پخش زنده
امروز: -
گوستاوو پترو، رئیسجمهور کلمبیا، با اظهاراتی جنجالی، ایالات متحده را به تقویت غیرمستقیم باند تبهکاری «ترن آراگوا» از طریق اعمال تحریمها علیه ونزوئلا متهم کرد؛ اظهاراتی که واکنشهای تندی را در واشنگتن به همراه داشته است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از کاراکاس، پترو در پیامی که در حساب کاربری خود منتشر کرد، تأکید کرد: تحریمها صدها هزار جوان ونزوئلایی را از زندگی عادی محروم و به حاشیه راندهاند، و حاشیهنشینی به معنای رشد خشونت است؛ تجربهای که ما در کلمبیا در طول ۷۶ سال به خوبی آن را میشناسیم.
وی همچنین به دیدار اخیر خود با کریستی نوم، وزیر امنیت داخلی آمریکا، که در تاریخ ۲۷ مارس در بوگوتا برگزار شد، اشاره کرد و گفت که فضای آن جلسه بسیار پرتنش بوده است. نوم مدعی شده بود که پترو در این دیدار از اعضای باند ترن آراگوا حمایت کرده و برخی از آنها را "دوستانش" خوانده است.
پترو این ادعا را رد کرد و گفت: مشکل من تسلط نداشتن به زبان انگلیسی است، نه طرفداری از باندهای جنایتکار. هرگز هیچیک از اعضای کارتلها را ندیدهام. من گفتم باید رابطه قدرت سیاسی و مافیا را قطع کرد تا آنها تضعیف شوند.»
او با اشاره به تجربیات شخصی و تاریخی کلمبیا، گفت: کلمبیا کشوری است که صد سال تنهایی را تجربه کرده؛ کشوری که مردمانش برای قرنها یکدیگر را کشتند. به نوم گفتم که حقیقت پایه دیپلماسی است، نه دروغ؛ و تنها عشق است که میتواند خشونت را پایان دهد، نه زندان برای نوجوانان ۱۴ ساله.