• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۶۷۲۱
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۵
آذربایجان غربی » سیاسی

اختصاص ۶۲۵ میلیاردتومان برای تجهیز مراجع قضایی آذربایجان غربی

رئیس قوه قضاییه در جلسه شورای قضایی آذربایجان غربی از اختصاص ۶۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز مراکز و مراجع قضایی این استان خبرداد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جلسه شورای قضایی   آذربایجان غربی در جریان سی ونهمین سفر استانی خود  سخنانی اظهار کرد: در جریان سفر استانی آذربایجان غربی بالغ بر ۶۲۵ میلیارد تومان اعتبار به منظور تجهیز مراکز و مراجع قضایی این استان در نظر گرفته شد.

همچنین رئیس دستگاه قضا با اشاره به گزارش وزیر دادگستری درخصوص ۲۵۰ وسیله نقلیه که چند  سال است در پارکینگ‌های فراجای آذربایجان غربی در توقیف هستند، دستور تسریع در تعیین تکلیف این وسایل نقلیه را صادر کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: استان آذربایجان غربی با توجه به همه ظرفیت‌ها و مواهب طبیعی که از آنها برخوردار است، اما توسعه و پیشرفت مناسبی را در بخش‌های مختلف طی نکرده است؛ ضرورت دارد دولت، مجلس و قوه قضاییه با یک نگاه جدید و ویژه به استان آذربایجان غربی بنگرند و عقب‌ماندگی‌های موجود در این استان را برطرف کنند؛ دشمن بر روی همین عقب‌ماندگی‌ها و زخم‌ها می‌نشیند و از آنها سوءاستفاده می‌کند.

 

همچنین در این جلسه، رحیمی وزیر دادگستری طی سخنانی اظهار کرد: در نتیجه مدیریتی که در سطح استان آذربایجان غربی صورت گرفته، وضعیت انبار‌های اموال تملیکی این استان بسیار مرتب و منظم است؛ در جریان بازدیدی که از انبار‌های اموال تملیکی استان صورت گرفت مقرر شد وضعیت معدودی از کالا‌های رسوبی این انبارها، تا قبل از شروع سال جدید تعیین تکلیف شود.

وزیر دادگستری افزود: در جریان بازدیدی که از پارکینگ وسایل نقلیه توقیفی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان غربی داشتیم، هیچگونه کالای رسوبی را مشاهده نکردیم؛ در سال جاری، ۱۸۳ وسیله نقلیه موجود در این پارکینگ فروخته شده و ۴۸۳ وسیله نقلیه نیز تعیین تکلیف شده است؛ همچنین در جریان بازدیدی که از پارکینگ فراجا داشتیم، ۲۵۰ وسیله نقلیه رسوبی را مشاهده کردیم که مالکان آنها مشخص نبودند و مقرر شد که وضعیت این وسایل نقلیه از طریق دادگاه اصل ۴۹ تعیین تکلیف شود.

 

«بابایی» رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک نیز در این جلسه از حدنگاری صددرصد عرصه‌های ملی استان آذربایجان غربی خبر داد و گفت: هم‌اکنون ۹۵ درصد از شهرک‌های صنعتی استان آذربایجان غربی دارای سند هستند و ۹۹ درصد مشاورین املاک این استان نیز به سامانه ثبت متصل شده‌اند.

وی با بیان اینکه در جریان سفر هیأت عالی قضایی به استان آذربایجان غربی، با حضور رئیس عدلیه، شاهد حل و فصل ۵ معضل ثبتی در استان بودیم، عنوان کرد: با حضور رئیس قوه قضاییه، اختلاف اراضی فی‌مابین آستان قدس رضوی با دانشگاه علوم‌پزشکی به مساحت چهارونیم هکتار با قدمت اختلاف ۷۰ ساله، موضوع اختلاف مرزی فی‌مابین روستای تیمورآباد با روستای بیان‌چولی‌کُرد به مساحت دو هزار و ۱۲۰ هکتار با قدمت اختلاف ۶۷ ساله و موضوع اختلاف فی‌مابین مالکین مشاعی شهرستان سردشت بعد از ۳۰ سال حل شد؛ همچنین اختلاف بین شرکت‌های تعاونی مسکن معروف به ۱۱گانه و اختلاف اراضی فی‌مابین فراجا و پادگان ارتش در شهرستان ماکو نیز حل شد.

 

 در جریان سفر  رئیس دستگاه قضا و سایر مسئولان عالی قضایی به  آذربایجان غربی، برنامه‌هایی   برای  رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی مردم  و همچنین کمک به رفع موانع تولید در آن، اجرا شد.

دیدار با مسئولان و اقشار مختلف مردم و همچنین حضور در جلسات تخصصی  رفع مسائل و مشکلات مردم  ، از   برنامه‌های سفر رئیس دستگاه قضا به این استان بود.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش جمعیت علفخواران در پناهگاه حیات‌وحش دره‌باغ فارس
قدردانی کاراکاس از موضع قاطع تهران علیه دزدی دریایی آمریکا
رطوبت ۹۱ درصدی هوا در آبادان
آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها در چهارمحال و بختیاری
روز‌های پایانی برداشت زیتون در رودبار
کشف ۲ هزار قطعه مرغ زنده فاقد مجوزدر زیرکوه
کشف بیش از ۳ تن کود شیمیایی قاچاق در ساری
خیر بجنوردی ۶۳ گرم طلا به ستاد عتبات اهدا کرد
نشان‌دار شدن بیماران خاص برای بهره‌مندی از خدمات
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و چهارم آذر به افق آبادان و خرمشهر
ساخت دستگاه دنبال کننده چشم با قابلیت تشخیص اختلالات حرکتی چشم
اصلاح ضوابط رتبه‌بندی صادرات
ارزیابی آمادگی هلال احمر برای شرایط جوی پیش‌رو
گام تازه قرارگاه سید الشهدا در رفع مشکلات زیرساختی مناطق محروم
کرامت انسانی در فرمان هشت ماده‌ای امام خمینی (ره)
ورود سامانه بارشی به کشور از امروز
برگزاری اردوی آماده‌سازی تیم بسکتبال کمتر از ۱٨ سال پسران ایران
هوای یک منطقه و چهار شهر مجاور پاک است
ثبت جهانی هنر مینیاتوری به نام افغانستان
هشدار مدیریت بحران کرمان درباره بارندگی و برف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)