• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۲۴۴۴۶
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۶
ورزشی

درخواست وزیر آموزش و پرورش از وزیر ورزش و جوانان

وزیر آموزش و پرورش با اشاره این که هدف این وزارت خانه کاهش فقر حرکتی است، از وزیر ورزش تجهیز مدارس به وسایل ورزشی را درخواست کرد.

درخواست وزیر آموزش و پرورش از وزیر ورزش و جوانانرضامراد صحرایی در حاشیه آیین آغاز مسابقات دانش‌آموزی سراسر کشورمصاحبه اختصاصی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری صدا و سیما اظهارداشت: مدارس تشنه حضور قهرمانان ورزشی در خود هستند و از ایجاد زورخانه‌های دانش آموزی خبر داد.
وی در پاسخ به سوالی درباره استخدام قهرمانان به عنوان معلمان ورزش در مدارس گفت: آنچه در آیین نامه‌ها و ضوابط پیش بینی شده، همواره مورد اسقبال ما بوده و هست. آمادگی داریم از این ظرفیت بیشترین استفاده را کنیم.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: پیش از آن خود آموزش و پرورش از طریق دو دانشگاه تربیت معلم و تربیت دبیر خود به دنبال جذب استعداد‌های برتر حوزه‌های مختلف از جمله تربیت بدنی در مدارس و آموزشگاه‌ها است. ما از این مسائل حتما استقبال می‌کنیم. آمادگی، ظرفیت و نیاز نیز داریم، اما باید موانع این کار‌ها در جا‌های دیگر برداشته شود که مدارس ما تشنه حضور این افراد در خود هستند.
صحرایی با بیان اینکه در آموزش و پرورش به دنبال تحقق این راهبرد هستیم که به مدرسه بازگردیم، توضیح داد: مسیر قوی شدن ایران در هر حوزه‌ای از مدرسه، با مدرسه و در مدرسه‌ها رقم می‌خورد. اگر قهرمان ملی می‌خواهیم باید در مدرسه آن را پیدا کنیم. در دو سالی که گذشت در دولت سیزدهم طرح شهید سلیمانی را اجرا کردیم که در این طرح قریب به ۲۰۰۰ فضای ورزشی درون مدرسه‌ای ساخته شد. تعداد زیادی زورخانه در حوزه دانش‌آموزی در حال شکل گیری است. رویداد پدر و پسری و مادر دختری را برای اولین بار در آموزش و پرورش برگزار کردیم.
وی افزود: فدراسیون دانش آموزی ما نخ تسبیح تمام فدراسیون‌های کشور است چراکه استعداد‌ها را پیدا کرده و به آن‌ها معرفی می‌کند. ما برای ایجاد رابطه بین فدراسیون دانش‌آموزی و سایر فدراسیون‌ها به منظور کشف استعداد‌ها و تبدیل کردن آن‌ها به قهرمانان آینده آمادگی کامل داریم. در حال حاضر نیز به مناسبت آغاز هفته تربیت بدنی طرح ۱۰۰ در ۱۰۰ را اجرا و برنامه ریزی آن را آغاز کردیم، یعنی ۱۰۰ رویداد و مسابقات ورزشی در ۱۰۰ روز مدرسه‌ای از ابتدای آبان تا انتهای اسفند اجرا شود. این‌ها زمینه‌ای برای استعداد یابی است.
 
وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سوالی درباره تجهیز نبودن مدارس برای انجام فعالیت‌های مدرسه‌ای و تدابیر آموزش و پرورش برای امکانات مدارس، توضیح داد: باید بر اساس استعداد بچه‌ها امکانات اولیه در مدارس داشته باشیم. این امر دغدغه همیشگی ما است. یکی از در دسترس‌ترین امکانات، زمین چمن مصنوعی است که البته درون زمین چمن می‌توان به طور طبیعی ورزش‌های دیگر را هم انجام داد، لاکن تجهیز مدارس با وسایل ورزشی مورد نیاز به ویژه وسایل لازم برای ورزش‌های توپی و راکتی از جمله خواسته‌های ما از وزارت ورزش است تا کمکمان کند چراکه وزارت ورزش دست برتری در این زمینه دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چشم بینا در صحنه
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
گمرک زنجان؛ پل ارتباطی ۶۷ واحد تولیدی با بازار‌های خارجی
برگزاری همایش ملی حسابداری هوشمند در بناب
قهرمانی پندار ترکزاد از کیش در مسابقات اسکواش ایران جونیور
برگزاری آیین پایانی جشنواره موسیقی دستگاهی ایرانی در تبریز
تساوی استقلال و فولاد در دربی خوزستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه؛ گسترش شعله‌ها در منطقه حفاظت‌شده شمس‌کلایه
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت ذرت علوفه‌ای در شهرستان ابهر
تساوی ملوان مقابل ذوب آهن در هیجان انگیز‌ترین بازی هفته
واژگونی خودروی سواری در بزرگراه کرج قزوین
نمایش قدرت بانوان کاراته ایران در مسکو؛ چهار فینال در روز نخست
بازدید امام جمعه نورآباد از روند ساخت مسجدحضرت زهرا(س)
ایران به دیدار رده‌بندی رفت
صعود نماینده تنیس ایران به فینال دونفره تورجهانی ایتالیا
ماندگاری هوای خنک در سمنان
آتش سوزی در باغ تفریحی چشمه بلقیس چرام
راه‌اندازی پایانه صادرات حبوبات و خشکبار آذرشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
واکنش چین به فرمان از سرگیری آزمایش‌های اتمی آمریکا
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت
عارف: نگاه دولت چهاردهم اصلاح نظام آموزشی کشور است
تجدید خاطرات گذشته در تالار وحدت
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)