• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۳۵۷۸۰
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۱
بین الملل » غرب آسیا

تظاهرات مردمی در اعتراض به تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه

هزاران نفر در شهرهای مختلف جهان در اعتراض به تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه تظاهرات برگزار کردند.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ هزاران نفر در شهر‌های مختلف جهان در اعتراض به تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه تظاهرات برگزار کردند.

 

تظاهرات ضد صهیونیستی در شهر‌های لندن، استکهلم و اولم آلمان
شبکه تلویزیونی المیادین تصاویری از تظاهرات ضد صهیونیستی و حمایت از فلسطین و غزه در شهر‌های استکهلم سوئد، اولم آلمان (Ulm) و لندن پایتخت انگلیس پخش کرد.
تظاهرات کنندگان مقابل شُعَب بانک پارکلیز در انگلیس تجمع کردند و قطع روابط آن را با شرکت‌های حامی اسرائیل خواستار شدند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

تظاهرات حمایت از غزه و مقاومت در بحرین
یوسف الجمری فعال رسانه‌ای بحرینی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس تصاویری از تظاهرات حمایت از غزه و مقاومت در بحرین منتشر کرد و نوشت: مردم بحرین برای اعلام مخالفت با حضور ناوگان پنجم آمریکا در کشورشان و نیز در اعتراض به حضور سفارت اسرائیل در منامه تظاهرات برگزار کردند. شرکت کنندگان در این تظاهرات در حالی که پرچم فلسطین در دست دارند، شعار می‌دهند: «ای قسام، صهیونیست‌ها را بزن، تل آویو را با خاک یکسان کن»

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی





تظاهرات حمایت از غزه در کره جنوبی
شبکه الجزیره مباشر با انتشار تصاویر زنده گزارش داد شهروندان کره جنوبی با برگزاری تظاهرات در مقابل سفارت اسرائیل در سئول پایتخت این کشور، ضمن اعلام همبستگی با مردم فلسطین در غزه، خواستار برقراری آتش بس شدند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی





تظاهرات مردم کنیا در حمایت از فلسطین و خشونت پلیس
شبکه تلویزیونی راشا تودی گزارش داد: پلیس کنیا تظاهرات حامیان فلسطین را در نایروبی با خشونت سرکوب کرد.
پلیس کنیا به سوی گروهی از فعالان حقوق بشر در تظاهرات در حمایت از فلسطین پیش از اعلام تصمیم دادگاه لاهه گاز اشک آور پرتاب کرد. ده‌ها معترض و سه فعال در این تجمع در نایروبی پایتخت کنیا دستگیر شدند. بر اساس گزارش ها، سازمان دهندگان تظاهرات مجوز رسمی برای برگزاری یک تجمع مسالمت آمیز داشتند. پس از نزدیک شدن گروه به سفارت آلمان، نیرو‌های امنیتی وارد عمل شدند. این اعتراض در حالی صورت می‌گیرد که وزیر امور خارجه آلمان در یک سفر چهار روزه به آفریقا سفر کرده است. این دستگیری‌ها با محکومیت فوری گروه‌های حقوق بشر، به ویژه عفو بین الملل مواجه شد. مدیر کارزار عفو کنیا می‌گوید هرکس از اسرائیل حمایت کند از نسل کشی حمایت می‌کند.
نوامی باراسا مدیر کارزار عفو کنیا: این یک حکومت نسل کش است و هر کسی که از آنها حمایت کند به همان اندازه نسل کش است؛ بنابراین ما اینجا هستیم تا دولت آلمان را یک دولت نسل کش اعلام کنیم و ما می‌خواستیم یک راهپیمایی مسالمت آمیز برگزار کنیم تا فقط به آنها بگوییم که ما از آنها بهتر از آنچه آنها هستند انتظار داریم و پلیس کنیا، همانند عوامل امپریالیسم در زمانیکه ما آنجا بودیم، از گاز اشک آور استفاده کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی







تظاهرات مردم اردن و درخواست پایان محاصره غزه
امان، پایتخت اردن شاهد راپیمایی حمایت از غزه و کمک به مقاومت آن بود. تظاهرکنندگان، لغو محاصره و گشودن گذرگاه رفح و ارائه کمک‌های پزشکی و امدادرسانی به نوار غزه را خواستار شدند.
لنا شاهین خبرنگار المیادین: «محاصره غزه، محاصره‌ای آمریکایی با دست‌های عربی است» این شعاری است که معترضان برای درخواست لغو محاصره غزه و کمک کردن به آن با ارائه کمک‌های پزشکی و گشودن گذرگاه رفح و قطع هر گونه رابطه با اسرائیل سر دادند.
مراد العضایله، دبیرکل حزب جبهه عمل اسلامی اردن: ما امروز در این جا از مقامات مصر می‌خواهیم گذرگاه رفح را بازگشایی کنند. ارتش مصر که یک ارتش تاریخی است باید گذرگاه رفح را بازگشایی کند تا غذا و دارو وارد نوار غزه شود. از رهبران اردن می‌خواهیم برای لغو محاصره و پایان دادن به گرسنگی مردم فلسطین با ایجاد پل زمینی و مستقیم به نوار غزه اقدام کنند.
سعید دیاب، دبیرکل حزب «الوحده الشعبیه» اردن: ادامه بستن گذرگاه به معنای مشارکت در محاصره است. پیام دیگر برای دولت اردن است. از دولت می‌خواهیم همه معاهده‌ها با دشمن صهیونیست را متوقف کند و همچنین به صادرات کالا‌ها و محصولات به دشمن پایان دهد.
شرکت کنندگان در تظاهرات گفتند محاصره غزه طولانی شده و ادامه یافته است و زندگی مردم غزه بیشتر به مرگ نزدیک است تا زندگی. آن‌ها بار دیگر مخالفت خود را با سکوت در برابر کمک نکردن به غزه اعلام کردند.
خواسته دیگر شرکت کنندگان در تظاهرات پیوستن به آفریقای جنوبی در دیوان بین المللی دادگستری، بود. آن‌ها تاکید کردند هر چقدر هم زمان بگذرد، جنایت‌های اسرائیل نادیده گرفته نخواهد شد. شرکت کنندگان در تظاهرات گفتند محاصره، مجازات جمعی قدیمی و جدیدی است که باید فورا متوقف شود. تظاهرکنندگان تاکید کردند پایان ندادن به محاصره، به تنهایی جنایتی است که باید مورد بازخواست قرار بگیرد و عامل آن مجازات شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

تظاهرات در رم در اعتراض رفتار دولت ایتالیا در قبال نسل کشی غزه
به گزارش پرس تی وی، در اعتراض به اقدام دولت ایتالیا در سانسور فعالیت‌های مرتبط با محکوم کردن نسل کشی فلسطینیان غزه توسط اسرائیل، تظاهراتی مقابل ساختمان وزارت خارجه ایتالیا برگزار شد.
تظاهراتی با نام «بیایید سانسور وزارت خارجه را متوقف کنیم» جمعه در پایتخت ایتالیا برگزار شد. این راهپیمایی به دعوت سازمان جوانان کمونیست متشکل از مددکاران اجتماعی خود سازمان یافته در مقابل ساختمان وزارت خارجه برگزار شد. تظاهرکنندگان دولت ایتالیا را به سانسور هنگام رویارویی با ابتکار‌های مرتبط با مبارزه فلسطینی‌ها یا تبلیغ شخصیت‌های ایتالیایی که آشکارا در غزه از آن‌ها حمایت می‌کنند، متهم کردند.
در حالی که بررسی‌ها نشان می‌دهد شمار روزافزون مردم ایتالیا از مردم فلسطین حمایت می‌کنند و صد‌ها راهپیمایی در همبستگی با غزه در ده‌ها شهر ایتالیا برگزار شده است دولت ایتالیا به حمایت بی قید و شرط از کابینه راست افراطی بنیامین نتانیاهو ادامه می‌دهد و جورجا ملونی، نخست وزیر ایتالیا، بسیار مبهم از راه حل دو کشوری حمایت می‌کند.
در طول این راهپیمایی پلیس ایتالیا از نشان دادن پرچم آلوده به خون اسرائیل توسط فعالان مدنی جلوگیری کرد. این اقدام خشم تظاهرکنندگان را برانگیخت.
پس از بیش از ۱۱۰ روز بمباران مرگبار غزه، حزب چپ ایتالیا در پارلمان در نهایت گفت نتانیاهو باید به خاطر جنایت‌های جنگی علیه فلسطینیان محاکمه شود؛ و دولت ایتالیا باید از حمایت تل آویو دست بردارد. دولت ایتالیا و حمایت سوال برانگیز آن از اسرائیل و جنگ نسل کشی آن در غزه فراتر از تصور است. در واقع تمامی راهپیمایی‌های ایتالیا در حمایت از فلسطین که برای شنبه ۲۷ ژانویه برنامه ریزی شده بود توسط وزارت کشور ایتالیا به بهانه «همزمانی آن‌ها با روز یادبود هولوکاست» ممنوع شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
 
 

تظاهرات در همبستگی با فلسطین و یمن در نیویورک

یونیوز با انتشار تصاویری گزارش داد شهروندان آمریکایی در نیویورک در همبستگی با مردم فلسطین و یمن به خیابان آمدند. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضبط داور‌های غیرمجاز از مغازه گیاهان دارویی در ارومیه
ثبت‌نام جشنواره امتنان از کارگران و واحدهای نمونه چهارمحال و بختیاری
باد و باران در راه لرستان
ابلاغ دستورالعمل اجرایی ماده (۱۱) قانون احکام دائمی به دستگاه‌های اجرایی
برگزاری جشن تکلیف در شهرستان زهک
دستگیری سارقان قطعات خودرو
کاهش سلطه ترامپ بر حزب جمهوری‌خواه
بانوان فرهنگی علاوه بر انتقال دانش، انسان پروری می‌کنند
تقدیر نماینده ولی فقیه در گلستان از مدیرکل و معاونان صداوسیمای گلستان
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
بررسی مصوبات شورای فرهنگی عمومی استان سمنان
عملیات موفق امداد هوایی در زنجان برای نجات بیمار سکته مغزی
اجرای طرح‌های عمرانی در ۵۵ روستای بخش تخت سلیمان تکاب با حفظ بافت تاریخی
آغاز المپیاد ورزشی در زاهدان
افتتاح سالن ورزشی ریحانه النبی گلشهر
نماینده اروپا: اسرائیل دوام نخواهد آورد
نشست بانوان مدیر استان مرکزی با استاندار
مسابقه عکاسی «هایکو کتاب» در ارومیه برگزار می‌شود
برگزاری مراسم پایانی رویداد ایتاپ هوش مصنوعی در سلامت در اهواز
تشییع پیکر مادر شهیدان محمدی در اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
پرواز ناموفق تهران به بغداد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در دوره سرد سال
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۱ نظر)