• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۸۹۹۶۸
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۶
سیاسی » مجلس

قالیباف: رفع گرانی باید مهم‌ترین دغدغه‌های مجلس و دولت باشد

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به گرانی برخی کالا‌ها گفت: این موضوع باید از مهم‌ترین دغدغه‌های مجلس دوازدهم باشد که با همکاری دولت مورد توجه قرار گیرد.

قالیباف: رفع گرانی باید مهم‌ترین دغدغه‌های مجلس و دولت باشد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و بعد از ارائه گزارش وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درخصوص نحوه عملکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیرامون پیشرفت و راه‌اندازی سامانه رفاه ایرانیان و سامانه بهره‌مندی ایرانیان اظهار کرد: این موارد در بودجه سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ آمده بود که در بودجه سال ۱۴۰۳ دنبال شد تا شاهد ساماندهی و کارآمدسازی سیاست‌های مرتبط با محرومیت‌زدایی و رفع تبعیض در توزیع هدفمند و عادلانه منابع دولت تحت عنوان ایجاد پایگاه اطلاعات بهره‌مندی ایرانیان باشیم.
وی ادامه داد: علی‌رغم زحمات انجام شده این کار به کندی پیش می‌رود و اشکالات جدی وجود دارد که دستگاه‌های سیاست‌گذار چنین مسئولیتی را به عهده دارند منتها هنوز شاخصه مشخصی برای توجه به مناطق محروم و گروه‌ها دیده نمی‌شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم ورود کمیسیون اجتماعی به این موضوع گفت: وحدت‌رویه‌ای بین دستگاه‌ها در موضوع محرومیت‌زدایی وجود ندارد که تا زمان برخط نشدن سامانه‌ها و نبود ارتباطات دو سویه و دقیق و تجزیه و تحلیل از اطلاعات با اشکالات اساسی مواجه خواهیم بود.
وی همچنین با اشاره به عملکرد پایگاه رفاه ایرانیان گفت: این موضوع در برنامه ششم توسعه و برنامه هفتم توسعه آمده است هدف از ایجاد پایگاه رفاه ایرانیان ارتقاء عدالت اجتماعی و کاهش نابرابری و شناسایی دقیق گروه‌های هدف است منتها در این موضوع هم اشکال داریم که شاهد مراجعات متعدد مردم هستیم.
وی توضیح داد: اشکالاتی درباره ثبت اطلاعات افراد و حذف و اضافه کردن آنها وجود دارد و عملا سازوکار مناسبی در حوزه راستی‌آزمایی نیست که مشکلاتی را به وجود آورده است. در این بین علی‌رغم تصویب قانون داده‌ها همکاری بین دستگاه‌ها اجرا نمی‌شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر داده‌ها بین دستگاه‌ها تبادل نشود و ارتباطات دوسویه وجود نداشته باشد همه زحمات و پول‌ها به گروه‌های هدف نمی‌رسد به طوری که افرادی که از کشور هم مهاجرت کرده‌اند اطلاعات آنها هم اصلاح نشده است.
قالیباف همچنین با بیان این‌که یارانه کلان ارزی در ابتدای زنجیره به نهاده‌ها داده می‌شود، گفت: این رقم بیش از ۱۵ میلیارد دلار و در واقع حدود ۱۷ میلیارد دلار است. در کنار آن به همین گروه‌ها در انتهای زنجیره هم ریال داده می‌شود که جمع این دو عدد رقم بسیار بزرگی است.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در همین شرایط شاهد گرانی و نابسامانی هستیم که این موضوع باید از مهم‌ترین دغدغه‌های مجلس دوازدهم باشد که با همکاری دولت مورد توجه قرار گیرد، چون عملا ریال به انتهای زنجیره و دلار به ابتدای زنجیره می‌دهیم که علی‌رغم دادن این رقم‌های بزرگ باز هم نارضایتی وجود دارد. همه حاکی از این است که پایگاه‌های داده دو طرفه، دقیق و بروز نیست و امکانات هدر می‌رود؛ لازم است کمیسیون‌های مربوطه به این موارد توجه کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تعیین تکلیف ۳۹ هزار خودرو و موتورسیکلت از ابتدای سال در استان گلستان
سد خرمرود تویسرکان در آستانه آبگیری
هوای ناسالم مشهد در بیست و سومین روز آذر
پرونده قاچاقچی ابزار آلات در بهبهان روز میز تعزیرات حکومتی
بن گویر خواهان اعدام اسرای فلسطینی شد
مقاوم‌سازی ۹۳ هزار واحد مسکونی روستایی در آذربایجان‌غربی
 تجلیل از فعالان حوزه نماز در اجلاس استانی در قزوین 
معاون استاندار تهران: افت فشار آب در پایتخت ادامه دارد
برگزاری مسابقه رالی شهری خانواده در کارون
تأکید بر نقش فناوری‌های نوین در بهینه‌سازی مصرف انرژی صنعت لوازم خانگی
آتش‌سوزی منزل مسکونی در شهباز
ایمن‌سازی محور‌های آذربایجان‌غربی با رفع ۲۷ نقطه پرحادثه
آبگیری سازه‌های آبخیزداری پارسیان
آب، نبض زندگی
کرمان آماده میزبانی از زائران سالگرد شهید سلیمانی
کاهش مصرف آب با آبیاری زیرسطحی
دستگیری شکارچی متخلف در منطقه حفاظت‌شده شاسکوه زیرکوه
مالیات بر خانه‌های خالی لَنگِ کدام دستگاه هاست؟
اهدای ۱۰۰۰ قلم لوازم ضروری بین مددجویان کمیته امداد خراسان‌جنوبی
فراخوان سومین جشنواره ملی «نقالی و روایتگری سیلک»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)