پخش زنده
امروز: -
نشانی ۸۹ نانوایی طبخ نان با آرد کامل در استان مرکزی را در ادامه خبر مشاهده کنید.
با اجرای طرح نهضت احیای نان کامل در استان مرکزی، شهرستانهای خمین و اراک بیشترین تعداد نانواییهای طبخ نان با آرد کامل را راهاندازی کردند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی میگوید: نان کامل که با حفظ سبوس و جوانه گندم تولید میشود، سرشار از ویتامینهای گروه B و مواد مغذی است. این نان به کنترل قند خون کمک کرده، خطر ابتلا به دیابت را کاهش میدهد و حتی میتواند از سکتههای قلبی و مغزی پیشگیری کند.
احمد اسمیل زاده با بیان اینکه استفاده از محصولات غلات کامل باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود تا جامعهای سالمتر داشته باشیم، افزود: نان کامل باید به مطالبه مردمی تبدیل شود، زیرا در کاهش ابتلا به بیماریهای غیرواگیر و مرگ و میر نقش بسزایی دارد.
او با اشاره به این که سرانه فیبر دریافتی در کشور به طور متوسط ۱۳ تا ۱۴ گرم در روز است، گفت: غلات کامل، یکی از منابع اصلی دریافت فیبر است و توصیه میشود عموم مردم به صورت روزانه از نان کامل استفاده و مصرف نانهای تهیه شده با آرد سفید را محدود کنند.
استان مرکزی قطب و پیشگام نان کامل در کشور است و در ادامه فهرست نانواییهای در حال پخت نان کامل در استان مرکزی را مشاهده میکنید.