• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۰۵۵۴
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۲
خوزستان » اقتصادی

سرمایه گذاری ۱۱ هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی در منطقه ویژه بندر امام(ره)

مدیر کل بنادر و دریانوردی خوزستان با اشاره به انعقاد قراردادهای سرمایه گذاری بخش خصوصی به ارزش ۱۱ هزار میلیارد تومان در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره)، این مهم را گامی بزرگ در توسعه زیر ساخت‌ ها و افزایش ظرفیت‌ های بندر دانست.

سرمایه گذاری ۱۱ هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی در منطقه ویژه بندرامام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، ابوطالب گرایلو درباره بازدید روز گذشته استاندار خوزستان از منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره)، اظهارکرد: ارزش قراردادهای امضا شده در بخش سرمایه‌گذاری این منطقه در سال گذشته به بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان رسیده است. این دستاورد بزرگ، نتیجه تلاش‌های مستمر برای ایجاد زیرساخت‌های مناسب توسط سازمان بنادر و دریانوردی و توسعه ظرفیت های بندری با مشارکت بخش خصوصی و نویدبخش تحولات چشمگیر در حوزه اقتصادی و بندری استان خوزستان است.

ارتقاء بندر امام خمینی به نسل سوم و چهارم بنادر

او افزود: زیرساخت‌ها و پروژه‌های کلیدی منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی با وسعت ۱۱ هزار هکتار، به عنوان وسیع ترین منطقه ویژه اقتصادی بندری کشور شناخته می‌شود. در راستای توسعه این منطقه، ۱۳۰۰ هکتار از اراضی مجتمع بندری به سرمایه‌گذاران واگذار شده و پروژه‌های مهم بندری و صنایع تبدیلی از جمله کارخانه های روغن کشی و تصفیه روغن خوراکی، تصفیه شکرخام و تولید خوراک دام و طیور در حال اجرا هستند.

گرایلو تأکید کرد: هدف از پروژه‌های سرمایه گذاری تولیدی، ضمن حرکت در مسیر رشد اقتصادی کشور ، ارتقاء منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی به نسل سوم و چهارم بنادر با ارائه فرصت های سرمایه گذاری در حوزه خدمات ارزش افزوده است.

الزام بندر به حفظ محیط زیست در کنار توسعه اقتصادی

مدیر کل بنادر و دریانوردی خوزستان بیان کرد: در راستای احیای اراضی توسعه ای محدوده مصوب منطقه ویژه اقتصادی، با انجام توافقات با سازمان محیط زیست، توسعه زیرساخت‌ها در ۶۰۰ هکتار از اراضی انجام شده که نشان‌دهنده تعهد بندر به رعایت الزامات زیست‌محیطی در کنار توسعه اقتصادی است.

افزایش ظرفیت و نقش استراتژیک بندر در زنجیره تامین کالای کشور

او گفت: ظرفیت فعلی بندر منطقه ویژه اقتصادی امام خمینی ۶۰ میلیون تن در سال است و پیش‌بینی می‌شود با تکمیل پروژه‌ زیرساختهای اراضی ۶۰۰ هکتار، حداقل ۱۰ میلیون تن به ظرفیت اسمی بندر افزوده شود. در سال گذشته، ۴۸ میلیون تن کالا از این بندر تخلیه و بارگیری گردیده که در جهت تامین امنیت غذایی کشور بیش از ۷۰ درصد از کالاهای اساسی کشور از طریق این بندر تأمین کرده است. این آمار، نقش حیاتی بندر امام خمینی را در زنجیره تأمین کالای کشور نشان می‌دهد.

ایجاد اشتغال پایدار همگام با توسعه سرمایه گذاری

گرایلو افزود: بی شک اجرای پروژه های زیرساختی و توسعه ظرفیت ها توسط بخش خصوصی، اثرات اقتصادی زیادی بر رشد معیشت مردم منطقه خواهد داشت. ایجاد اشتغال پایدار با اولویت دادن به جذب نیروی کار بومی یکی از مهمترین دغدغه های مسئولان منطقه بوده که این اداره کل با راه اندازی سامانه‌های جامع کار و اشتغال و نظارت و کنترل های لازم وفق قوانین و مقررات مناطق ویژه اقتصادی گام های موثری در ایجاد فرصت های شغلی برای بومیان منطقه فراهم نموده به نحوی که در راستای سیاست‌های توسعه منطقه‌ای، سامانه‌ای برای ثبت‌نام متقاضیان کار در منطقه ویژه اقتصادی راه‌اندازی شده که اولویت بیش از ۸۶ درصد از مشغولین به کار، از نیروهای بومی هستند که می‌تواند تأثیر بسزایی در کاهش نرخ بیکاری استان داشته باشد.

هم افزایی در تسهیل فرآیندهای سرمایه‌گذاری

او عنوان کرد: با وجود پیشرفت‌های چشمگیر، سرمایه‌گذاران به برخی موانع موجود در استان خوزستان از جمله فرآیندهای طولانی، مشکلات در ارائه تسهیلات مالی از سوی بانک‌های استان در جهت حمایت از تامین مالی پروژه ها وبرخی موارد زیرساختی و... اشاره کرده و خواستار همکاری بیشتر دستگاههای متولی برای تسهیل فرآیندها شده‌اند.

گرایلو اظهارکرد: رفع این چالش‌ها در اولویت برنامه‌های ما قرار دارد تا بتوانیم محیطی امن و چابک برای سرمایه‌گذاری فراهم کنیم.

او گفت: با گسترش روز افزون صنعت حمل و نقل دریایی و توسعه سرمایه گذاری کشورهای منطقه، ضرورت توجه به توسعه بنادر استان خوزستان با هدف ایجاد فضای رقابتی با بنادر حوزه خلیج فارس انکارناپذیر بوده و نیازمند حمایت همه جانبه مسئولان استان در جهت رسیدن به این هدف است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جمعه، ۲۴ بهمن‌؛ زمان برگزاری آزمون استخدامی شرکت آب و فاضلاب، اعلام شد
شهروندان در مکان‌های پرازدحام از ماسک استفاده کنند
صدرنشینی کاپیتان‌های پینگ پنگ ایران در رده بندی جدید فدراسیون جهانی
ثبت بیش از ۲۳ هزار مأموریت اورژانس در خوزستان
هشدار نسبت به تبلیغات کلاهبرداری رزرو صندلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
درخشش نوجوان مازنی در پیروزی پنج‌گانه ایران برابر چین تایپه
وقتی صفِ کلاس به صفِ نماز پیوند می‌خورد
همایش ارتقاء فرهنگ ترافیک و کاهش تصادفات در کهنوج
برای مادر
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
ظفرقندی: شاخص‌های سلامت ایران قابل دفاع است
اصلاح دستورالعمل کرامت انسانی برای تقویت حقوق شهروندی
راهداری کردستان آماده اجرای طرح زمستانه
برخورداری ۸۶ درصدروستاهای بالای ۲۰ خانوار از راه آسفالت
دامداران خراسان جنوبی اطلاعات سامانه‌های مربوطه این حوزه را به‌روزرسانی کنند
تلفات شبکه‌های توزیع برق کاهش یافت
حریق در مناطق جنگلی چهار شهرستان گلستان/نیروهای یگان حفاظت پای کار مهار آتش
بازگشت ناوگانی ایرانی متوقف‌شده در افغانستان به کشور
عزاداری سالروز شهادت حضرت زهرا (س) در مناطق مختلف زنجان
کشف ۱۱ فقره انواع سرقت در نی‌ریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
زلنسکی و دوراهی شرافت یا شراکت
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
آخرین خبر از آتش سوزی در جنگل‌های شمال کشور
تمدید نشدن بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی
کشف پنج تن زعفران تقلبی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)