پخش زنده
امروز: -
بیش از ۱۳۰ مقاله به همایش بین المللی منجی و نجات بخشی در ادیان توحیدی، ارسال شد.
معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد مهدی موعود در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: از ۱۳۱ مقاله ارسال شده به دبیرخانه همایش بین المللی منجی و نجات بخشی در ادیان توحیدی، ۸۰ مقاله داخلی و بقیه مربوط به خارج از کشور است.
حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا نصوری با اشاره به اینکه ۴۰ درصد مقالات را بانوان ارسال کردهاند، افزود: ۳۷ مقاله از اهل تسنن و باقی مقالات ارسالی را شیعیان نوشتهاند.
وی ادامه داد: ۳۵ درصد مقالات را از حوزه علمیه دریافت کردیم، اما باقی مقالات را دانشگاهیان، فرهنگیان و همچنین تعدادی هم به صورت آزاد است ارسال شده است.
معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد مهدی موعود (عج) تصریح کرد: ۷۰ مقاله از ۱۳۱ مقاله در مرحله اول انتخاب شدند و در مرحله دوم داوری هستند و هفته آینده ۱۲ مقاله برتر و شایسته تقدیر معرفی و تجلیل خواهند شد.
نصوری توضیح داد: یکی از محورهایی که باعث شد همایش بین المللی منجی و نجات بخشی در ادیان توحیدی را در استان سیستان و بلوچستان برگزار کنیم نگاه ما به دکترین مهدویت است، از باورهای مشترک درباره مهدویت در همه ادیان توحیدی، بحث منجی گرایی و مهدی باوری است که در میان مسلمانان با همه گرایشها وجود دارد.
وی به استقبال مردم سیستان و بلوچستان از مسابقه کتابخوانی با عنوان مهدویت اشاره کرد و افزود: این موضوع انگیزهای شد تا پس از همایش اول با عنوان مهدویت، محور وحدت، که بیشتر شیعیان و اهل تسنن کشورمان در آن حضور داشتند امسال به موضوع منجی باوری در ادیان توحیدی بپردازیم و از همکاری برخی مجامع بین المللی مثل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و جامعه المصطفی العالمیه بهرهمند شدیم.
همایش بین المللی منجی و نجات بخشی در ادیان توحیدی طی روزهای ۲۷ و ۲۸ فروردین امسال در محل سالن دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار خواهد شد.
موضوع مقالات هم شرح زیر است:
– نقش باور به منجی و نجات بخشی در همگرایی بین ادیان
– تبیین اندیشه منجی گرایی و نجات بخشی از نظرگاه مذاهب اسلامی (اشتراکات و افتراقات)
– جایگاه باور به منجی و نجات بخشی در هندسه اعتقادی صهیونیست مسیحی
– جایگاه باور به منجی و نجات بخشی در هندسه اعتقادی یهودیت و صهیونیست
– نقش اندیشه نجات بخشی در شکل گیری تمدنها
– مقایسه الگوی حکمرانی در اندیشه نجات بخشی ادیان و مکاتب بشری
– بررسی تطبیقی آموزه نجات بخشی در ادیان توحیدی