پخش زنده
امروز: -
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان از ثبت یک میلیون و ۱۷۵ هزار بازدید از مناطق گردشگری استان از ۲۴ تا ۲۹ اسفند پارسال خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، جمال عامرینسب با اشاره به اینکه میزان حضور گردشگران نوروزی در استان نسبت به مدت مشابه پارسال و با توجه به هشدار ستاد بحران در خصوص بارش باران کمتر بوده است، گفت: بر اساس اطلاعات دریافت شده از تاریخ ۲۴ تا ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۲ میزان پذیرش مسافر نوروزی در اقامتگاههای رسمی استان ۳۲ هزار و ۹۰۶ نفر بوده است.
وی افزود: همچنین در همین مدت ۴۹ هزار و ۳۱۲ نفر مسافر در اقامتگاههای غیررسمی و ۸ هزار و ۵۷ در اقامتگاههای اضطراری استان اسکان یافتند.
عامری نسب با بیان اینکه در کشور ۱۱ کمیته ستاد تسهیلات سفر وجود دارد، اضافه کرد: متناسب با ظرفیتها و مسافرپذیر بودن استان ۱۴ کمیته تسهیلات سفر تشکیل شده است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان با اشاره به ۳ کمیته جدید تشکیل شده در این رابطه، ادامه داد: یکی از این کمیتهها گردشگری و سواحل است که رئیس آن اداره کل بنادر و دریانوردی و دبیر اداره میراث فرهنگی ماهشهر تعیین شد.
وی میگوید: کمیته دیگر گردشگری سدها و رودخانهها است که رئیس کمیته را سازمان آب و برق استان و دبیری را مدیر مهندسی و گردشگری همین دستگاه به عهده دارد.
عامری نسب همچنین از تشکیل کمیته راهیان نور با توجه به وجود مناطق مختلف عملیاتی در استان خبر داد و گفت: رئیس کمیته سپاه حضرت ولیعصر (عج) و دبیر آن بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای اسلامی است.
وی با بیان اینکه در ۲ سال اخیر در حوزه گردشگری آبی استان به خوبی کار شده است، افزود: به همین دلیل هدف بسیاری از گردشگران برای سفر به استان استفاده از این ظرفیت است.
عامری نسب ادامه داد: ظرفیت گردشگری دریایی استان از سواحل هندیجان تا خرمشهر است که در گذشته مغفول مانده بود، اما در ۲ سال اخیر با اسکلهسازی و ایجاد زیرساخت به فرصت گردشگری استان تبدیل شد.
گردشگری آبی خوزستان بدون تلفات جانی
وی گفت: به دلیل تشکیل کمیته گردشگری آبی در استان در ۲ سال اخیر و پای کار آمدن دستگاههای مربوط و فراهم کردن تمهیدات لازم به ویژه در حوزه امدادی در ایام نوروز سال گذشته هیچ تلفات جانی در این بخش نبوده است.
سدها، یکی از ظرفیت گردشگری خوزستان
جمال عامری نسب سدهای استان را از دیگر ظرفیتهای گردشگری آبی عنوان کرد و گفت: اطلاعرسانی گسترده و اقدامات پیشگیرانه در استان باعث شده تا خسارت جانی و مالی در حوزه گردشگری آبی استان به حداقل برسد.
وی افزود: امسال برای نخستین بار همایشی برای دهیاران استان به منظور آشنایی آنها با گردشگری روستایی و استفاده از این ظرفیت برگزار شد.
عامری نسب ادامه داد: این اتفاق باعث شد تا دهیاران با همکاری مردم فضای گردشگری روستاها را برای استقبال مسافران نوروزی فراهم کنند.
وی با بیان اینکه خوزستان به شبهای زیبا معروف است، اضافه کرد: با همکاری شهرداریها مقرر شد تا از این فرصت برای برگزاری مراسم و آیینهای نوروزی شبانه در استان استفاده شود.
به گفته عامری نسب، بعد از افطاری در روستاها و نوروزگاهها مراسمات نوروزی شبانه برگزاری میشود.
افزایش ۱۲ درصدی ظرفیت اقامتگاههای رسمی خوزستان
وی با بیان اینکه ظرفیت اسکان مسافر در خوزستان ۱۷۰ هزار و ۳۳۸ نفر است، میگوید: این میزان ظرفیت اسکان در اقامتگاههای رسمی، غیررسمی و اضطراری دیده شده است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان گفت: اقامتگاههای رسمی استان همچون هتلها قابلیت پذیرش ۱۵ هزار و ۳۰۰ نفر را دارند و تعداد این اقامتگاهها در استان رشد ۱۲ درصدی یافته است.
عامری ادامه داد: ظرفیت پذیرش اقامتگاههای غیررسمی استان مثل مدارس، مهمانسراهای ادارات و یا کمپهای آموزش و پرورش نیز ۷۱ هزار نفر است.
وی گفت: اقامتگاههای اضطراری مثل سالنهای ورزشی و یا سولههای ستاد بحران ۸۳ هزار و ۶۰۰ نفر را میتوانند در خود جا دهند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان با اشاره به اینکه بخشی از ظرفیت اسکان استان گردآوری شده است اظهار کرد: ظرفیت استان در اقامتگاههای رسمی بسیار بیشتر است و ظرفیت خوبی در اقامتگاههای اضطرای و غیر رسمی وجود دارد.