پخش زنده
امروز: -
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت کیش گفت: دوره آموزشی ویژه کارکنان مرکز بهداشت کیش گرامیداشت روز جهانی غذا، برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، عاطفه سلطانی نژاد گفت: این دوره آموزشی با هدف ارتقاء آگاهی همکاران در خصوص اهمیت تغذیه سالم و امنیت غذایی با محور شعار روز جهانی غذا برگزار شد.
او با تاکید بر استفاده از مصرف نان کامل و نقش آن در حفظ سلامت افراد، گفت: توجه به تغذیه سالم، راهکارهای عملی برای تحقق تغذیه سالم، دلایل علمی و مزایای مصرف نان کامل، تأمین فیبر مورد نیاز بدن و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن از سرفصل های آموزشی ارائه شده به کارکنان مرکز بهداشت کیش بود.
سلطانی نژاد خاطرنشان کرد: ترویج مصرف نان کامل به عنوان یک انتخاب سالم و مشارکت فعال در تحقق اهداف روز جهانی غذا از اهداف دوره آموزشی بود.