماینرهای قاچاق از مرغداری در نقده
اردوغان: هرکس سکوت کند شریک جرم اسرائیل است
محسن فروزان به صنعت نفت آبادان پیوست
محکومیت مشاور املاک متخلف در ارومیه
در شرایط بحرانی آب احتمال ادامه تعطیلی‌ها وجود دارد
قوه قضاییه عهده دار مسئولیت اجرای عدالت در جمهوری اسلامی ایران
پایان هفته‌ای گرم در جنوب غرب خوزستان
هیچ تجاوزی به خاک افغانستان بی پاسخ نمی‌ماند.
ضبط ۲ هزار لیتر سوخت قاچاق
تیم ووشو جوانان ایران عازم چین شد
تعطیلی ادارات تبریز و اسکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)