پخش زنده
امروز: -
مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: باید تلاش کنیم تا فضا و تجهیزات آموزشی در همه شهرها به صورت یکسان توزیع شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، مشاور وزیر و دبیر قرارگاه عدالت تربیتی وزارت آموزش و پرورش در جلسه شورای آموزش و پرورش کردستان اظهار داشت: برای جبران کمبودها، باید از ظرفیتهای مختلف از جمله ظرفیت شرکتهای دولتی و خصوصی در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی آنها بهره برد.
پرنیان با اشاره به برگزاری ۱۰ جلسه با وزیر آموزش و پرورش و تاکید رئیس جمهور بر عدالت در فضاهای آموزشی و تجهیزات، افزود: گروههای جهادی و بسیج و و ستاداجرایی فرمان امام که تجارب متعددی در این زمینه دارند وارد عرصه شوند تا فاصله معنادار سرانه فضای آموزشی کردستان با سرانه کشور تعدیل شود.
استاندار کردستان نیز در این جلسه با اشاره به وضعیت نامناسب فضاهای آموزشی استان، بهویژه مدارس سنگی و کانکسی، و رشد جمعیتی شهرستانهای مرزی استان گفت: پیشبینیهای لازم برای تأمین فضاهای آموزشی متناسب با این رشد انجام نشده است.
لهونی تأکید کرد: مشکل کمبود فضاهای آموزشی در کردستان صرفاً با تخصیص بودجههای استانی حل نخواهد شد و باید از ظرفیت مولدسازی و خیرین برای جبران کمبودها بهره بگیریم.
محمدی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان هم با بیان اینکه هم اکنون با ترازی در فضاهای آموزشی استان مواجه هستیم گفت: اجرای مدارس پیش ساخته قابل انتقال راهکاری برای جبران این ناترازی است و ضوابط مندی آن آماده شده است.
مدیرکل توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس کردستان نیز در این جلسه گفت: برای مقاوم سازی ۱۳ درصد کلاسها و همچنین تخریب و بازسازی ۶ و نیم درصد کلاسهای درس در استان نیازمند اعتباری بالغ بر یکهزار و ۲۳۸ میلیارد تومان هستیم.
مرادی با بیان اینکه در حال حاضر در مناطقی مثل سنندج، سقز، مریوان و بانه کلاسهای درس برخی مناطق با ۳۵ نفر و به صورت دو شیفته برگزار میشود تصریح کرد: افزایش سرانه فضاهای آموزشی در مناطق باسرانه کمتر از سه متر مربع از هدفگذاریهای صورت گرفته است.