• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۶۲۳۹۲
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۹
اقتصادی » صنعت

تاکید دولت بر تامین اتوبوس برقی با اولویت تولید داخل

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: مجموعه وزارت کشور از طرف دولت برای حمایت از تولید اتوبوس برقی پای کار آمده و خرید متمرکزی از انواع محصولات داخلی را انجام داده است.

آقای محسن منصوری معاون اجرائی رئیس جمهور در حاشیه بازدید از شرکت ایران خودرو دیزل در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صداوسیما با اشاره به کیفیت قابل قبول اتوبوس برقی تولید داخل گفت: برخی شهرداری‌ها به علت هزینه و قیمت تمام شده، محصول خارجی را ترجیح دادند که با برگزاری جلسه فنی، تولید داخل را در اولویت قرار خواهیم داد.
 
وی با بیان اینکه از سیاست‌های اولویت دار دولت سیزدهم، توجه ویژه به حوزه صنعت و تولید داخل است گفت: در مدتی که از عمر دولت سیزدهم می‌گذرد بسیاری از صنایع به رشد و شکوفایی دست یافته اند. یکی از کارخانه ها، مجموعه‌ها و حوزه‌های بزرگ تولیدی که جزو صنایع بزرگ کشور محسوب می‌شود و در چند سال اخیر توانسته به رشد و شکوفایی از نظر شاخص‌های کمی و کیفی دست یابد مجموعه ایران خودرو دیزل است به طوری که تولید آن از ۲ هزار دستگاه در عرض سه سال به ۱۸ هزار دستگاه رسیده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
منصوری ادامه داد: سال گذشته حدود ۳ هزار نفر در این مجموعه جذب جدید شده اند؛ دولت و مجموعه مدیریتی به صورت جهادی پای کار بوده اند و حتی فکر می‌کنیم که ظرفیت تولید با توجه به زیرساخت‌ها می‌تواند دو برابر شود.
 
معاون اجرائی رئیس جمهور گفت: از اتفاقات بسیار مهمی که در شرکت ایران خودرو دیزل افتاده، تولید خودرو‌های برقی مانند اتوبوس برقی است که مطالبه مردمی بوده، زیرا آلودگی هوا در بسیاری از کلانشهر‌ها وجود دارد به خصوص در استان و شهر تهران؛ از چند ماه گذشته تولید اتوبوس برقی در این مجموعه شروع شده محصولی فنی با کیفیت بسیار مناسب که همه آزمون‌های استاندارد را گذرانده و به بعضی از شهرداری‌ها هم تحویل شده و بازخورد مناسبی هم داشته است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
منصوری ادامه داد: مجموعه وزارت کشور هم برای حمایت از تولید به میدان آمده و قرارداد جامعی را با ایران خودرو دیزل برای خرید اتوبوس، کمپرسی، کامیون، ون و سایر محصولات منعقد کرده است؛ برخی از شهرداری‌ها به صورت مستقیم از این شرکت، اتوبوس خریداری کرده اند و برخی نیز به دلایلی هنوز مراجعه نکرده اند و ما پیگیر این موضوع هستیم.
 
معاون اجرائی رئیس جمهور گفت: علت مراجعه نکردن برخی از شهرداری‌ها ممکن است به این دلیل باشد که در بررسی‌های بعمل آمده واردات خودرو‌های خارجی را از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه بدانند که بررسی این امر مستلزم برگزاری یک جلسه کارشناسی فنی به میزبانی معاونت اجرائی رئیس جمهور با حضور شهرداری‌ها و تولیدکنندگان داخل است.
 
وی افزود: معتقدیم باید میزان تولید افزایش پیدا کند و در حال حاضر ایران خودرو دیزل برای بسیاری از شهرداری‌ها در حال تولید است و به سه کلانشهر هم اتوبوس‌ها تحویل داده شده، منتهی اعتقاد داریم تولید باید افزایش پیدا کند.
 
منصوری ادامه داد: به دلیل نیاز چند ده هزار دستگاهی به اتوبوس و انواع خودرو‌ها در سراسر کشور، در مرحله نخست ممکن است تعدادی از نیاز کشور از طریق واردات تامین شود تا شرایط متعادل شود، اما در گام اول باید همه ظرفیت تولید داخل را فعال کنیم و آن چه را که نتوانستیم از طریق واردات تامین کنیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
معاون اجرائی رئیس جمهور گفت: به عنوان سیاست کلی معتقدیم آنچه که در کشور توان تولید آن از نظر کمی و کیفی وجود دارد باید تولید داخل و خرید از خودروسازان داخلی در اولویت باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی دوم دی به افق آبادان و خرمشهر
۶ هزار و ۳۵۵ کیلومتر باند برف روبی توسط خادمان راه خراسان شمالی
رونمایی از نماهنگ رسمی فیلم «احمد»
کشف و ضبط ۱۴ کیسه آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان فردوس
پلیمر‌های نسل جدید با فناوری نانو در بازار ایران
واگذاری اختیارات تکمیل سالن شهید سلیمانی ماهفروجک به استاندار مازندران
بستر رودخانه فصلی در گچساران آزاد شد
تداوم هوای ناسالم در شهر‌های صنعتی
آغاز طرح ترافیکی زمستانه در گردنه‌های برف گیر
ساخت فیلم سینمایی شهید طیب در کهگیلویه و بویراحمد و ترکیه
تیزر ششمین سالگرد شهادت سپهبدشهید حاج قاسم سلیمانی
۳ انتصاب جدید در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
توجه ملی به استعدادهای ورزشی مازندران ضروری است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و مهدیشهر
۸ میلیارد تومان هزینه گازگرفتگی سگ‌های ولگرد در کهگیلویه و بویر احمد
صدور سند برای ۹۰ درصد موقوفات شهرستان ماهنشان
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
رامسر میزبان اردوی آمادگی تیم ملی جودی نونهالان کشور
افزایش روند سرمای هوا در کهگیلویه و بویراحمد
نگرانی کادر فنی کاله پس از مصدومیت دو بازیکن کلیدی مقابل گلنور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)