پخش زنده
امروز: -
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور با اشاره به نقش بی بدیل زنان در رفع مشکلات و تحول جامعه گفت: زنان به عنوان نیمی از جامعه، کنشگرهای جدی در عرصه تعلیم و تربیت هستتد لذا نباید از آنها غافل شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حجت الاسلام و المسلمین مجتبی فاضل در اختتامیه همایش ملی ملزومات، ساز و کار و موانع تحقق الگوی سوم زن مسلمان در اهواز بیان کرد: استان خوزستان در پاسخ به فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با الگوی سوم زن مسلمان همایشهای خوبی برگزار کرد و امیدواریم این راه با قوت ادامه باید.
وی افزود: برگزاری این همایش، شروع فصل جدیدی از کارهای پژوهشی و یک حرکت اجتهادی برای حل مشکلات کشور است. زن در نگاه اسلام جایگاهی بسیار برجستهای دارد و مهمترین ماموریت زن در جامعه اسلامی، تربیت انسانهای شایسته است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور با بیان اینکه اجتهاد به عنوان یک موتور محرکه، نجات دهنده شیعه در برههای از تاریخ بود گفت: امروز به راحتی میتوان پیرامون زن گفتوگو کرده و همایش برگزار کنیم در حالی که پنج دهه قبل اینگونه نبود.
وی افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، حدود ۴۷۰ مدرسه علمیه در مقاطع مختلف تاسیس شد که خواهران و برادارن در این مکانها آموزش میبینند. زمانی امکان تحصیل برای بانوان وجود نداشت، اما امروز در کنار آقایان به تحصیل میپردازند.
حجت الاسلام و المسلمین فاضل گفت: پژوهشهای ما باید موثر بوده و بخشی از مشکلات نظام را برطرف کند و این امر محقق نمیشود مگر اینکه تحصیلات خود را گسترش دهیم و با تکیه بر علم و نوآوری زودتر به نتیجه برسیم.
وی بیان کرد: امیدواریم با برگزاری اینگونه همایشها، شاهد اعتلای بیش از پیش حوزههای علمیه خواهران باشیم.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین محمدمهدی طاهر مدیر حوزههای علمیه خواهران خوزستان گفت: با توجه به اهمیت مسأله زن و حجاب و عفاف، این همایش برای اولین بار در استان با مجوز isc برگزار شد.
وی افزود: امروز دشمن با بهره گیری از ظرفیت زنان به دنبال فتنهانگیزی در کشور است به همین دلیل لازم بود از وجود زنان برای جهاد تبیین در خانوادهها استفاده شود.
مدیر حوزههای علمیه خواهران خوزستان گفت: زن محور خانواده بوده و اگر دچار مشکل شود یک خانواده از هم فرو میپاشد همچنین اعضای خانواده دچار آسیبهای اجتماعی میشوند.
وی افزود: ذیل این همایش چهار تفاهمنامه با جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم کشاورزی، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و دانشگاه چمران منعقد شد همچنین ۵۸ نشست علمی و ۹ کرسی آزاداندیشی در سطح استان برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین طاهر گفت: ۱۸۷ مقاله از سطح کشور به دبیرخانه همایش ارسال شد که ۱۹ اثر امتیاز بالای ۶۰ داشتند و در نهایت سه مقاله برگزیده شد. در برگزاری این همایش ۵۹ موسسه آموزش عالی، پژوهشی و دانشگاهی و حوزه علمیه خواهران با ما همکاری کردند که از همگی آنها تشکر میکنیم.