پخش زنده
امروز: -
بخشدار مرکزی دزفول با اشاره به ظرفیتهای این بخش خواستار توجه ویژه و انعکاس بیشتر آنها در رسانهها شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، ابوذر بیدلی عصر سه شنبه در نشست تعاملی مسوولان بخش مرکزی و ائمه جمعه شهرهای میانرود و امام با رسانههای فعال در این بخش افزود: بخش مرکزی دزفول ظرفیتهای فراوانی در حوزههای اقتصادی و گردشگری دارد که انتظار میرود رسانهها این ظرفیتها را پوشش بهتری دهند.
وی ادامه داد: مردم این بخش انتظارات و انتقادهایی از سطح خدمات دارند که میتوانند سوژههای خوبی برای تهیه گزارشهای رسانهها باشند.
انتقاد دلسوزانه باشد/هیچ مسوولی نباید بیجا نقد یا مدح شود
امام جمعه شهر امام دزفول نیز در این نشست تعاملی با اشاره به رسالت سنگین خبرنگاری گفت: خبرنگار اگر ضابطه مند عمل کند میتواند بازوی توانمندی برای مسوولان باشد.
حجت الاسلام احمد فیض الاسلام افزود: پیش از انتشار خبر باید به سود آن برای جامعه توجه کرد چراکه انتشار برخی اخبار نه تنها خیری برای مردم ندارند بلکه باعث ابجاد زحمت برای آنها میشوند.
وی با بیان اینکه ائمه جمعه نیز مامور هستند که هر خبر و مطلبی را پیش از تحقیق در خطبهها مطرح نکنند، ادامه داد: رسانهها باید از انتشار اخباری که باعث ایجاد اختلاف در بین اقوام و مسوولان میشود، خودداری کنند.
امام جمعه شهر امام با تاکید بر اینکه انتقاد باید دلسوزانه و با رعایت انصاف باشد، اظهارکرد: هیچ کس نباید بیجا مدح یا نقد شود.
انتشار اخبار صرفا منفی باعث ناامیدی، بدبینی و آسیب جامعه میشود
امام جمعه شهر میانرود دزفول نیز انتشار اخبار با رعایت اصل صداقت را ضروری دانست و گفت: متاسفانه گاه رسانهها صرفا به جذب مخاطب فکر میکنند و فقط نیمه خالی لیوان را میبینند.
حجت الاسلام سید احمد علوی با تاکید بر لزوم خودداری رسانهها از تزریق نا امیدی در جامعه افزود: انتشار صرفا اخبار منفی منجر به ناامیدی و بدبینی و درنهایت آسیب جامعه میشود.
وی از رسانهها خواست کارهای انجام شده و انجام نشده را در کنار هم ببینند و افزود: نوجوانان و جوانان قبل از انقلاب را ندیده و صرفا برخی روایتهای نادرست را شنیدهاند که باید حقیقت را برای آنها تبیین کرد.
امام جمعه شهر میانرود دزفول گفت: دولت شاهنشاهی برای گرفتن زمین اهالی منطقه، گندم آنها را خریداری نمیکرد که لازم است این مسائل به نسل جوان گفته شود.
وی خواستار تولید محتوا علاوه بر انتقال محتوا از سوی رسانهها شد و افزود: انتظار میرود رسانهها همچون ائمه جمعه مسائل و مشکلات را از مسوولان پیگیری کنند.
حجت الاسلام علوی همچنین خواستار توجه رادیو دزفول به کل شهرستان شد و گفت: انتظار میرود رادیو دزفول برنامههایی به لهجهها و گویشهای مختلف شهرستان تولید و پخش کند.
مسوولان برای رفع مشکل سپرده گذاران گلباران چاره اندیشی کنند
رییس شورای اسلامی شهرستان دزفول نیز در این نشست با قدردانی از تلاشهای اصحاب رسانه گفت: ضمن اینکه انتظار میرود رسانهها توجه ویژهای به ظرفیتها و مسائل شهرستان داشته باشند، مسوولان نیز باید رفع دغدغههای اصحاب رسانه را مدنظر قرار دهند.
نورعلی خیری مطالبه سپرده گذاران گلباران دزفول را یادآور شد و افزود: مشکلات این سپرده گذاران بارها از طریق رسانهها عنوان شده و انتظار میرود مسوولان برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.
تکمیل پل گاومیش آباد دزفول از مطالبات اهالی منطقه است
مدیرعامل شرکت تعاونی دهیاران بخش مرکزی دزفول نیز در این نشست با قدردانی از زحمات خبرنگاران گفت: گزارش انتقادی رسانه ناشی از ضعف عملکردی یا اشتباه برخی مسوولان است برای نمونه در قضیه کشمکش شهرداری و اداره برق دزفول اگر اشتباه مسوولان نبود هرگز این واقعه رخ نمیداد و به رسانهها کشیده نمیشد.
محمد رحیمی تکمیل پل گاومیش آباد به عنوان مطالبهای ۴۰ ساله را ضروری دانست و افزود: خوشبختانه ساخت این پل با ورود فرماندار دزفول آغاز شد و اکنون حدود ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و به زودی بهره برداری میشود.
توجه به مسائل زیست محیطی و فرهنگی بخش شهیون ضروری است
یکی از اعضای شورای شهر شهیون دزفول نیز در این نشست ضمن قدردانی از اصحاب رسانه بابت معرفی ظرفیتهای گردشگری این بخش گفت: مسائل زیست محیطی و فرهنگی نیز باید مورد توجه قرار گیرند.
جمشید فردوسی افزود: توجه به این مسائل که ناشی از حضور گردشگران است، از دغدغههای اهالی بخش شهیون است.
وی خواستار حضور نمایندگانی از بخشهای چهارگانه دزفول در نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان شد و ادامه داد: متاسفانه سرانه ورزشی بخش شهیون بسیار ناچیز است و انتظار میرود مسوولان به این مهم توجه کنند.
فردوسی بیان کرد: متاسفانه وجود برخی محدودیتها برای اصحاب رسانه باعث انصراف تعدادی از آنها از ادامه فعالیت شده است.