• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۱۶۱۳۷
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۴
اجتماعی » تعاون و اشتغال

رونمایی از مجتمع شوق زندگی

مجتمع شوق زندگی با حضور وزیر دادگستری و رئیس سازمان بهزیستی در شیر خوارگاه آمنه افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ رئیس سازمان بهزیستی در مراسم آغاز بکار مجتمع مجتمع شوق زندگی گفت: این مجتمع همزمان با هفته کودک و با هدف حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان فاقد سرپرست موثر دایر شده است.
آقای قادری افزود: پیش از ایجاد "مجتمع شوق زندگی", پیگیری امور قضایی واجتماعی کودکان و نوجوانان فاقد سرپرست به صورت متمرکز انجام نمی‌شد اما، از این پس تمام امور مربوط به سرپرستی این کودکان و نوجوانان در این مجتمع انجام می‌شود. حدود ۲۰ سازمان در این مجتمع به صورت متمرکز حضور دارند و با ارائه خدمات به کودکان و نوجوانان می‌پردازند.
قادری گفت: این مجتمع بر اساس قانون حمایت از کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۹۹ از سوی رییس جمهور ابلاغ گردیده برای اولین بار در تهران، تشکیل شده است.

مجتمع‌های شوق زندگی باهدف سرعت بخشیدن به خدمات اداری و قضائی کودکان و نوجوانان 
صاحبکار معاون راهبردی قوه قضائیه در این مراسم اعلام کرد, مجتمع‌های شوق زندگی باهدف سرعت بخشیدن به خدمات اداری و قضائی کودکان و نوجوانان تحت سرپرستی سازمان بهزیستی ایجاد شده است.

وی افزود: در این مجتمع‌ها نماینده‌های همه سازمان‌های مرتبط، از جمله پزشکی قانونی حضور دارند تا امور این کودکان با سرعت بیشتری انجام شود.
معاون قوه قضائیه با اشاره به اینکه ایجاد این مجتمع‌ها براساس سند تحول قضایی انجام می‌شود گفت: در حال حاضر این مجتمع‌ها در شهر‌های مشهد، شیراز و همدان ایجاد شده است و مجتمع تهران نیز چهارمین مرکز ایجاد شده در کشور است.

مجتمع شوق زندگی نماد همکاری قوه قضاییه، دولت و مردم
امین حسین رحیمی وزیر دادگستری در مراسم افتتاح اولین مجتمع شوق زندگی استان تهران گفت: روشی که در این مجتمع به کار گرفته می‌شود، روشی نوین برای هماهنگی بین دستگاه‌های متولی در این زمینه وساماندهی وضعیت این کودکان است.

با اشاره به اهمیت سپردن کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست به خانواده‌ها گفت: برخی خانواد‌ها اقدام به سرپرستی دایم کودک دارای معلولیت و یا نیازمند درمان ندارند، اما مشتاقند سرپرستی موقت این کودکان را داشته باشند.
 تصریح کرد: روشی که در این مجتمع به کار گرفته می‌شود، روشی نوین برای هماهنگی بین دستگاه‌های متولی در این زمینه وساماندهی وضعیت این کودکان است.
وی افزود: تشکل‌های مردم نهاد نیز یک ضلع این همکاری هستند که امیدواریم بتوانیم بهترین بهره‌ها را از آن ببریم.
رحیمی با اشاره به پیگیری وزارت دادگستری برای افتتاح مجتمع شوق زندگی، یادآور شد: وزارت دادگستری از سال گذشته پیگیر این امر بود که این مجتمع‌ها را در سراسر کشور تشکیل دهند.
وی افزود: قانون این اجازه را به سازمان بهزیستی داده است که پس از دستور دادستان، کودکان فاقد سرپرست موثر در اختیار بهزیستی قرار گیرند و این سازمان می‌تواند کودکان را خودش نگه دارد، یا در اختیار مراکز شبه خانواده قرار دهد و یا موقتا به خانواده‌ها بسپارد.
وزیر دادگستری در ادامه با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی در روز‌های اخیر حدود ۷۰۰ کودک فلسطینی را در سرزمین‌های اشغالی به شهادت رسانده است افزود: این جنایت را محکوم می‌کنیم و از کنوانسیون بین المللی حقوق کودک انتظار داریم این جنایت را محکوم کند و هرکاری که برای توقف آن ممکن است، انجام دهد.
رییس کل دادگستری استان تهران نیز در این مراسم گفت: افتتاح اولین مجتمع شوق زندگی استان تهران گامی موثر برای رفع آسیب‌های اجتماعی کودکان فاقد سرپرست موثر است.
علی القاصی مهر افزود: کاری که امروز تحت عنوان مجتمع شوق زندگی در تهران اتفاق افتاد جلوه‌ای از تعاون و نوع دوستی و خداجویی و نگه داشت کرامت انسانی است که تا به امروز با این کیفیت در مراکز دولتی ما و در مجموعه سازمان بهزیستی وجود نداشته است.
وی گفت: افتتاح این مجموعه و هم افزایی همه دستگاه‌ها و نهاد‌های متولی با محوریت سازمان بهزیستی برای رفع آسیب اجتماعی کودکان رها شده از رویکرد‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
رییس کل دادگستری استان تهران، تصریح کرد: این کار بزرگی که امروز اتفاق افتاد به جز وظیفه انسانی و دینی، وظیفه‌ای است که قانونگذار بر عهده ما قرار داده است.
وی افزود: بر اساس قانون حمایت از اطفال و نوجوانان نهاد‌هایی مانند سازمان بهزیستی، نیروی انتظامی، سازمان زندان‌ها، وزارت کشور، وزارت بهداشت، آموزش و پرورش و صداوسیما وظایف مهمی در این زمینه دارند.
القاصی مهر گفت: این مجتمع نوید مهمی است برای اینکه افراد آسیب دیده و رها شده در حمایت کامل و همه جانبه قرار می‌گیرند.
وی افزود: یکی از ماموریت‌های اصلی این است که این فضا ضمن اینکه محیطی با محبت و بانشاط برای طفل و فرد آسیب دیده ایجاد کند، باید بتواند حلقه مفقوده را برای اینکه این فرد در کانون خانواده‌های متقاضی قرار گیرد، فراهم کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۷ دی ۱۴۰۴
ابلاغ دستورالعمل اعتبار بخشودگی جرایم در صورت انصراف از اعتراض در مراحل دادرسی
احضار سرمربی پیکان به کمیته انضباطی فدراسیون والیبال
آمادگی احزاب برای حضور در انتخابات شوراها
معیشت مردم دغدغه هر روز دولت است
دشمنان ما نه قابل اعتمادند و نه قابل پیش‌بینی
لزوم بهره گیری از سلاح برنده «دعا» در مقابل دشمن
احزاب بر تفکیک اعتراض از اغتشاش تأکید دارند
تعهد اشتغال در خراسان رضوی ۴۵ درصد تحقق یافت
تحقق ۹۳ درصد از درآمد‌های پیش‌ بینی‌شده مالیاتی در خراسان رضوی
کیفیت هوای چند شهر صنعتی در وضعیت قرمز و ناسالم
جلسه بازاریان و اصناف با رئیس قوه قضائیه
برگزاری اجلاسیه کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره جامعه المصطفی العالمیه
جلوگیری از تمرین ۳ بازیکن استقلال
دیدار با خانواده شهید قربان مشائی در مشهد
بحران نهاده‌ها تولید دام و طیور را تهدید می‌کند
تغییر قیمت کالاهای اساسی
هنرنمایی گروه آینه در ابرکوه
باران و برف هفته آینده میهمان فارسی هاست
پیگیری مشکلات خوزستان در بر خط مقدم ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
باد و برف در راه همدان
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جبران افزایش قیمت کالا‌های اساسی با کالابرگ
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
«چوپان ها»، «افسانه اوچی» و «ارزش خانواده»، آماده پخش از قاب تلویزیون
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)